ניסוי חברתי

theAMP

New member
מי אתה לעזאזל?!?!?!

מאיפה אתה יודע מה הייתי כותב אם...??? אתה מכיר אותי?!?!? אתה דיברת איתי פעם בכלל?!?!?! לא? יופי! אז תסתום ת´פה שלך, ובוא נדאג שלעולם לא תכיר אותי או תדבר איתי...

Sham 69

New member
אממ .. אם היית קורא קצת יותר טוב ..

אז היית שם לב ל"כבר ראיתי אותך עושה את זה כמה פעמים בפורום הזה .."

epitaph

New member
ניסוי חברתי?

בכול מקרה... קיור-הורדתי כמה שירים ולא ממש יצא לי לשמוע אותם רדיוהד-ממה שיצא לי לשמוע וזה לא הרבה הם טובים (אולי אני צריך להתעמק יותר באלטרנטיבי) פינק פלויד-טובים מיוז-שמעתי רק שני שירים ואהבתי קינג קרימזון-מאוד אהובים עלי נירוונה-לא ממש מת עליהם... בלאק סבת´-מממ...שמעתי כמה שירים שלהם,פראנויד יפה שאר השירים ששמעתי בסדר,לא יותר מזה אה הא-לא מכיר ביורק-לא אוהב אלניס מוריסט-יש לה שירים נחמדים,אפילו יש לי דיסק שלה (שזה כבר כבוד אצלי).

Fudghe_boy

New member
אוקיי אני אתחיל ממה שאני אוהב

למה שאני פחות אוהב בלאק סבאת - בלעדיהם ובלי מטאליקה לא היה מוזיקה מבחינתי ואני חושב שלא הייתי נחשף ללהקות אחרות נירוונה - מעולים במיוחד קורט פינק פלויד - דיי טובים אלניס מוריסט - נחמד בתור all american girl למרות שהיא קנדית עם ראש מרובע :O רדיוהד - לא ממש מתחבר אליהם , גם אני לא ממש מכיר אז אני לא יכול לשפוט קיור - לא אוהב ביורק - דיי מעצבנת אה הא - גרועים פעם לא הכרתי אותם בכלל עד שהגעתי לארץ הם מזכירים לי את דפצ´ מוד וזה דיי גרוע מבחינתי וזהו קינג קרימזון אני לא מכיר

Bodom-child

New member
הנה דעותי....

קיור - אף פעם לא התעמקתי בהם אבל ממה ששמעתי (מתוך האלבום the head on the door) לא ממש אהבתי. אני לא ממש אוהב את הנגינה הפשוטה שלהם ולא מתחבר לטקסטים שלהם. רדיוהד - להקה שאני מצליח להנות מהמוסיקה שלהם רק כאשר אני שומע אותם נטו, אני, עצמי והמיני. בהתחלה היה לי קשה להתחבר לקול של יורק אבל עם הזמן אני התרגלתי יותר ויותר. הדיסק המועדף הוא ללא ספק o.k computer ובמיוחד. פינק פלויד - פינק פלויד היא דוגמא ללהקה שיש עליה מעין קונצנזוס שכזה שמי שלא אוהב אותם לא מבין במוסיקה וכאלה. אני לא ממש מת עליהם למרות שיש להם כמה שירים שאני אוהב. מיוז - מה שבטוח זה שהסולן שלהם שמע הרבה רדיוהד. הטקטסים שלהם ממה ששמעתי יותר שטחיים מאלו של רדיוהד אבל לסולן יש יכולת נגינה בגיטרה בכלל לא מבוטלת יחסית ללהקות מהז´אנר הזה. בכל מקרה הם לא במנת השווארמה שלי. קינג קרימזון - רק לאחרונה התחלתי לשמוע אותם כך שאני מעדיף לא להתייחס אליהם בשלב הזה, למרות שמאוד אהבתי אותם. (אני עדין בשלבי התחברות). נירוונה - להקה שאהבתי בתחילת דרכי הרוקיסטית אבל אז איך אומרים התפכחתי והבנתי שהם לא ממש בשבילי. כלומר אני לא אתנגד להיות בפוגו ב smells like teen spirit אבל לא יותר מזה. הדיסק שלפעמים מתנגן אצלי בסטריאו הוא nevermind. השירים בשאר הדיסקים שלהם חוזרים על עצמם ונמאס לי מהם. בלאק סאבאת - אוזי = אלוהים = (מייקל ג´ורדן ?) הההלהקה שאני תמיד אשמור לה מקום אצלי בדיסיקיה (גבוה גבוה מעל שאר הדיסקים). אני מסרב בכל תוקף לשמוע את החומר של התקופה הפוסט אוסבורנית משום שהם איבדו אז את כל הייחוד שלהם שנבע מהצימוד של הגיטרה שעמדה לפוצץ את המגבר והקול הצווחני-ממורמר משהו של אוסבורן. קשה לי לבחור דיסק שאהוב עלי. מצד אחד paranoid, הרוקיסטי, sabbath bloody sabbath שכבר יותר מזכיר את הצליל המטאלי או לחילופין הדיסק הראשון שמלא בקטעים שהושפעו מהבלוז ומהפסיכודליה (שלא לדבר על העטיפה המהממת. אה אה - הא?! ביורק - ממממ לא. אלניס מוריסט - פעם אהבתי אותה עכשיו ממש לא.... אני לא יכול להאזין לה היום כי היא כבר לא מה זהיא היתה פעם.

