ניסוי חברתי

starless

New member
ניסוי חברתי

אחרי הויכוח הדי טיפשי עם זאד אני רוצה לעשות מין ניסוי חברתי אמיתי עזבו את כל הקטע של הומואים היפים וכל זה , פשוט לענות ענינית , מוזיקלית טקסטואלית אווירתית בלי קשר לסגנון(אני יודע שזה קשה , אני יודע שיהיו כמה שלא מסוגלים אבל תנסו) בקיצור אני ארשום כאן כמה להקות תנסו להגיד מה אתם חושבים עליהם בלי לקטול סתם תנו נימוקים הסברים תסבירו מה הדיעה שלכם קיור רדיוהד סיגור רוז(מי שלא מכיר יכול לא לענות) פינק פלוייד מיוז קינד קרימזון נירוונה בלאק סבת´ אה הא ביורק אלניס מוריסט

theAMP

New member
הללויה

סוף סוף מישהו שעושה את זה כמו שצריך. תגובותיי... 1.קיור - אני מאד אוהב אותם אישית. יש להם את היכולת להכניס אותך לדיכאון עמוק, ולמחשבה שבעצם אין טעם לחיים האלה, ועדיף כבר לגמור את הכל, ומיד אחרי זה הם מכניסים אותך לשיר פופ שמח ונחמד שגורם לך לחשוב שהכל בעצם יהיה בסדר והחיים יפים... להקה מאד אהובה עלי, וגם אחראית לאחד מהקאברים הכי טובים שאני שמעתי בחיים שלי ל- purple haze של הנדריקס 2. רדיוהד - כעקרון, להקה מאד טובה לדעתי, מאד מקורית, מאד מעניינת, מאד מרגשת, אבל מה... אחרי קיד איי המופתי אני חושב שהם עברו את גבולות הקומוניקטיביות ועכשיו עוסקים בעיקר במוסיקה שרק הם מבינים, או יותר מזה רק טום יורק מבין. לא אהבתי את האלבום האחרון, אבל אני לא חושב שהאקספירמנטליות שלו תעלה להם במשהו, מהסיבה שמבקרי המוסיקה והמעריצים שלהם יקנו ויעריכו כל נאד שלהם, רק בגלל שהם רדיוהד, שהוכרזו כבר כמה פעמים כ"להקה הכי טובה בעולם", למרות שיש לי כמה דברים להגיד על זה... 3. סיגור רוז - אם הם מי שאני חושב שהם, אני מאד נהניתי מהם. להקה של שרוטים במוח... מהסוג ששורט אותך דרך דממה מדאיגה כזאת... אני מאד אהבתי. 4. פינק פלויד - לאחרונה התחלתי לחבב אותם מאד עוד פעם (רטרו לכיתה ט´), הם ממש מוסיקאים וקונספטואליסטים גאונים, אך לצערי גם חוצים אצלי את הגבול הדק בין גאונות ופלצנות לא פעם, וחבל. ולא אכפת לי מה כולם אומרים, גם את the division bell. לעומת זאת, a momentary lapse of reason.... 5. מיוז - את האלבום הראשון לא אהבתי במיוחד, אבל האלבום הזה ממש ממש ממש ממש ממש טוב לדעתי. הם עושים שם דברים אמיצים בצורה כמעט מגכחת על הסטייל של רדיוהד בעצם. כמין תגובה להשפעות האלקטרוניות הכבדות של רדיוהד ועוד כל מיני להקות סטייל רדיוהד לאחרונה, מיוז מכניסים כל מיני קטעים אלקטרוניים צולעים ברמה של ילד בכיתה א´ שקנה סינטיסייזר. כך שהדיסק לא רק טוב, הוא גם משעשע. 6. קינג קרימזון - אני לא מעריץ גדול של הסגנון... אבל אני כן אוהב אלבום אחד, המפורסם. גם עליו אני לא מת. אני לא יודע למה, הוא משעמם אותי קצת. "אה, זה בגלל שאתה לא מוסיקאי ומנגן שעצמך אז אתה לא יודע להעריך..." אז זהו, שאני כן, מאז שאני זוכר את עמצי, ועדיין לא אוהב יותר מדי. מעריך, אבל לא אוהב יותר מדי... 7. נירוונה - בתור גראנג´יסט נלהב, אני נאלץ לדגול במבריקות של נירוונה. לדעתי הם היו להקה גאונית, עם חלק מהטקסטים הטובים ביותר שהיו ברוק, בזמן שכל האחרים כתבו דברים כמו "don´t you cry tonight, my baby" או and i will love you baby always" קורט קוביין כתב טקסטים מהפכניים כמעט, שהלכו נגד הרעיון של להביע רגש, והציגו דמות טראגית שלא מסוגלת להרגיש בכלל... גאון גאון גאון גאון גאון.... 8. בלאק סאבאת´ - מה כבר אפשר להגיד... מלכים... ענקיים, מגניבים ת´תחת... יצרו הרבה, אחראים להרבה מהדברים שאני שומע היום... 9. אה-הא - לא מכיר מספיק כדי לשפוט את כל החומר של הלהקה... עושים פופ משובח כעקרון, אבל קצת גיי... 10. ביורק - מדהימה, מטורף עליה... מעריץ אותה. קול יפהפה, מוסיקה נפלאה... גאון גאון גאון... 11. אלניס - יש דברים ויש דברים. כולם טובים, חלקם פשוט נמאסו עלי. הדיסק השני הוא יפהפה לדעתי, והיא שרה שם מדהים... אבל האלבום הזה נמאס עלי די מהר חוץ מ that i would be good המרגש... אבל הדעה הכללית חיובית.

