ניסוי

SabreRunner

New member
That was neat...

ולורם הסתכל על תאי שעזב. "הכרתי פעם מישהו שהיה יכול לעשות דברים כאלה," הוא זרק את המשפט לאוויר. "אם אני זוכר נכון, הוא עכשיו עובד בחברה לקריוגניקה." הוא גיחך גיחוך חלוש בזמן שהזיז את ידו במעגלים מעל הכוס. המרחב בין ידו ובין הכוס התמלא באדיי חום ופצפוצים אדומים וצהובים ירדו מידו בספירלות אל תוך הכוס. מי שאף פעם לא ראה כוס מיץ תפוזים מתאדה, ראה את זה קורה עכשיו. הנוזל בתוך הכוס לאט לאט התרוקן עד שנשאר בה רק משקע כתום ומגעיל. הוא הזיז את הכוס הרחק ממנו לכיוון לאנס כאילו היה בטוח שהוא רוצה להסתכל עליה. "אותי זה עדיין לא מרשים במיוחד."

BluePrint

New member
do the Ameba

"לפני שנתיים..." אמר לאנס כשהוא מרים את עינייו מהכוס אל ולורם, "...הייתי אומר שאתם מפחידים אותי..." הוא הרים את כוסו שלו אל פיו ורוקן אותה, "...אבל היום, אני רק רוצה לחזור ליקום נורמלי." לאנס הוציא סמרטוט מכיסו והחל לנגב את הכוס מול מבטו המבולבל של ולורם. ציפצוף מקוטע מכיס פנימי במעיל קטע את מעשיו והוא משך החוצה מכשיר קטן עם מסך מואר. "וזה הסימן שלי לזוז" לאנס הוסיף ודחף את הכוס לתיק המונח לצידו, הרים אותו כשקם מהכיסא ופנה ללכת. "אני מצטער לשתות ולרוץ כך, אבל השער הזה לא יחכה לי.

SabreRunner

New member
Taking off all of a sudden

ולורם לא הסתכל על לאנס כשעזב אלא רק הביט בכוס המיץ שהשאיר תאי. "דווקא הייתי שמח לראות מה יש לו להגיד על הכור אבל--" דיבורו נקטע לשמע צלצול מעצבן ממכנסיו. הוא הושיט את ידו לכיס הימני הצידי והוציא משהו שהיה בערך בגודל של טלפון, נראה בערך כמו טלפון אבל לא היה טלפון. מסך גמיש נשלף מקצהו העליון ונפרס מול ולורם בצורה מעגלית. על המסך נראתה צורה מורכבת מאוד שהשתנתה בקצב מהיר. "חשבתי כך," הוא אמר בזמן שהמסך נסגר. הוא החזיר את המכשיר לכיסו הימני והוציא מהשמאלי מכשיר אחר שנראה בדיוק כמו תגי הקשר של האנשים מ"מסע בין כוכבים". הוא לחץ עליו וזה בתורו פלט את הצלצול המוכר. בדיוק 5 שניות לאחר מכן נפתחה מולו אליפסה ירוקה בהיר בעלת הילה ירוקה כהה ומשובצת בכוכבים. הוא קם, הלך דרכה והיא נסגרה אחריו.

BluePrint

New member
אם זה נראה כמו ברוז, ונשמע כמו ברוז

בטח יש משהוא טוב לארוחת ערב. צריך להשקיע בזה קצת יותר מסוף שבוע קצר. אולי תכתוב בשם טאי את חוויותיך, ואנשים מתעניינים יבקשו עוד פרטים. (כמו בפתילון הקטן הזה, תכתוב קצת ותשאיר מקום לאנשים לשאול איך ולמה)

למעלה