theAMP

New member
הנה ביקורת שלילית

על כמעט כל אחת מהלהקות שצוינו וללא קטילה אחת. ישר כוח! סוף סוף ביקורת שלילית בונה ומנוסחת היטב, מעבר ל"זה מסריח"... הידד לך, אתה כלי עולם.

כמו שאמרתי כבר...עיוור...

היה כאן מישהו שכתב להקה טובה! הזמר של מגניב! זה כמו שאני אגיד להקה רעה או שהזמר לא מגניב...בכל מקרה לא הייתי קורא ל"הזמר מגניב" נימוק חכם...אבל אתה לא הגבת כי אתה צבוע ואתה לא תגיד משהו למישהו שכתב תגובה חיובית ללהקה שאתה אוהב גם אם לדעתך ההתבטאות שלו דפוקה...

טוב בוא ניראה....

קיור- לא ממש מכיר רדיוהד- ההמלצות החוזרות ונישנות של חברי הפורום חרמו לי להתעמק בהם וממה ששמעתי שזה לא הרבה לא התלהבתי במיוחד סיגאר רוז- לא ממש מכיר אבל שמעתי קצת ולא התלהבתי פינק פלוייד- להקה ענקית רק לאחרונה התחלתי לשמוע אותם הרבה ואני ממש אוהב אותם מיוז- להקת פופ רוק אלקטרוני שנמעסת בטיל וממש מעצבנת אותי... קינג קרימזון- לא ממש מכיר אבל הם הבאים ברשימת הלהקות שצריך לבדוק אותם ברצינות נירוונה - להקה מעולה עם סולן אדיר וליריקה מעולה, בגללם התחלתי לשמוע רוק ואני עדיין אוהב אותם מאוד בלאק סאבאת- להקה פנטסטית שהמציאה את המטאל , אני מת על אוזי סולן חייתי עם דיו הם נהיו מעצבנים וסתמיים אה הא- לא ממש אוהב ביורק- מעצבנת ומוזיקה עוד יותר מעצבנת אלאניס - סתמית לא יותר...

Kerplunkette

New member
גם לי מותר?