Zed off

New member
well...

קודם כל הנה המקרא -
=אוהב
=לא מכיר
=לא אוהב
=ממש לא אוהב
=לא שווה יריקה קיור-
רדיוהד -
סיגור רוז -
פינק פלוייד -
מיוז -
קינג קרימזון -
נירוונה -
בלאק סבת´ -
אה הא -
ביורק -
אלניס מוריסט -

starless

New member
הדיעה שלי ונספחים

רדיוהד- הלהקה לפי דעתי , ואהבתי גם את הדיסק האחרון , אהבתי מאוד אפילו , גם את הקטעים שאחרים לא אוהבים (ותום יורק גאון אם תרצו ואם לא תרצו )ויש לי הרבה מה להגיד על הכתיבה היכולת המילולית המחשבות שלו אבל זה להודעה אחרת סיגור רוז- להקה מטורפת , מעניינת ביותר , באס משמעותי, יכולת שירה מאוד מענינת , עוד להקה שאני אוהב במיוחד פינק פלויד- אוהב בערך, לא מתעמק בהם , פורצי דרך בכל מקרה מיוז- אין לי דיעה מגובשת עלהם כלהקה , את הדיסק השני אהבתי קינג קרימזון- הלהקה בה הידיעה ושוב להקה לנגנים בעיקר , יכולת כתיבת מוזיקה משובחת רעיונות מטורפים הנאה מעצם הרעיונות שנזרקים שם לאוויר בלאק סבת´- אוזי אוזי אוזי ורק עם אוזי , אוהב מאוד , מענינים , מצחיקים , מקוריים??? נירוונה - אין תגובה אה הא - להקת הפופ הכי טובה שיש, נכון הם עושים פופ אבל אי אפשר להשוות אותם לבריטני קיור- עוד להקה משובחת , שמחה ועצובה , מדכאת וגורמת למין חמימות בלב , ויש להם אוסף חדש מומלץ לקנות להקשיב ואני בטוח שגם להתמכר אלניס- אישתי , טקסטים עמוקים, קול מיוחד ביותר , אוהב אוהב ועוד קצת אוהב ביורק - כמו אלניסט , מרתקת , מוזרה עם קול מחשמל

ed555

New member
אממ...

