רוצה שאני אשלול לך את הזכות לעשות שלש נקודות . . . ?
צ צ ע ד New member 1/4/13 #75 אני כבר לא תמיד שמה שלוש נקודות בסוף הכותרת. התחלתי להאמין שיקראו אותי גם בלי זה. איך את אומרת, להפסיק להשתדל.
אני כבר לא תמיד שמה שלוש נקודות בסוף הכותרת. התחלתי להאמין שיקראו אותי גם בלי זה. איך את אומרת, להפסיק להשתדל.
S shayCn New member 1/4/13 #69 נראה לך להתגרש?? אנחנו נחזיר טבעות ונלך משם להקשיב לשירים ביחד, אנחנו צריכים לעבוד על זה. אולי אפילו נקשיב לפינק פלויד אצלי ונעשן משהו מתוק.
נראה לך להתגרש?? אנחנו נחזיר טבעות ונלך משם להקשיב לשירים ביחד, אנחנו צריכים לעבוד על זה. אולי אפילו נקשיב לפינק פלויד אצלי ונעשן משהו מתוק.
S shayCn New member 1/4/13 #78 העם עם הגולן ורק אני עם וויש אצלי בחדר שומעים פינק פלויד מעשנים משהו מתוק וזורמים.
צ צ ע ד New member 1/4/13 #83 אתה חשבת על הנעליים שלך? לי אין אפילו כיוון לשמלת חתונה אבל רכישה ב- EBAY יכולה לבוא בחשבון.
S shayCn New member 1/4/13 #84 לא,רק ניסיתי להלהיב אותה לרגע לא מתכוון לחשוב על זה בכלל עכשיו. איביי??בלי למדוד קודם?
צ צ ע ד New member 1/4/13 #88 קודם זה ממש זול... אפשר לקנות שמה שמלת כלה בכמה מאות שקלים. מקסימום אני אעשה קצת תיקונים. אני יודעת איזה סוגי שמלות לבחור ובאיזה אפשר לעשות תיקונים בקלות.
קודם זה ממש זול... אפשר לקנות שמה שמלת כלה בכמה מאות שקלים. מקסימום אני אעשה קצת תיקונים. אני יודעת איזה סוגי שמלות לבחור ובאיזה אפשר לעשות תיקונים בקלות.