הקיור אחלה. להקת ה"אין לי כוח לשמוע משהו אחר" החביבה עלי (וזה כבוד!). רדיוהד- הפוזה של תום יורק מטרידה, אבל לא יותר מדי. אני אוהבת את המוזיקה, ואמנזיאק נורא כיפי. פינק פלויד... מאז שראיתי את החומה לא אהיה כשהייתי. זה מפחיד! שיין און, יו קרייזי דיאמונד נכלל בפייבוריטים שלי, ולא יותר מזה. אם כל השירים של מיוז לא היו מתחילים אותו הדבר, הם היו ממש אחלה. רגשניים משהו, חמודים נורא. נירוונה מתאימים למצברוח המוני, או לדיפרסיה. ככה זה אצלי, לפחות. אני לא שומעת אותם בלי סיבה מיוחדת. אה הא? :) אין כמו טייק און מי! קלאסיקה! :) אייטיז זה כזה כיף! :) בביורק לא ממש התעמקתי. אלאניס מוריסט... לא בשבילי. בוקר טוב לכולם, אגב. :)

taya

New member
ובכן,

נדמה לי שהתחלתי להוריד משהו, שמעתי, והחלטתי לזרוק את זה לסל מחזור. קיור הם לא ממש הסגנון שלי. רדיוהד. בטח שרדיוהד, דיי הבהרתי כבר מה אני חושבת עליהם, להקה מעולה. יש לי אולי שני שירים של סיגור רוז, אז אני לא ממש בעמדה נכונה להחליט. בכל מקרה, יש פוטנציאל. מה פינק פלויד ? :) ברור. הלהקה שהכניסה אותי לעולם הפרוגרסיב. אני מכירה רק את הדיסק הראשון של מיוז, והוא חביב. זה מרגיז אותי שאומרים שהם מנסים לחקות את רדיוהד, אני לא חושבת שזאת גישה טובה לבוא לשפוט להקה. ובמילא, אם לא היו כותבים את זה בכל הביקורות עליהם אני לא בטוחה כמה אנשים היו מגיעים למסקנה הזאת לבדם. קינג קרימסון רולז. תקראו את הספשייל עליהם ברוק מתקדם, מעניין וכייפי. נירוונה זה קטע מסובך. כי מצד אחד, לפני כמה ימים שמתי אין יוטרו ובכלל לא היה לי נחמד, מצד שני.. היו לנו את הזמנים הטובים שלנו. אז ככה שאם מסתכלים על המוסיקה נטו, הם חביבים פלוס. אבל קצת קשה להתעלם מכל השאר. בלאק סבאת´ הם בהחלט להקה טובה, אבל לא כל כך בשבילי, אני לא ממש מתחברת אליהם. מצד שני, אולי לא שמעתי את החומר הנכון. אה הא ? ביורק דוחה אותי. זה שהמוסיקה שלה בכלל לא משהו אפשר עוד לסלוח לה, אבל הקליפ הזה עם הדמעה פשוט עושה לי בחילה. היא אוכלת נוזל שיוצא לה מהאף ! יאק. אלניס מוריסט היא.. בסדר. אני לא אשמע אותה להנאתי ולא אקנה דיסקים שלה, אבל אני גם לא אכבה את הרדיו כששמים משהו שלה. זהו. (דווקא חביב להגיע לפורום אחרי שהסערה (אם הייתה, הייתה ?) חלפה. אבל אני עדיין דורשת הסבר).

ניסוי חברתי???

ממממ זה פורום רוק ומטאל נכון? אז איך לעזאזל ביורק, אה הא ואלניס מוריסט מתקשרים לזה??? לא ששאר הלהקות הם "רוק ומטאל" (פרט לסבת´ שהיא הלהקה) אין אפחד ששווה להתיחס אליו... אני לא מבין למה "ניסוי" שכזה נערך בפורום רוק ומטאל...

שישחק אותה פסיכולוג בכייף...אבל...

שלא יקיים סקר בפורום רוק על להקות פופ!

Blossom

New member
עוד דעה לאוסף...

