בעקרון, למצוא מישהי ברשת ובחיים
זה כמו שמיים ואדם, וזאת פשוט מעצם העובדה שהחלק באישיות שלך שהאשה בה הנך חושק רואה הוא שונה. ברשת יש כמובן את עניין המראה, הרי אתה לא תשלח הודעה למישהי שנראית כאילו פגעה בה משאית(הגזמה, אל תתחילו להעלב לי),ומי היה מאמין שגם נשים רוצות מישהו שנעים להסתכל עליו? האמת היא שבמציאות זה הרבה יותר קל (בניגוד למה שרבים עלולים לחשוב). היתרון שנותנת לך המציאות היא העובדה שהרושם הראשוני ייקבע על ידך אישית, ולאו דווקא ע"י תמונה או כרטיס. במציאות אתה תוכל להשתמש בדברים כמו שפת גוף, היכולת הרטורית הנהדרת שלך (אין לך? טוב.. לא חשוב), והעובדה שדברים כמו ביטחון עצמי, כאריזמה וסקס-אפיל, הם מושכים מאוד, אתה יכול להפגין אותם בקלות בשיחה פנים-אל-פנים, אך ממש קשה להראות אותם בכרטיס, ועוד דרך מקלדת... אז מה בעצם אני מנסה להגיד? באתרי הכרויות התמונה (או המראה החיצוני, לבחירתך) היא הרבה יותר משמעותית מאשר במציאות בלית דרך אחרת להכיר אותך... אישית הייתי ממליץ לך להוריד לחלוטין את התמונה, שזה צעד חכם מאוד אסטרטגית (מערכת יחסים זו מלחמה, תיכנסו לאווירה), בגלל שאז אם מישהי תפנה אליך תוכל קודם כל להפגין את האופי הנהדר שלך (אם אין לך את זה, אז כבר שום דבר לא יעזור, חוץ מאולי ניתוחים פלסטיים וכאלה), ורק אחריי שאתם מכירים ברמה מסוימת, תוכל להנחית עליה את הפצצה...