את הבאה שלי אני רוצה נכנסת לתוך חיי בהליכה, בלי חצוצרות או תותחים. בלי כיבוש. פשוט צועדת פנימה
J Jake Speed New member 31/3/13 #41 את הבאה שלי אני רוצה נכנסת לתוך חיי בהליכה, בלי חצוצרות או תותחים. בלי כיבוש. פשוט צועדת פנימה
P puma141 New member 31/3/13 #44 כמה מלכים אתה ממליך תגיד? מה איתי? בחיים לא אמרת.."פומה את מלכה". ועם כל זה-יש לי משיכה מינית היסטרית אליך. לא מוסבר......... חג שמיייייייח! פתאום נזכרתי שבהתחלה קראתי לך מתכופפ וננעץ חחחח
כמה מלכים אתה ממליך תגיד? מה איתי? בחיים לא אמרת.."פומה את מלכה". ועם כל זה-יש לי משיכה מינית היסטרית אליך. לא מוסבר......... חג שמיייייייח! פתאום נזכרתי שבהתחלה קראתי לך מתכופפ וננעץ חחחח
P puma141 New member 31/3/13 #43 עתידות: "נכנסת לתוך חיי בהליכה"- אני רואה חתולה נכנסת לחייך בקרוב..... לדעתי יש לך קצר חשמלי באזור ההגיוני של המח.. נכנסת בהליכה? מזל שלא בזחילה..
עתידות: "נכנסת לתוך חיי בהליכה"- אני רואה חתולה נכנסת לחייך בקרוב..... לדעתי יש לך קצר חשמלי באזור ההגיוני של המח.. נכנסת בהליכה? מזל שלא בזחילה..
י יעקב השמש New member 31/3/13 #40 סחה על הדיסוננס הקוגנטיבי אבל זה לא יעבוד במקרה שלה, היא בטח חושבת שדיסוננס קוגנטיבי זה שם נרדף לקרבורטור
סחה על הדיסוננס הקוגנטיבי אבל זה לא יעבוד במקרה שלה, היא בטח חושבת שדיסוננס קוגנטיבי זה שם נרדף לקרבורטור