ניסוי קטן שעשיתי.....

Linkey-Whinkey

New member
לא שוביניסטי

שוביניזם זה ראית המין הגברי כעליון. כך שזה לא נשמע שוביניסטי, אלא סקסיסטי, אבל חפיף...

בתכלס בחורות שחושבות ככה

הן די טיפשות וזה מחקרים הוכיחו

ofirsd

New member
ניסוי קטן שעשיתי.....

מוטב שאציג את עצמי קודם: בן 25, אקדמאי, עובד למחיתי והכל טוב. אני רשום באחד מאתרי ההכרויות שקיימים ברשת, אולם לא מקבל פניות מנשים שלא לדבר על נשים שאני פונה אליהם ולא מקבל תשובה. הניסוי שעשיתי פשוט מאוד: החלפתי את התמונה שלי, בתמונה של יפיוף (לא יפה מידי ע"מ שלא יעורר חשד), ולמרבה הפלא התחלתי להיות מוצף בפניות מנשים. כמובן שלא עניתי לכל הפונות. השאלה שלי היא כזו: מה בשם האלוהים עובר לכן בראש? האם אתן מחפשות רק מראה חיצוני? האם צורת התגובה הזו, לדעתכן/ם אופיינית לרשת בלבד או גם מחוצה לה? אז קדימה חברים, בואו נשמע אתכן/ם

זה לא ידוע שיופי קודם לכל?

תראה, גם אם אני אראה יפיוף ולעומתו סתם בחור ואת שניהם אני מכירה באותו מידה, ע"י קריאת הכרטיס שלהם ברשת, אני אבחר ביפיוף. השאלה היא מה הלאה?

ofirsd

New member
תלוי למי

לי בתור גבר (לי ולרוב הגברים בעולם) חשוב קודם כל היופי. אולם יש לי נטיה לחשוב שלא כך אצל הנשים, שכן אחוז הגברים היפים בעולם נמוך בצורה משמעותית מזו של הנשים. מה שאותי מעניין אם מחוץ לרשת זה גם כך.

morannnnnnnn

New member
אני מעדיפה חמודים באופי וביופי

למרות שגברים לא ממש מרוצים מההגדרה הזו בטענה ש"חמוד אומרים לכלב".. (לגברים כמובן מותר לקרוא לנו חמודות,נכון?
)

ofirsd

New member
אולי תסבירי לי אחת ולתמיד

מה הכוונה בחמוד? מה עושה גבר להיות חמוד או לא חמוד? שלי קוראות חמוד אני מרגיש שלא בנוח שכן חמוד הכוונה לילד, תינוקי כזה. "אויייש, איזה חמוד. " "חמוד, אימא לא מרשה...!!" וכו'. אז שאת אומרת חמוד, למה את מתכוונת?

morannnnnnnn

New member
אז ככה ../images/Emo20.gif

חמוד בשבילי זה הרבה מעבר להגדרה,זה לא משהו מסויים וזה גם ממש לא משהו בסגנון של "אויייש איזה חמוד"..ממש לא תלוי באיזה טון זה נאמר גם,יש הבדל בין "הוא מממשששששש חמוד" לבין "איך הוא? הממממ....חמוד" לדעתי מה שהופך גבר לחמוד,מלבד המראה זה האופי הטוב שבד"כ מקרין גם על החיצוניות,כמו למשל הבעות פנים וכו' ולמען התאמת ציפיות: כשאתם הגברים קוראים למישהי חמודה למה הכוונה?

כמו מורן

אני גם מעדיפה אופי על יופי [אבל לא בהגזמה...]. להבדיל ממורן, אני לא מחפשת בחור חמוד, אני מחפשת סקסיים. אתה יודע כמה גברים יפים אני מוצאת עם מכוערות???

מה הלאה?

הכרנו את היפה במראה ומה עכשיו? מכירים מין הסתם את האופי, את הפנימיות. יפה זה לא מספיק בשבילו כדי לכבוש אותי.

angel202

New member
תחשוב שניה...../images/Emo23.gif

הפרטים היחידיפם שאפשר לדעת באינטרנט בוודאות זה החיצוניות במידה והתמונה אמיתית . וחוץ מזה-בנינו- לא היית הולך על תמונה של אחת שווה מאשר אחת מכוערת?

ofirsd

New member
אני (אנחנו) לא דוגמא

הגברים תמיד יעדיפו בחורות שנראות טוב. ככה אנחנו מקודדים בתוך הגנים שלנו. המטרה שלנו זה להרבות נשים וכמה שיותר. אולם אצלכן המצב שונה. מלבד העובדה שאתן צריכות גבר ע"מ שיביא לכן צאצאים, אתן צריכות לדאוג לילד הזה לפני ואחרי הלידה, ולכן גבר צריך להיות גם בעל אמצעים פיננסים ע"מ שיוכל לדאוג לשתיכן. עכשיו לפני שכולכן תתחילו לצעוק עלי בגין שובנסטיות מוצהרת יש לזכור כי בעבר הרחוק, כלומר התקופה בה עוצב האדם (30 אלף שנה אחורה) השורות שכתבתי היו נכונות ולכן ההתנהגות שלנו כבני אדם עוצבה ברוח הימים ההם: גברים - לזיין כמה שיותר נשים - להביא ילדים ולדאוג להם. לסיכום, אני במשהי מכוערת לא אגע עם מקל, אולם ישנם המון נשים שמסתובבות אם בחורים שאינן נאים כלל וכלל.

leper

New member
אני לא מרגיש את הצורך ב-

לז**ן כל מה שזזה. האם אני זכר? חוץ מיזה בפעם האחרונה שבדקתי את הקידוד שלי היו כתובים בו כל מיני מתכונים לקוקטלים. קפירניה: קסשה לימון סוכר חום קוביות קרח חותכים את הקליפה של הלימון וחותכים לריבועים קטנים, מניחים בכוס "וויסקי" ומועכים עם כוס "שוט" עד לריסוק דקיק. שמים את קוביות הקרח במגבת ומרביצים לשיש איתה, או לחילופין מרביצים למגבת עד קבלת קרח כתוש, מפזרים את הקרח הכתוש על הלימון (שיכבה בעובי ס"מ). מפזרים את הסוכר החום על הקרח (בין כפית לשתיים) שופכים "שוט" מלא בקסשה אל תוך הכוס. מערבבים... מפה אני כבר לא אחראי.

moran25

New member
תשמע אפילו שאנחנו בחורות ש"צריכות"

מימון פיננסי ו"בעל מפרנס", רצוי שתהיה גם איזושהי משיכה חיצונית. מן הסתם בחורות יעדיפו בחור יפיוף על אחד...שנראה כמו עוד סתם בחור שעובר ברחוב... מה לעשות כנראה שגם אנחנו קצת שטחיות. בוא נגיד שאני למשל, לא הייתי מסתמכת אך ורק על החיצוניות של הבחור, צריך להיות איזשהו "קליק" , איזה חן מיוחד, אם זה חיוך שובה לב, עיניים יפות, או אפילו הפוזה שהבחור דפק בתמונה....בוא נגיד שאם הייתי מקבלת תמונה מבחור ללא חולצה, זה לא ממש היה עושה לי את זה. לבחורות אחרות אני בוטחה שכן. אבל כל אחת והסטנדרטים שלה. בסוף אני בטוחה שמישהי תאהב גם את ה"פוזה" שלך בתמונה... אל תתיאש.

למעלה