לא הייתי שם
V Vsilver NJ New member 6/5/02 #25 אל תדאג מותק נארגן לך משהו כזה קרוב לבית.. אולי נביא לך את החבר´ה לעשות הופעה בסלון! הממ רעיון מעניין!!
אל תדאג מותק נארגן לך משהו כזה קרוב לבית.. אולי נביא לך את החבר´ה לעשות הופעה בסלון! הממ רעיון מעניין!!
S scary_face New member 6/5/02 #26 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
ב בן לי New member 27/4/02 #11 פחות או יותר אני אוהב את כל הסולנים של הלהקות שאני אוהב אחרת לא הייתי שומע אותן... אבל אם כבר נבחרים אז אקסל רוז, הסולן של דיסטורבד וג´יימס כמובן.
פחות או יותר אני אוהב את כל הסולנים של הלהקות שאני אוהב אחרת לא הייתי שומע אותן... אבל אם כבר נבחרים אז אקסל רוז, הסולן של דיסטורבד וג´יימס כמובן.
J j i m m y New member 9/5/02 #28 דיסטורבד רדודים (-) בהתחלה חשבתי שהם מושפעים מTOOL בגלל אופי ההופעה שלהם, אבל כשקראתי את המילים אני פשוט צחקתי בקול רם...
דיסטורבד רדודים (-) בהתחלה חשבתי שהם מושפעים מTOOL בגלל אופי ההופעה שלהם, אבל כשקראתי את המילים אני פשוט צחקתי בקול רם...