ניסוי קטן שעשיתי.....

moran25

New member
וכתגובה לנושא הצאצאים....

מן הסתם נחפש את הגנים המשובחים ביותר שנוכל למצוא, כדי שנביא לעולם צאצאים מושלמים.:))

אפש רלדעת מה הקשר לרחוב?

אישית אצלי בעירי הבחורות הרבה יורת אטרקטיביות מה שיש ברשת אם כבר מדברים על מראה חיצוני כך שההשוואה מטופשת אם כבר מבחינת הגברים יש סיבה לא לפנות לנשים כי הרי "הן כמו כל אחת אחרת ברשת" אז הגיע הזמן להפסיק לתפוס תחת ולהנמיך ציפיות

leper

New member
רגע של כנות, בבקשה.

קליק,קליק. אך הבחור שווה והוא מסוג האנשים שמתאים להם בגד ים קטן, אך מה לעשות נעל... לחד לילי, תבצעי איתו את ריקוד הדבורה או לא? ולהיפך, רב שומנים מקריח עם חוש הומור מטורף... לא הבנתי, על איזו תמונה את מדברת?

leper

New member
מה רע בחמין?

יש מדענים שעומלים על הפיכת הגזים שנפלטים עקב החמין לגז בישול, הבעיה היא הנפיצות הגבוהה. וחוץ מיזה ה"סטיל" שלי הוא יותר סלט פירות ואם כבר להתאמץ אז, אורז.

Anathema Device

New member
ניסוי מדעי

יש לך תיאוריה על איך גברים ונשים צריכים להתנהג. עשית ניסוי, ומסתבר שהתיאוריה שלך לא עומדת בתוצאות הניסוי. אולי, במקום לתהות למה הבנות לא מתאימות לתיאוריה שלך, כדאי... להחליף תיאוריה?

ofirsd

New member
חשבתי על משהו....

יש 2 אשפרויות: 1. להחליף תיאוריה. 2. לבצע מניפולציות גנטיות על כל אוכלוסיית העולם וזאת ע"מ התיאוריה תתאים. לי אישית, האפשרות השניה יותק הגיונית
)))))).

angel202

New member
אוקי תקשיבו!!!../images/Emo23.gif

אוקי אז ככה ! ממש אבל ממ שעצבנתם!!!!!!!!!!! אני גם לא אגע בכל בן שזז יש גבול ואני לא מסכימה איתכם בכלל אםפ מישהי נראית "בסיידר" להגדרתכם גם הייתם הולכים עליה ולא משנה מה תגידו תודו!!!!!1

אוח כמה צביעות

ועוד הסברים ביולוגיים עלק. מה שלך מותר לנו אסור? למה? בגלל שמחקרים אמרו אז ככה אנחנו צריכות להיות? ממש תירוץ טיפשי. כמו שלך מותר להמשך למראה חיצוני (ואתה לא מתבייש להודות אפילו שאתה לא סלחן בכלל) כך, גם לנו הנשים, מותר, לא להיות סלחניות כלל לבחורים מכוערים, בעיקר כאלו שלא סולחים לאחרות על מומם שלהם עצמם.

ofirsd

New member
דשתי בנושא הזה

אני לא ארחיב הדיבור עליו יותר מכורח עייפות החומר. יש לציין שאני נמוך (170) אז אולי יש לי צ'אנס איתך?

זו בעיה, ואין לה פתרון...../images/Emo8.gif

הרי זה ברור. בחורה שתראה גבר נאה, תמשך אליו.. אין לך מה להיעלב או להפגע.. זה טבע האדם. לי אישית יש חבר, אבל כמובן שאם תרצה להכיר בחורה ואחת מאוד יפה והשנייה ממש לא.. למי תתקשר? הרי זה ברור.

זרוקה

New member
תגובה לניסוי

כאילו שאם היית שם תמונה של חתיכה הבנים לא היו מציפים אותה בפניות. תנסה להכנס לצ'ט בשם של בחורה ותראה מה יקרה. אז אל תעשה ממנו הנשים, כאלה רעות. פשוט יש לנו מורים טובים.

הוא לא אמר

שגברים פחות שטחיים. הוא רק חשב שהם יותר. ואנחנו, הנשים, מעצם היותינו מחפשות אבא לצאצינו לא חשוב לנו איך הוא נראה... יא רייט, אם אנחנו כל כך נואשות לצאצאים, לפחות שיהיו עם גנים טובים...

ofirsd

New member
דארלינג, את מעוותת את דברי

מה שאמרתי, (אם אני לא טועה גם ציינתי זאת), היה נכון לפני המון המון זמן, עוד בתקופה שהאדם עוצב בו. לא אמרתי שאתן נואשות לצאצאים, אולם אמרתי כי מבחינכן המראה החיצוני משחק פחות משמעות.

