ניסיון מספר 2

hazy jane

New member
ניסיון מספר 2

תמיד מזניחים את קנדה לטובת ארה"ב... אני מנסה כבר כמה שעות למצוא אינפורמציה על לימודים בקנדה ולשווא, בדרך כלל תחת אתרים של לימודים בחו"ל קנדה נמצאת עם ארצות הברית שלוקחת את כל שטחי המידעץ ניסיתי גם לשאול אנשים בפורום לומדים בחו"ל ולשוואת אז אנסה אתכםץ אני מעוניינת ללמוד בחו"ל שמעתי שקנדה, בן מבחינת שכר לימוד והן מבחינת מחיה זולה משכנתה ברבה. האם שמעתי נכון? לאן אוכל ללכת כדי למצוא פרטים על לימודים, מוסדות, מחירים, מלגות וכדומה? אשמח לשמוע את תגובתכםץ תודה מראש, קרן

mmnoi

New member
canada is cheaper

Canada is for sure cheaper unless you live with another 3 roomates and shop at the market I would suggest you to actualy apply for immigration and then being a landed immigrant you would pay around $5-6000 a year for tuition. the web sites are very good. try ubc, uft, queens, guelph, york and sfu. good luck!

hazy jane

New member
תודה, עוד כמה שאלות ברשותך.

אני חדשה בקטע. עד כמה שונה שכר הלימוד בין סטודנט שהוא אזרח לבין מה שהבנטי שקוראים לו International student. נגיד אני הולכת על אזרחות? מה אוכל לעשות לשם כך, בתור מועמדת רק לתואר ראשון (כלומר עדיין אין לי אותו) שרק סיימה צבא וטיילה קצת באוסטרליה וניו זילנד? יש בכלל מצב לנסות? תודה רבה מראש, קרן

formersusan

New member
schoolfinder.com

זהו האצר למציאת מוסדות לימדוים להשכלה גבוהה בקנדה על פי מקצוע מבוקש. כדי ללמוד בקנדה עלייך להוציא ויזת סטודנט. רצוי לומר, לימודים של סטודנט מחו"ל עולים הרבה מאוד כסף. אנחנו מדברים על סדר גודל של כ12 אלף דולרים קנדים לשכר הלימוד בלבד לא כולל עלויות מחיה, ספרי לימוד וכל דבר אחר. ומדובר בלימודי תואר ראשון של ארבע שנים...

הנה כאן תוכלי למצוא תשובות

באתר הזה , המוגש כשי מפורום הגירה לקנדה השכן (וואלה,). בטוחה שבתור התחלה תמצאי שם המון דברים מעניינים

WanderGirl

New member
האם למישהו ידוע אם בתור סטודנט

אפשר לעבוד במשהו אפילו במשכורת מינימום (כלומר ויזת סטודנט)

Esther4

New member
תשובה לקרן

את לא כותבת היכן בקנדה את רוצה ללמוד? ומה את רוצה ללמוד? לכל תחום יש מחיר שונה. כתבי יותר פרטים ואנסה לענות כמיטב יכולתי. בקשר למחיה - תלוי שוב באיזה עיר? טורונטו עיר יקרה וחדר במרתף עולה בסביבות 600-800 דולר לחודש. או את יכולה לגור עם כמה אנשים בדירה ולהתחלק בהוצאות. אוכל- אם את תקני מוכן יותר יקר. אם תבשלי לבד יותר זול.

תיקון חשוב - וגם הצעה.

חדר במרתף עולה בסביבות 300-400 דולרים קנדיים חדר מעל מרתף אפשר להשיג ב450-600 דולרים קנדיים הכל תלוי איפה לומדים ובאיזה איזור רוצים לגור. אגב חדר בדירה עם שותף באיזור אסינגטון וקולג' איזור שקט בטוח וקרוב מוקדי בילוי בעיר, כניסה מידית. מחיר: 550 לחודש +חצי מהוצאות טלפון וכבלים. הדירה מרוהטת החדר לא. לפרטים .. אצלי במסרים.

למעלה