ניסוי מעניין!

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

Titush Black

New member
זה כבר קרה לי..

בפרק שניני צועק על אמא שלו שתביא לו לדבר עם איה. בפעם הראשונה זה פשוט ריתק אותי לספה! בפעם השניה זה כבר... כבר לא ממש עבר. לא היו לי דמעות בעיניים וזה נשמע לי פחות מרשים ממה שזה נשמע בפעם הראשונה.וזה בגלל שלא היה את אלמנט ההפתעה. תיתוש

../images/Emo55.gif........

לא נכון, דווקא בפעם הראשונה שראיתי את הפרק שבו המוסט של איה
התרסק אז זה היה מאוד עצוב וכל זה.. וראיתי את הפרק הזה עוד כמה פעמיםם ובכלל פעם זה היה עצוב יותר ויותר אפילוו כי אני כבר יודעת שזה מה שיקרהה

ny22

New member
מנהל
סתיו, לזה בדיוק התכוונתי....

התכוונתי לכל שינוי... גם זה שהפרק נהיה עצוב יותר זה שינוי מסוים. הבנת?

ny22

New member
מנהל
איך שאת רוצה!

אני אישית ממליץ על פרק חדש... וכמו שאומרים, שיהיה לך בהצלחה! [URL='http://']‏הכל משתנה מלבד השינוי עצמו[/URL]

ny22

New member
מנהל
שטויות....חחחחחח........

יש פרקים כל השבוע!

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif כן! לי קרה משהו כזה..!

טוב זה מוזר.. אבל בפרק האחרון [59] אז הקטע שניני נפרד מאיה לפני שהוא נכנס לחדר העגול לחזור להיות יונתן אז זה היה מזה עצוב.. אבל לא בכיתי או משו.. ואז ראיתי עוד פעם.. [טוב ראיתי עוד איזה 20 פעם] וזה גם היה עצוב אבל בפעם האחרונה שראיתי כבר בכיתי חחח למרות שידעתי מה יקרה אבל זה היה עצוב

נעמקה19

New member
אני זוכרת שבפרק 54 בכיתי הרבה...

כי פחדתי שלילי תרצח את דגנית
... אבל אני רואה את הפרק הזה המון. זה נראה לי הפרק שראיתי הכי הרבה פעמים. זה הפרק הכי יפה בשמיניה לדעתי. בקיצור, בפעמים האחרות שראיתי את הפרק, אני כבר לא בכיתי. הייתי במתח. אבל פחות (כמובן) מהפעם הראשונה...

hilasapir

New member
וואוו מדהים את כמה שזה נכון!!!

בפעם השנייה זה יפה פי 1000000000 זה כבר נראה הפקה ממש טובה בפעם הראשונה זה נראה הפקה זולה וסיטואציות מטומטמות

למעלה