ניסוי

tarash

New member
ניסוי

אני רוצה לעשות ניסוי לשיפור הרול פליי ואני מבקש את עזרתכם; הדמות שאני משחק (Tai Drakus Angelus) הולכת לדבר בשמי למשך זמן מסויים אז אי אלה שאלות שיש לכם בבקשה שתפו פעולה. מידע על עצמי: אבא שלי דרקון...

שאלות

להלן שאלות ממני ומעודד: ----------------------- 1) מה השם של אימא שלך? 2) מה השם של אבא שלך? 3) מה התחביבים שלך? 4) איזה מקצועות למדת בבית הספר? 5) מהי המולדת שלך? 6) כמה פעמים שחטת Gibbering Mouther? 7) מהן השאיפות שלך בחיים? 8) ספר על האהובה הראשונה שלך (אם הייתה אי פעם ולא נהרגה כי היא הפריעה להרפתקה). 9) האם אורקים (או כל גזע אחר) רצחו את המשפחה שלך? 10) מהו המאכל האהוב עליך?

tarash

New member
תשובות

1) פליסה אנגלוס 2) דרקוס אנגלוס (אבא חורג, אני עדיין לא יודע את השם של האבא האמיתי שלי) 3) תחביבים? מה זה? 4) למדתי איך לשלוט בכוחותי במגדל הבדולח יחד עם אנתונין ז"ל *דימעה* למדתי גם קצת דת 5) עיר? או מורשת דם? 6) מה לעזזל זה Gibbrlman משהו??? ולמה שאני אשחט מישהו??? what ate you man??? 7) למצוא את אבא שלי 8) אני לא יכול היא אולי מקשיבה *חיוך מבוייש* 9) *מסתכל ברצפה ושוקע בזכרונות...* צבא פלש לכפר שבו שהו אמי, אבי החורג וכל משפחתי... רק בת דודתי וסבי שרדו
10) אנשים טפשים שצוחקים על דרקונים מבלי לדעת על מה הם מדברים (וגם אלא שיודעים על מה הם מדברים אם כי אני לא ממש מבין אותם).

Animus1539

New member
שאלה יותר טובה...

מ-האם מישהו\משהו\מישהם רצח\ו את המשפחה שלך? זו השאלה - האם היתה לך אי פעם דמות שלא רצחו את בני משפחתה? יש נטייה, במיוחד לשחקנים לא מנוסים, לשחוט סיסטמטית את כל בני המשפחה והקרובים שלהם בלי קשר לסוג הדמות או לעבר שלה... זה די מרגיז... לא יכול להיות שהמשפחה חיה, נושמת ונהנית מהחיים בזמן שהדמות שלך עוברת הרפתקאות? אפשר להתחיל לטייל בעולם גם בלי ונדטה של נקמה... זהו...

Nihau

New member
זה מספק סיבה טובה לצאת אל העולם עם

חרב ביד ורצון להשתפר... כנראה אחת מההשפעות הללו על עולם משחקי התפקידים שאפשר לשייך ל"נסיכה הקסומה" או "ווילו והנסיכה". ותמיד יש סיבות טובות לצאת אל העולם בלי שטראומה איומה של רצח המשפחה ירחף בעגמומויות מעל לדמות שלכם... אני בהחלט לא בעד רצח חסר רחמים של כל משפחת הדמות שלי. אין לכם מושג כמה זה מספק עבור הדמות לצאת אל העולם, לעבור הרפתקאות מדהימות ואז לחזור הבייתה לביקרור קצר ולספר הכל בדיוק כפי שכבר חודשים הדמות מנסחת בקפידה את כל סיפור ההרפתקאות כדי לראות את אימא ואבא מתמלאים גאווה וכל שאר המקומיים מעריצים אותכם... בעיקר אחרי שהחזרתם הבייתה יותר כסף ורכוש מיוחד ויקר ממה שכל אחד אחר במקום אי פעם ראה וכמובן שמאחורי כל חפץ יש עוד סיפור ועוד חוויות שתספרו אותן ליד השוחן כשלפניכם אוכל טוב של אימא.... וכו.

tarash

New member
אם לעמוד על העובדה

אני יצאתי להרפתקאות עם ברכת אמי ואבי החורג והם היו חיים ודי שמחים בפעם האחרונה שראיתי אותם אבל זו לצערי הרב היתה הפעם האחרונה שאי פעם אוכל לראותם, למורת רוחי מאז שיצאתי ממגדל הבדולח כל יקירי נעלמו לי(אנתונין מורי נרצח בידי מתנקש, אמי ואבי החורג נהירגו בידי האווניטים וחברי הקרוב נטה למות ורק בדוחק הצלחתי להצילו ממלטאות אותה מחלה איומה)

SabreRunner

New member
אם אתה רוצה להתאמן במשחק תפקידים...