קיור- גות´ רוק חביב ביותר... פעם אהבתי אותם ובאמת יש להם כמה שירים מצמררים.. שרוטים במוח(התדמית של הסולן שלהם עם הפנים הצבועות באמבטיה עשתה לי סיוטים שהייתי קטן) רדיוהד-חביבים.. יש כמה שירים שאני אוהב אבל לא מעניינים אותי במיוחד.. סיגור רוז- השירים שלהם נשמעים כמו המנון קלאסי כזה.. יש להם רעיונות מקוריים ומוסיקה אטמוספירית כזאת שמכניסה אותך לקומה.. אוהב. פינק פלויד- פורצי דרך כמובן.. כל החברים שלי התלהבו מהם אבל הם דווקא להקת הפרוגרסיב שהכי פחות עניינה אותי.. עד שגיליתי את אנימלס בין היתר..
וגם אז לא מיודע מה.. מיוז-אין תגובה פשוט לא מעניינים אותי. קינג קרימסון- lizard זה משירי הפרוג הכי טובים ששמעתי, פשוט להקה גאונית אין מילים.. אוהב פלוס. נירוונה-סתאאם דרעק..
גראנג´ אף פעם לא עניין אותי במיוחד חוץ מפארל ג´ם ואליס אין ציינס. בלאק סבת´- פורצי דרך גדולים בתחום המטאל, אוהב אבל לא יותר מדי.. אוזי משעשע.. אה הא- אה הא? אין לי מושג מי אלה.. ביורק- מהזמרות עם הקול היותר יפה ששמעתי.. איסלנד רולז!(היא באה מאיסלנד נכון?) אלניס מוריסט-no comment

DISTURBED

New member
אז ככה

פינק פלויד-מדהימים. אין ספק שאחת מהלהקות שאני הכי אוהבת. מיוז-נחמדים מאוד.יש לחברה שלי את הדיסק האחרון שלהם,דיסק חביב. קשה להודות,אבל אולי אם הם לא היו באם טי ווי הייתי אוהבת אותם יותר... קיור-לא מכירה מספיק טוב. רדיוהד-גדולים!קארמה פוליס כזה שיר מדהים... הסולן שלהם מוכשר בצורה יוצאת מן הכלל...והקול שלו,אחחח הקול.... סיגור רוז-לא מכירה קינג קרימזון-לא ממזמן שמעתי עליהם הורדתי שלושה שירים שלהם ודווקא מצאו חן בעיניי(במיוחד את השיר EPITAPH אהבתי,שהומלץ על ידי מי שנושא בכינויו) אבל אני לא בעמדה של לשפוט,אני צריכה להתעמק יותר. נירוונה-אוהבת. בלאק סבת´-אוהבת מאוד.אני מכירה מעט מאוד שירים שלהם.וממה ששמעתי אני הכי אוהבת את פרנואיד. אה-הא-מוזר ששאלת,כי אה הא עושים פופ.השיר "טייק און מי"זה שיר שאני מאוד אוהבת,למרות שהוא מאוד פופי.לפני שנה הם הוציאו דיסק חדש שלא שמעתי חוץ מהשיר סאמר מובס און-שיר חביב.לא יותר. ביורק-לא אוהבת אותה...אפשר להגיד לא סובלת אותה אפילו. אלניס מוריסט-יש לה כמה שירים טובים אבל אני לא ממש אוהבת. אולי זה בגלל שאני מעדיפה סולן על פני סולנית,משום מה...קול של בן הרבה יותר יפה לדעתי. חוץ מהסולנית של הקרנבריז שאותם אני די אוהבת... וזהו.

SMILE 4 NOTHING

New member
LET´S נקווה שלא יהיו קטילות...

