ניסוי

Queen Of Love

New member
כל הכבוד!../images/Emo45.gif

שיחקת אותה... עכשיו תנסי : לירי ??

Queen Of Love

New member
אווייי../images/Emo9.gif

אני כולי מרוגשת!!!! איזה כיף לי!!!!
סידוששששש!!! אתה תותח...אין אין עליך... בשבילי אין לך מתחרים!! youre the best the one & only

ErikaG

New member
איזה יופי!!!!!!!!!

סוף סוף אני רואה את הביצועים שלך.... ממש יפה!!!

sidi

New member
אריקה...

ששש לא כולם צריכים לדעת למרות שאני גאה בהם
חחחחחחחחחחח

ErikaG

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אז.. מה דעתך על תחרות קטנטונת? בשקט בשקט? אם יש לך זמן..... אתה בטח עמוס בעבודה, לא?

sidi

New member
תחרות?

אם היה לי זמן. אבל באמת אין לי. בכל מקרה גם הביצועים שלך לא רעים בכלל
חחחחחח

mariana

New member
יפה שלי

נו איך היה אתמול עם ההוא? שכחתי איך קוראים לו. נו אני מחכה תספרי

mariana

New member
אצלי הכל בסדר

מה איתך? אל תשאלי איזה קטע היה לי. בתחנה מרכזית עברתי את רמזוים באדום ברגל ושוטרת עצרה אותי וביקשה מימני תעודת זהות כאילו אני נראת מחבלת, אז היא אומרת לי למה למהר את לא יכולה לחכות לאור ירוק? אמרתי לה שאין לי סבלנות למכוניות האלו ואני ממהרת לעבודה. אז היא אומרת לי בגלל שאת נראת נמחדה אני לא אעשה לך כלו אבל פעם הבא אל תעברי ברמזור אדום. כןןןןןןןןןןן בטח

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

את יודעת יכלת באמת לקבל קנס רציני.... יש לך מזל שהיה לשוטרת ההיא מצב רוח...אחרת...הייתה פה אכזבונת

mariana

New member
באמת היה לה מצב רוח

בטח ראתה תמונה יפה בתעודת זהות אז היא אמרה לעצמה חרם על הילדה הזאת. כזאת בונבון
והיא שיחררה אותי איזה צנועה אני נכון?

shiraz2

New member
חחחח מתוקה....

לפחות יותר הצליח לך מאשר לי........
מה שלומך דרך אגב..? הכל טוב עם אריאל? שיהיה לילה מקסים, אוהבת אותך, שירז

mariana

New member
נשמה מה איתך?

מה קורה אצלך? ועם הבחור ההוא? אצלי ואצל אריאל הכל בסדר, ואני מקווה שימשיך כך לעד. זה מה שאני רוצה שתביני, כי הייתי במצבך ואפילו יותר גרוע, באמת אף אחד לא שווה את הכב שאנחנו מרגישים ואת הדמעות שלנו, תראי איזה עולם, הייתי בטוחה שיותר בחיים לא אראה את אריאל והסיפור שלי איתו נגמר, והיה לי ממש קשה להיתנתק מימנו, היינו אומרים בוא ולא נתקשר יותר, אחרי חודש שנינו היינו נישברים אבל לא היינו רוצים, כי לא רצינו להיפגע שוב בזמן מערכת היחסים, אבל אחרי שויתרתי והמשכתי הלאה זה נודע לו אחרי יום או יומיים הוא ביקש להיפגש ולדבר איתי ומאז אנחנו ביחד כבר 3 חודשים ואנחנו מכירים ויוצאים עוד פחות מחודש שנתיים. זה מה שאני רוצה שתביני את בחיים לא יכולה לדעת מה יקרה. אני ביזבזתי חודשים שלמים בבכי ועצב סתם, כי הרי בסופו של דבר חזרנו, אז מה זה שווה? אני צודקת? לכי תדעי מה יכול להיות מחר בגלל זה אל תקחי שום דבר קשה, ואת יודעת תמיד אלוהים בוחן אותנו ואז אחרי כל הסבל הוא שולח לנו את האושר, אז פשוט תחכי לו. אוהבת

למעלה