תנסה את זה ככה... טאי ישב ליד שולחן בפאב שקט. פתאום ניגש אליו איש צעיר לבוש במכנסי דגמ"ח שחורים, חולצה שחורה שעליה כתוב "Born to Raze Hell" ומעיל פליס כחול כהה עם ציור של כדור הארץ על החזה השמאלי. הוא התיישב מול טאי והניח על השולחן שתי כוסות של ליטר מלאות מיץ תפוזים. הוא הרים רגל אחת על ברך שנייה ולגם קצת מכוסו. הוא חייך אל טאי ואז נשען מעבר לשולחן והגיש לו את ידו ללחיצה. "היי, אני וֶלוֹרֵם."

tarash

New member
בסדר

אני בוחן לרגע את האיש הצעיר ומבלי להשתהות הרבה מרים את ידי ללחיצת ידו אני מסתכל בעיניו עם עיני הדרקון שלי, תוהה לעצמי למה יש לו כתובת כה נוראה על החולצה ולוחץ את ידו באומרי: "תאי דרקוס אנגלוס לשירותך ידידי במה אוכל לעזור לך?"

SabreRunner

New member
שום דבר במיוחד.

ולורם נתן לטאי לחיצה חזקה במיוחד וציפה ללחיצה חזקה עוד יותר. הוא הוריד את ידו ולגם עוד קצת מהמיץ. "אני? לא. לא נראה לי שאתה יכול לעזור לי. אלא אם כן יש לך עליך כור היתוך קר פועל." הוא הסתכל על טאי מלמעלה למטה. "ומשום מה, לא נראה לי שיש לך דבר כזה." "לא, סתם באתי הנה. אתה נראית הבנאדם הכי מעניין פה." הוא מסתכל מסביב ורואה שחוץ מבארמן שמנקה את כוסותיו אין עוד נפש חיה בפאב השומם. "אל תיתן לי לשעמם אותך. מה אתה עושה פה? מאיפה אתה מגיע?" -{תרגיש חופשי לזרום עם איזה תפאורה שאתה רוצה. אני גם אשמח לראות עוד אנשים מכניסים לפה דמויות. מין מפגש כלל סגנוני.}-

tarash

New member
אכן

תאי לוחץ את ידו של ולורם חזק מספיק... "אני מגיע ממגדל ממגדל הבדולח ומעשי הם ענייני כרגע, no auffence" *לוגם ממיץ התפוזים המוצע לגימה אחת שקטה*, איני מאמין שאכן יש עלי את הדבר שאתה מחפש, איך קראת לו?... כו היתוך קר?, אבל אני סקרן לדעת מה זה ועוד מסקרן אותי מה מעשיך פה... אני מאזין טוב.

SabreRunner

New member
Say what?

"מגדל הבדולח? זה לא הארמון של איך-קוראים-לה מהסרט ההוא? שכחתי איך הוא נקרא..." הוא מתחיל לנקוש באצבעותיו באוויר כאילו הוא מנסה לתפוס את המילה שחסרה לו. "הסיפור משהו!" הוא מצביע אל תאי כאילו באמת ציפה ממנו שישלים את החסר. "לא משנה. זה לא חשוב במיוחד. סרט נחמד, לא יותר מזה." הוא לוקח עוד לגימה מהמיץ תוך כדי שהוא מסתכל על טאי בעיניים בוחנות. הוא מעוות את גבותיו למשמע שאלתו של תאי. "כור היתוך קר?" הוא שואל כאילו זה ברור מאליו. "זה מחולל אנרגיה שעובד על שילוב יסודות קלים ליסודות כבדים יותר והפקת אנרגיה מהקשרים שנוצרים ביניהם." הוא מרים את מעילו מצד אחד ומחפש בפנים ואז מרים את הצד השני ושולף משם נייר מקופל אותו הוא פורס על השולחן. על הנייר נראה סרטוט מאוד מפורט ומסובך של משהו שבאופן כללי אפשר לכנות קוביה. "אני צריך את זה כדי להתניע את החללית שלי אבל עדיין לא המציאו את זה פה אז כנראה שאני אצטרך לבנות אותו בעצמי." "תשמעו אותי, אני שוב מדבר יותר ממה שאני צריך." הוא לוגם עוד מהמיץ בתקווה שזה מה שישתיק אותו. "אז מה זה מגדל הבדולח הזה? יש שם משהו מעניין?"

