ניסוי מעניין!

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
ניסוי מעניין! ../images/Emo115.gif

היה פעם פילוסוף אחד (ביוון העתיקה) בשם הרקילטוס (צירפתי תמונה שלו) הוא טען כי:
"אינך יכול להכנס לאותו נהר פעמיים" אימרה שהיא די נכונה... בשביל להוכיח את זה, חשבתי על ניסוי מעניין שתוכלו לעשות ואז תיוכחו לדעת שזה אכן כך. קחו יום בשבוע שנוח לכם, ותצפו פעמיים בפרק של השמיניה, או פעם ב- 14:30ופעם בשידור החוזר. למי שיש VOD שיראה את הפרק פעמיים או למי שיש וידאו שיקליט. בכל אופן, אחרי הפעם הראשונה תכתבו מה חשבתם על הפרק, האם הוא ריגש אתכם האם הוא הפתיע אתכם... וכל מיני דברים בסגנון. אח"כ, תיראו את הפרק שוב (לא משנה מתי, אבל עדיף לחכות פרק זמן של, נניח, שעה) ואז שוב פעם תכתבו מה חשבתם על הפרק, האם הוא ריגש אתכם... רק תזכרו, שאתם לא צריכים להתעלם מזה שראיתם את אותו הפרק קודם לכן, זה חלק מניסוי. למשל, מה שהפתיע אתכם בפעם הראשונה, ככל הנראה לא יפתיע אתכם בפעם השניה, מכיוון שאתם כבר יודעים שזה מה שהולך לקרות. אחרי שתעלו (מי שרוצה) את מה שכתבתם, אתם תראו כמה דברים מאוד מעניינים שאפשר לדון עליהם... תאמינו לי שכדאי
.

ny22

New member
מנהל
אה, ועוד משהו...

מיש מסכים לעשות את זה שישים
... ואז עוד כמה ימים, נרכז פה את התשובות... מסכימים?

אני תמיד רואה את הפרק כמה פעמים

אני מקליטה את כולם ורואה אותם לפעמים וביום שבת וכשיש לי זמן אני רואה הרבה בVOD ואם בשבע וחצי אין לי חוג אז אני רואה. את הפרקים 15-17 וגם את פרק 74 שניני ואדם כתבו לאיה אני רואה פשוט בלי הפסקה... ונכון כל פעם שאני רואה שוב אני מגלה משהו חדש ויש בדיחות שגם כשאני רואה אותן בפעם המאה הם עדיין ממש ממש מצחיקות... ליהי לאב הילי

ny22

New member
מנהל
מעולה! אז תיראי מה אפשר לעשות...

כשאת רואה פרק פעם אחת תירשמי עליו משהו... כשאת רואה אותו פעם שניה, תרמשי עליו גם משהו (מבחינת ההרגשה). אפילו שכבר ראית אותו כמה פעמים! הרי זה כבר לא אותו פרק בשבילך...

אני חושבת שאתה טועה!!!

אני רואה כול יום השמינייה פעמיים ביום בשעה שתיים ובעה שבע וחצי.. ובימי שבת את כולל פרקי השבוע.. בקיצור...בפרק ...מגיד 59(פרק סיום עונה ראונה) בפעם הראשונה שראיתי התרגשתי מאוד בפעם השניה שראיתי התרגשתי מאוד.. ושראיתי שידור חוזר למחרת התרגשתי מאוד! וכשהיה שידורים חוזרים של השמינייה בערוץ שלוש ראיתי שוב.. ו...התרגשתי מאוד!!! והיה קטע שאבנר לוחץ על הכפתור כדי להרים ת'מסכים בפעם האחרונה אז בכיתי...
(אני בוכה גם מסדרות מצוירות חח..) בקיצור בכול פעם שראיתי את השידורים בכיתי בכול פרק! וזה ממש לא קשור!!

ny22

New member
מנהל
אבל תגיד לי...

הפעם הראשונה שראית את הפרקים, הפתיעה אותך?

אני בת ..ברור שהופתעתי..זה השמינייה

ברור אני הופתעתי זה השמינייה.. אתה יודע...
לא סתם אני הופתעתי הכול פרק בין עם זה היה שידור חוזר או לא...

ny22

New member
מנהל
ובפעם השניה?

הופתעת כמו בפעם הראשונה שראית?

ny22

New member
מנהל
אז תסיבירי לי איך....

הרי נניח שהם שלחו את מיקה לקזינו, ראית את זה פעם אחת. אחרי שראית את זה עוד פעם, זה כבר לא הפתיע אותך שהם שלחו אותה לקזינו נכון? הרי כבר ידעת את זה (לא היית צריכה לנחש מה הם יעשו אחרי שדורי נכשל)

דבר ראשון...

הם לא שלחו את מיקה ..למיקה עלה רעיון משל עצמה.. והיא הלכה בלי שום אחד ששלח אותה לשם..(לדייק!) בקיצור... אתה צודק לא הופתעתי אבל יש מצבים שאני כן מופתעת אפילו שראיתי אותם שוב.. כמו עם ניצן והדם שלה!

ny22

New member
מנהל
אבל ידעת שזה יקרה, לא?

הרי מחר ב- 14:30 נראה מה יקרה עם ניצן... אבל מי שיראה את זה שוב, כבר לא יצטרך לשאול את עצמו מה יקרה כי הוא יודע, נכון?

ny22

New member
מנהל
אז את מסכימה איתי, נכון?

קשה להיות מופתע בפעם השניה...

KiShKooSh

New member
האמת בלי מודעות כבר עשיתי זאת.

זה נכון בצורה חלקית, פרק שמתפתח (שתהיה לו התפתחות בפרק הבא) באמת לא מעניין אותי בפעם השניה. אבל פרק שישנו איזה ריגוש שהוא מספיק חזק(כמו פרק המסיבה) אני יכולה לראות המון... כמו שאני רואה את ה VOD של חברה שלי בבמה פתוחה בקאמל, אני ראיתי את זה כבר הרבה ועדיין משום מה זה מצחיק אותי, אני לא יודעת אם זה שוב ושוב הבדיחות, או הסיצואציה שהיא שם...

למעלה