אמרת

כמדומני, משפט תחבירי נכון יהיה לומר - מבחינת הנשים, למראה חיצוני נתונה פחות חשיבות. בכל אופן, אמרת שנשים מייחסות פחות חשיבות למראה חיצוני על סמך אותן שנים עברו. הבנתי נכון, עד כה? אז בגלל אותה תקופה עתיקה, עד היום יש שמץ של חלק מתהקופה הזו המשפיע על החשיבות של מראה חיצוני אצל נשים וגברים?

אז מה שאני אמרתי

זה שגם אם זה נכון וככה נשים חשבו בעבר. עדיין הן רצו צאצאים יפים, לא? בשביל צאצאים יפים, צריך גנים טובים מהאבא, לפחות..

ofirsd

New member
נכון, אבל לא בכל מחיר

גנים טובים זה דבר טוב, אולם הגבר מלבד היותו יפה צריך שיהיו לו תכונות כמו:חזק (שידע להגן על האישה), שידע לצוד (ע"מ שלאישה ולילדים יהיה אוכל). אם רק הגבר הוא יפה ואין לו את התוכות שהזכרתי, אז מבחינת האישה הוא לא רלוונטי. מה שנכון אגב גם היום. אני בספק אם אישה תבחר גבר לקשר ארוך טווח גבר רק כי הוא יפה. אם אין לו השכלה עבודה וכו, אז גם הוא יהפוך ללא רלונטי בעוד שגבר שנראה פחות טוב אבל כן משכיל ובעל אמצעים יקבל עדיפות. אולם יש לשים לב כי לא כך אצלינו הגברים. לנו אין שום בעיה לקחת אישה לקשר ארוך טווח אם היא רק יפה. "תהי יפה ותשתקי" מדגים את זה באופן מעולה. המדיה של האינטרנט בעצם גורמת לכך שהמראה החיצוני הרבה יותר חשוב משאר התכונות, הן לגבי נשים והן לגבי גברים ולכן ישנם אנשים שיש להם יתרונות אחרים מלבד המראה החיצוני, אולם אותם זה הופך ללא רלוונטים, והם לא יקבלו התייחסות

Linkey-Whinkey

New member
בעקרון, למצוא מישהי ברשת ובחיים

זה כמו שמיים ואדם, וזאת פשוט מעצם העובדה שהחלק באישיות שלך שהאשה בה הנך חושק רואה הוא שונה. ברשת יש כמובן את עניין המראה, הרי אתה לא תשלח הודעה למישהי שנראית כאילו פגעה בה משאית(הגזמה, אל תתחילו להעלב לי),ומי היה מאמין שגם נשים רוצות מישהו שנעים להסתכל עליו? האמת היא שבמציאות זה הרבה יותר קל (בניגוד למה שרבים עלולים לחשוב). היתרון שנותנת לך המציאות היא העובדה שהרושם הראשוני ייקבע על ידך אישית, ולאו דווקא ע"י תמונה או כרטיס. במציאות אתה תוכל להשתמש בדברים כמו שפת גוף, היכולת הרטורית הנהדרת שלך (אין לך? טוב.. לא חשוב), והעובדה שדברים כמו ביטחון עצמי, כאריזמה וסקס-אפיל, הם מושכים מאוד, אתה יכול להפגין אותם בקלות בשיחה פנים-אל-פנים, אך ממש קשה להראות אותם בכרטיס, ועוד דרך מקלדת... אז מה בעצם אני מנסה להגיד? באתרי הכרויות התמונה (או המראה החיצוני, לבחירתך) היא הרבה יותר משמעותית מאשר במציאות בלית דרך אחרת להכיר אותך... אישית הייתי ממליץ לך להוריד לחלוטין את התמונה, שזה צעד חכם מאוד אסטרטגית (מערכת יחסים זו מלחמה, תיכנסו לאווירה), בגלל שאז אם מישהי תפנה אליך תוכל קודם כל להפגין את האופי הנהדר שלך (אם אין לך את זה, אז כבר שום דבר לא יעזור, חוץ מאולי ניתוחים פלסטיים וכאלה), ורק אחריי שאתם מכירים ברמה מסוימת, תוכל להנחית עליה את הפצצה...

למעלה