BluePrint

New member
שנהב

"תלוי איך אתה מגדיר מעניין" הקול החדש בא מכיון הבאר. אדם לבוש במעיל שחור ארוך בעל מראה גס, ומרכיב כיסוי עיניים בגוון אדמדם ניגש אל השולחן. "זה בטח לא אותו מגדל שאתה מתכוון אליו, אבל הייתי שם. טוב, לא ממש במגדל, יותר בכספת הגדולה שתחתיו." האיש הניח כוס בירה חצי מלאה על השולחן והתיישב לצד טאי וולורם. רק פותח את המעיל הארוך כדי שלא לשבת עליו. "דרך אגב, הסרט נקרא "הסיפור שאינו נגמר", אבל המגדל שם הוא מגדל שנהב, לא בדולח." הוא לגם ארוכות מכוסו והניח אותה חזרה על השולחן מלקק את שפתיו. השקט שנפל על השולחן גרם לו להסתכל הלוך וחזור בין שותפיו לשולחן. "אוה, סליחה" הוא אמר וחייך, "אפשר להצטרף אליכם?" הוא הסיר את המשקפיים וחשף את עיניו החומות, "אני לאנס" הוא הוסיף ועזב את כוס הבירה כדי שיוכל ללחוץ יד.

tarash

New member
לצערי...

אני לא התוודעתי אל ה'סרט' ההוא והקוביה שלך*פונה אל ולורם* אני מאמין שלא תמצא אותה כאן, אה כן... אני תאי דרקוס אנגלוס לשירותך אדון לאנס, *מסתכל בלאנס ארוכות עם עיני השקד הירוקות עם אישוני הדרקון(מה שמעניין כי הוא לחלוטין אנושי)* *לוחץ את ידו בחמימות*, אני מגיע ממגדל הבדולח, לא טעיתי בשמו מר לאנס, מקום משכנם של המכשפים בארץ זו, והסיכוי שהיית שם בכוונה לראות את חדר האוצר הוא קלוש ביותר החדר מוגן ע"י קסמי ההגנה שיצרו טובי המכשפים ומכשפי האל איני מאמין שאנו מדברים על אותו מגדל. ובתשובה לשאלתך ולורן יש שם המון דברים מעניינים רובם ככולם קסומים עד מאוד אני אישית חונכתי שם ולדעתי המקום לא רע בכלל.

SabreRunner

New member
Same Shit.

"שנהב, בדולח, מספיק קרוב." ולורם נפנף בידו את ההבדל הקטן ולקח עוד לגימה מהמיץ. הוא הסתכל בשעונו ואז החזיר את תשומת ליבו ליושבים לידו בשולחן. "מכשפים? קסומים? זה לא קצת פנטסטי? בטח לימדו אותך טריקים ואחיזות עיניים. אני אגיד לך במה אני מאמין. בזה אני מאמין," הוא הניח את ידו על הנייר, משך אותו אליו, קיפל אותו והכניס אותו חזרה לכיס. "אולי תראה לנו משהו ממה שלימדו אותך?"

tarash

New member
בבקשה

תאי לוקח את משקה מיץ התפוזים שלידו ואומר לולורם :"אני מאמין שהמשקה שלך חם... תן לי לקרר אותו" תאי מכוון את ידו אל המשקה ואומר ingis gul magi וברגע שהוא סוגר את פיו יוצאת קרן קטנה וכחולה/לבנה מכל אחת מאצבעותיו כל חמש הקרניים מתקבצות לקרו אחת והקרן נשלחת אל המשקה, המשקה שהיה פושר לפני רגע קט הפך לגוש קרח. "וחכו יש עוד" טאי סוגר ארבע אצבעות ומשאיר אחת מכוונת אל המשקה הקפוא ואומר ingis gul ixen וקרן אדומה יוצאת מאצבעו ומחממת את המשקה שעכשיו הוא קר ונוזלי. "וזה היה רק קסמי ילדים אני מחזיק בכוח גדול הרבה יותר..."

BluePrint

New member
cool

"פעלול יפה" אמר לאנס ולגם שוב מהבירה. "תסלח לי שאיני מתפעל" לאנס המשיך כשולורם מישש את הכוס המקוררת, "אבל ראיתי דברים כאלו בעבר, ולהגיד את האמת, אני מאוכזב למצוא את עצמי עדיין איתם באותו יקום." "או, ושמי לאנס, בלי "מר". אתה יכול לקרוא לי קפטן מרריק, אבל כבר שנתיים שאני לא בחייל."

tarash

New member
בסדר "לאנס"

אם אתה רוצה לראות משהו אחר חוץ מפעלולים, ואני מניח שאתה מצטרף אליו אדון ולורם, אז תפגשו אותי מחר בצהריים בשער העיר ותביא איתך את הסרטוט של הכור אני אוכל לסדר לך משהוא... תאי מסיים את המשקה שלו בלגימה אחת מודה לידידיו ויוצא מהבר.

למעלה