ניסוי בוא נראה מה יצאה אני מקווה שזה אפילו בכיוון
E ErikaG New member 16/7/02 #3 לא כל כך בכיוון... אבל יש לי טיפ: ליד הכפתור - "שלח/י" יש כפתור "לתצוגה מקדימה" תלחצי עליו לפני שאת שולחת את ההודעה, ותראי מה יצא. אם לא יצא טוב, תעשי שינויים ואז תבדקי שוב, עד שייצא לך.
לא כל כך בכיוון... אבל יש לי טיפ: ליד הכפתור - "שלח/י" יש כפתור "לתצוגה מקדימה" תלחצי עליו לפני שאת שולחת את ההודעה, ותראי מה יצא. אם לא יצא טוב, תעשי שינויים ואז תבדקי שוב, עד שייצא לך.
מ מאו יין New member 16/7/02 #4 אוי תודה על הטיפ גם אני מנסה היום עבר גולם הלכו אני עדיין בעבודה ויש לי עכשיו הרבה זמן.....
מ מאו יין New member 16/7/02 #12 לא מוצאת את הכפתור הזה... מה אני עד כדי כך דיסקלקטית....(בכונה דיסקלקטית...)
R ronen1981 New member 16/7/02 #17 לא מכירה אותי דיו.../images/Emo4.gif נא לא לרדת על בעלי ליקויי למידה בכלל ועל דיסלקציה בפרט. זה אותי מאוד מרגיז וחבל .....
לא מכירה אותי דיו.../images/Emo4.gif נא לא לרדת על בעלי ליקויי למידה בכלל ועל דיסלקציה בפרט. זה אותי מאוד מרגיז וחבל .....
M mariana New member 17/7/02 #28 הכל בגלל העצה שלך בלעדיו לא הייתי מצליחה, כל אייקון שהוספתי הלכתי לראות איך זה יצא. תודה לך