ניסיון החייאה

suicidal sheep

New member
ניסיון החייאה

טוב יאללה להתחיל לדבר.. אאממממם אוקיי.. אז אני סתם מעלה נושאים דביליים כדי שיהיה קצת מעניין.. מי שלושת הזמרים הקרחים שאתם הכי אוהבים.. חחחחחחח 1. מיינארד. 2. בילי קורגן (סמאשינג פאמקינז, לידיעתכם) 3. הזמר של לייב.. הוא ממש מצחיק..

suicidal sheep

New member
......

או סתם זמרים.. לא משנה לי.. אם ככה אז הייתי מחליף את ההוא מלייב באדי מפרל ג´אם אני חושב.. או לצ´ינו מדאפטונס..

j i m m y

New member
אממ או קיי

מכיוון שאני מכיר את כל שלוששת הזמרים שאתה מדבר עליהם. אז מיינרד תמיד היה עם קרחת ( קודם הוא היה עם מוהיקן אבל זה גם קרחת עם טיפל´ה שיער). בילי - יש לי הרגשה טובה שהוא הקריח ולכן הוא להך על קרחת אבסולוטית. כך גם הזמר החרטטן של לייב. שחכת לציין גם את מייקל סטייפ ואת מובי (או יותר נכון מוביעעעעעע) אני אוהב את מיינרד מאוד. למה לטרנט רזנור אין קרחת ?!?!?(לעזאזל !!!) אני חושב שגם הסולן הפסיכי של פרודיג´י היה לוקח אצלי אחד מהשלישיה. אבל המקום הראשון שמור למיינרד.

Vsilver NJ

New member
הסולן של אוניון גוד... בן עד..

איזה חמוד! אם כבר קרחת, אז שיהיה פרצוף חמוד מחובר אליה...

WashedInBlack

New member
Airway + פתיחת נתיב אויר

שאלה נחמדה. :) קשה לי לחשוב על עוד זמרים קרחים... 1. מיינרד 2. בילי קורגן 3. הזמר של רוקפור (אלי?)

suicidal sheep

New member
בילי

לא הקריח! הוא... הוא.. גילח את הראש.. אהא כן זהו הוא גילח את הראש.. חחחחח.. טרנט רזנור עם קרחת המממממם.. רגע, מה עם רמי פורטיס?! חחחחח

Vsilver NJ

New member
אם אתה מתעקש, אז יאללה, סבבה.

רק שאין לי שמץ איך אתה נראה ככה שזה לא עוזר לי מה אורך השיער שלך...!!

Vsilver NJ

New member
!!

לא שאלה, יותר רמז...!! אמרתי שאני לא יודעת איך אתה נראה (רמז רמז רמז) אז אני לא יכולה לקבוע אם אתה חמוד גם עם שיער...!! רמז רמז רמז....

Vsilver NJ

New member
יווו אתה מוכר לי! נראה לי...

שראיתי אותך בהופעה שהיתה לליידי עם אוניון גוד... נו אז בהייניקן הבימה קלאב... שפגשתי פעם ראשונה את דורי
יכול להיות שראיתי אותך שם או שאני טועה?

למעלה