OK אז ככה- קיור-ממש אוהבת!אפלים ומצחיקים ביחד זה פשוט מגניב והקרדיט לאחי התאום שהכניס אותי לקטע רציני.וד.א נדמה לי או שבדיסק האחרון שלהם יש שיר שמכונה- KILL THE ARABS? (!!!!!). רדיו-לא כזה אוהבת אבל הקול של הסולן מגניב אותי. סיגור-לא מכירה..אבל הייתי רוצה להכיר. פינק פלויד-הלהקה הכי איכותית ששמעתי,מעולים!מדהימים!מכניסים אותי להיי בתדירות מדהימה!זו מוזיקת-על!! מיוז-מגניבים.חמודים.בהתחלה חשבתי שהם עוד חיקוי של רדיוהד אבל הדיסק השני הוכיח לי שטעיתי! קינד-לא מכירה לצערי,אני לא אוהבת ת´סיגנון,אבל עכשיו אני חושבת לנסות. נירוונה-עכשיו אני לא כזה מתלהבת מהם אבל יש עליהם כשרון. בלאק סבאת´-מהמעט ששמעתי-מעולים! אה הא-הקול של הסולן מהמם!לא יותר מזה. ביורק-לא אוהבת. אלאניס-קול יפה יחסית לבנות!אני פשוט לא חושבת שלבנות יש קול יפה!

epitaph

New member
קינד=קינג

וקינג קרימזון הם אותו סגנון כמו פינק פלויד...

Vlad Drac

New member
לאו דווקא

פינק פלויד הרבה יותר נגישים והמון אנשים שלא שומעים פרוג אוהבים אותם. קרימזון הרבה יותר "מתקדמים" לדעתי.

epitaph

New member
יש צדק בדבריך...

אבל הם עדיין אותו סגנון,למרות שפינק פלויד היו בחלק מדרכם גם בסגנון פיסכודלי אבל הייתה להם גם תקופה די ארוכה שהם היו פרוגרסיב.

Vlad Drac

New member
הם אמנם נכנסים תחת אותה קטגוריה

אבל, מה שניסיתי להגיד בעצם זה שזה ש-smile 4 nothing אהבה את פינק פלויד בכלל לא מבטיח שהיא תאהב את קרימזון, וגם להיפך, היא יכולה לא לאהוב פרוגרסיב ועדיין לאהוב את פינק פלויד.

epitaph

New member
פשוט לא הבנו אחד את השני...

כשאמרת שהם יותר נגישים חשבתי שהתכוונת שהם יותר פופולרים,והם אכן יותר פופולרים (בגלל אלבום אחד לדעתי אבל בכול זאת). ואני מסכים איתך שייתכן שהיא לא תאהב את קרימזון אם היא אוהבת את פינק פלויד אבל אפשר לומר את זה על כול שתי להקות שהן באותו ג´אנר,זה כמו שאני אומר שאם אתה אוהב את רדיוהד אז לא בהכרח תאהב את מיוז או את בלונד-רדהד.

חולוני

New member
הנה דעתי..

דה קיור - אוהב מאוד. יש להם את זה. רדיוהד - להקת הבריטפופ הכי טובה בכל הזמנים. אין כיום הרבה משוררים ברמה של תום יורק. סיגר רוז - לא שמעתי ממש הרבה מהם, רק שירים בודדים, וממה ששמעתי חיבבתי פלוס. פינק פלויד - אוהב, אבל לא הכי..בזמן האחרון די נמאס לי מהם. מיוז - ממש לא. חיקוי עלוב של רדיוהד. קינג קרימזון - אחת מלהקות הפרוגרסיב הכי אהובות עליי..מעולים. נירוונה - אממ..לא ממש. אף פעם לא ממש אהבתי אותם..הם אמנם היו פורצי דרך מבחינת כניסת הרוק האלטרנטיבי של תחילת הניינטיז למיינסטרים והפיכתו לפופ, אבל לפי דעתי יש להקות גאראנג´ הרבה יותר טובות ממנה. בעיקר AIC וסאונדגארדן, וגם פארל ג´אם. בלאק סאבת´ - אוהב אותם בתור להקה. את אוזי אוזבורן לא. A-HA - לא. ביורק - לא, למרות שהקליפים שלה מאוד אמנותיים. אלאניס - לא.

