ניסוי קטן שעשיתי.....

rhorly

New member
הגברים הם שמחפשים קודם כל צורה

חיצונית, אז מה אתה כל כך מתפלא שאנו הנשים מסתכלות על צורה חיצונית? הרי אתם פוסלים מי שלא נראית לכם "חתיכה מהממת" וגם אותנו זה מרגיז, אז מה לעשות, גם לנו מותר להיות עם יפיוף ולא להסתפק בפחות - כמו שגברים לא מסתפקים בפחות....אבל עכשיו ברצינות, גבר יותר מדי יפה יכול להיות גם בעל אופי מגעיל ואז באמת לא מתאים, לעומת גבר חמוד שיכול להיות ממש מקסים וטוב ולכן ברור שצריך לעשות את הבחירה המתאימה לנו.

TzLiL15

New member
אולי לא ואלי כן!

אנחנו מסתכות על כל הצדדים חתיך, עשיר, מאיפה, הכל, בשביל מה לנו שאנחנו נתקע עם איזה מכוער מה לעשות אבל כל מכוער מגיע יומו שבו הוא הופך לאווז- "יפה תואר"

VIXVIX

New member
מה שטוב בלהיות מכוער זה

שבסוף הוא תמיד דופק מישה/וי יותר יפה ממנו חחחחח

תמר

New member
מחקרים הוכיחו שאנשים יפים

יפים יותר מצליחים בחייהם/חייהם יותר קלים, לכן אנחנו מחפשות מישהו יפה - כי הגנים שלו יקלו על צאצאינו את חייהם...

../images/Emo99.gif ביל גייטס יפיופ

את ידועת לאן את יכוהל לדחופ את המחקרים שלך? כמו שאומרים אסי וגורי לתחת!!!!!!!!!! אילו שטויות את מדברת, להיפך רוב האנשים העשירים והמצליחים בעולם מכוערים , רק בעולם הדוגמנות אנשים יפים מצליחים יותר (ואל תשכחי שלמעשה מעצבי האופנה שמשלמים לדוגמנים\ות ומרוויחים יותר הם מכוערים בדרך כלל ). תמרו'ש את בחורה שיטחית וגם לא כל כך חכמה

את דעתי כבר אמרתי...

שלום לכולם! את דעתי למי שחשבתי שהכי זקוק לה כבר אמרתי והשתמש בפורום הזה גם להוסיף (בלי פאניקה זו רק דעתי למה שאמרת) בקשר לניסוי ולכל התגבות שבאו אחרי קודם כל בכל הנוגע לגברים-נשים המראה הוא כרטיס הביקור שלנו- העין היא הדבר הראשון שרואה את בן/בת הזוג המיועד/ת שלנו וכיוון שאנחנו אוהבים לראות דברים יפים האם לא כך נבחר גם את בן/בת זוגינו? נכון שמראה זה לא הכל אבל כמו שאמרו כאן בשביל מה לאדם יש שכל קצת יותר גדול מהחיה? כדי להשתמש בו לסיווג האישיות,הכריזמה וכו' של האדם שלכד את העין. כך שלכל הרווקים/רווקות שם אני מאחלת לכם שתמצאו את המכסה שלכם לילית

../images/Emo123.gif מה זה מעתיקים ממני?

רשמתי הודעה מאוד דומה בפורום אחר מה קורה פה? אבל אופיר זה כל כך ברור שזה יקרה אתה לא יודע שברשת הדרישות של בחורות לא סבירות? הן חושבת שכל הדודי בלסר וסמי חורי מסתובבים להם בתפוז וואלה אי או... ורק מחפשים בנות משועממות ולא אטרקטיביות אבל לא נורא אחרי כמה ניסיונות האמת המרה מכה להם בפרצופ
{בתיקווה}

בקשר לאתרי הכרויות דווקא אופי חשוב

יותר לי, אם בחורה השקיעה בהודעה ורשמה הודעה מצחיקה הרבה יותר סביר שאפנה אליה מאשר בחורה שרק שמה תמונה וזהו כי מבחינתי זה שיא השיטחיות . בכל מקרה הבעהי שרוב הבחורות לא שמות תמונות ואז יש הפתעות לא נעימות

nanna

New member
הגברים מעדיפים מראה חיצוני-

תנסה ליהיות אישה בת 60 נראית נפלא בעלת ראש צעיר, אינטלגנטית, חכמה, ואפילו אמידה ותראה אלו תשובות תקבל אם בכלל....אז נחש מה קורה לאחרות שאינן עומדות באותו קריטריון של יופי חזותי... אתם הגברים המצאתם את המושג"היא גרוטאה", "זקנה" והרשימה עוד ארוכה, זאת אפילו מבלי לראות אותה כלל וכלל. חבל לי שאנו הנשים נגררות אחריכם הגברים.

לא קצת הגזמנו??

מה את מחפשת יפיופ בן 30?? אני בספק אם לבת 60 יש מראה נפלא מאוד לא הייתי רוצה לראות אישה כזאת על הפלייבוי שלי

איפה הבחורות ההן ???

מי מכיר באינטרנט יאאא אנשים חסרי.... איפה נעלם המבט בעניים...הריח, המתח..החשש שאולי והיא תגיד לא... אז צאו מזה אבל באמת צאו מזה ותתחילו להכיר אנשים בצורה פרונטלית ,אמיתית כי זה נחמד לקשקש באינטרנט אבל זה לא זה !!! אהבה שלום וגילגול נעים

למעלה