badphish

New member
אוקי

קיור- לא מכיר מספיק טוב כדי להגיד רדיוהד- בעיקרו הם עושים אחלה מוזיקה למרות שלא סחפתי בהתלהבות הכללית אחריהם (creep שיר גאוני אז מה עם אני נדוש) לא מכיר פינק פלויד- אני אוב את המוזיקה שלהם יש להם סאונד כזה של דיכאון שכיף שאתה נמצא בו אבל לא הקשבתי לאפילו חצי ממה שיש להם אז אני לא יתחיל לטחון במוח מיוז- הם אחלה מוזיקה חביבה לא בדיוק פריצת דרך אבל סבבה להקשיב להם קינד קרימזון- לצערי לא היה לי אףפעם להתחיל לשמוע אותם אני מקווה לעשות זאת בקרוב נירוונה- אוהב אותם כמו שכולם אוהבים נהנה מהמוזיקה שלהם גם בגלל שאני אוהב גראנג´ (למרות שגם בז´אנר "שלהם" יש יותר טובים) אחלה מילים והסיבה היחידה שאני ממש אוהב אותם זה הקול של קורט קוביין בלאק סאבאת´- אחלה מוזיקה אבל הקשבתי מספיק כדי להגיב אה הא- משעשעים אותי המיוחד בחומר החדש אבל לא רק ממש מצחיק אותי לקשיב לשירים שלהם ביורק- למרות שלכל האנשים עם ה"טעם האיכותי" משבחים ומהללים אותה בעיקרון היא פשוט מעצבנת אותי אני אישית לא מבין את ההבדל בין צרחות עם קול יפה לצרחות של ילדים בכיתה ז על האוטובוס בדרך הבייתה מבצפר אלאניס- אחלה מוזיקה עושה משהו שאנשים אחרים לא עושים שזה עוד יותר אחלה ועם היא לא הייתה אישתו של ההוא (לא זוכר מי כתב את זה) אני הייתי מתחתן איתה ותזכרו jesus kick´s ass עופר

yoavsc

New member
אוקי

קיור - נחמדים. שיר אחד מעולה (boys don´t cry) והשאר ככה. רדיוהד- אוהב את השירים הפחות אלקטרונים/אלטרניטבים/נסיוניים. הייתי בהופעה בקיסריה ונהנתי מאוד. פינק פלויד - אחת האהובות עלי. והאהובה מקרב הרוק המתקדם. מיוז - לא משהו, סתם משהו בגלגל"צ, טוב לנסיעה באוטו, כשאין דיסקים. קינג קרימזון - לא ראיתי את הגאוניות ב in the court , אבל היה נחמד, ואפילו נחמד ביותר. נירוונה - נחמדים, לא יותר. אני לא איש של גראנג´. בלאק סבת´ - לא מכיר מספיק . אה הא - ככה פופ צריך להשמע. (באייטיז, אבל הם נחמדים) ביורק- סתם. לא אוהב בכלל. די מעצבנת אותי למעשה. אלאניס - כמו ביורק , אבל פחות מעצבנת... מעדיף את שריל קרואו

Alexi Laiho

New member
ממ

קיור - לא התעמקתי כי לא אהבתי רדיוהד - עד היום לא הבנתי מה אתם מוצאים בהם .. טום יורק ממש לא גאון. פינק פלויד - לא סובל מיוז - שילוב של פופ , אלקטרוני , סולן מסורס ומוזיקה עלובה ... נירוונה - 3 אקורדים , ליריקה דבילית ... לפחות לדעתי קרימזון - יש לי כבוד אליהם לא יותר מזה ... הם היו השראה על המון להקות שאהבתי סבת´ - חמוד .. גם להם אני רוחש כבוד .. אגב dio לא נופל מאוזי .. אה הא - חחח חדר מטאל עלק .. מה אתה חושב על פייב ? הם יותר קרובים לרוק/מטאל מאה הא... ביורק - גועל נפש .. קול רקוב , אישה עם בעיות אלניס - מממ אין לי שום בעיות עם המוזיקה שלה אני םשוט אף פעם לא אשמע אותה להנאתי ... כפי שהבנתם אני לא פנאט של אף אחת מהלהקות . זה לא שכולם זבל פשוט יש דברים יותר איכותיים ..

למעלה