הערה קטנה: טוב שלא רשמת יותר מידי אמנים אחרת להודעות כאן לא היו סוף... וגם - מה שלא הכרתי לא נכנס. נוותר על ההשפלה...... אז ת´כלס: - רדיוהד - פעם הלהקה האהובה עליי בעולם. אפילו ברחתי מהבית בגלל ההופעה שלהם בקיסריה. (סיפור ארוך שלא יעניין אתכם אז נחסוך מכם). מרגשים, מפתיעים, מדכאים וכמה שלא נכתוב תמיד יישאר עוד מה לומר. ת´אמת שאני לא מתה על אוקיי קומפיוטר. זה נכון שהוא מהמם אבל אני אישית מעדיפה את ד´ה בנד. היום? היום אין על מה לדבר בכלל. יומרנים, נפוחים, ממוחזרים, צבועים. מאז קיד איי, שקניתי במיטב כספי, והוא בכלל לא היה זול, אני לא מסוגלת להכניס אפילו את הדיסקים הקודמים שלהם לקומפקט. תום יורק מביא לי את הג´ננה.לא יודעים איך להתמודד עם כל ההערכה שנוחתת עליהם מכל הכיוונים. עד כאן רדיוהד. - פינק פלויד - נכון שכולם אוהבים לאהוב אותם. אני לא מצאתי ב"דארק סייד אוף ד´ה מון" משהו גאוני רק משעמם. סה"כ הם אחלה. עוצמתיים. - מיוז - אפיל של רדיוהד מתוחכמים כאלה. הבעיה היא, כמו שאמרתי קודם, שרדיוהד מתוחכמים גם ככה ולא צריך להוסיף על זה. מי שקרא את הביקורת של דנה כלשהי ב"וואלה" יידע על מה אני מדברת. היו אחלה והתנפחו. עמוסים מידי ויומרנים (מילה שאני ממש אוהבת לשנוא) - -נירוונה - לא צריך לכתוב. כתבו עליהם כ"כ הרבה שכבר נמאס. מספיק להקשיב. קורט קוביין - איי מיס יו דרלינג.... - אה-הא - מעניין מה היה קורה עם היו כותבים פה על להקת פופ אחרת. אני יכולה לדמיין חיצי רעל וארס נשלחים מכל מקלדת רוקית בסביבת הפורום. לא מכירה מספיק את אה-הא אבל השיר האחרון שלהם (משהו עם סאמר...) זה שיר קלאסי. לא יצא מהראש קיץ שלם. - ביורק - אף פעם לא קלטתי מה הקטע שלה. ילדה? סקסית? משוגעת? קצת תזזיתית מידי בשבילי. הרבה שואו. כישרון מתפרץ לכיוונים לא מוגדרים. בעייתית. מעצבנת. נפוחה. מדהימה. - אלאניס - קלאסית מצד אחד ולא שיגרתית מצד אחר. כמו שרוקיסטית צריכה להיות. אהובתי (אפלטוני לגמרי...) טוב. עד כאן. יאללה ביי.

Darkness Within

New member
אממ...

קיור- לא יכולה לסבול את הצליל שלהם ליותר משתי דקות רדיוהד- אהבתי בתקופה מסויימת, הם לא רעים אבל בהחלט לא האהובים עליי סיגור רוז- מצטערת על הבורות אבל אני לא מכירה פינק פלויד- מן הסתם- אוהבת, אולי הם יישמעו נדושים לחלק מכם, אבל יש לי הערכה עצומה אליהם בנוסף לעובדה שאני שומעת אותם מאז שהייתי בת חמש בערך (הורים בלי טעם מוסיקלי לא רע), ואז זה היה נשמע עוד יותר טוב על פטיפון. אני מתגעגעת לימי הפטיפון העליזים. אבל זה ממש ממש לא שייך לנושא. מיוז- חבל על כל שניה של לשמוע אותם, צליל אלקטרוני מעצבן והסולן לא יודע לשיר. אפשר בהחלט לוותר. קינג קרימזון- לא מכירה אותם מספיק בשביל לשפוט אבל ממה ששמעתי מהם דיי אהבתי. נירוונה- חביבים בהחלט, אהבתי במיוחד את ליתיום וחוצמזה יש להם עוד כמה שירים אל רעים שכיף לשמוע בימים אפרפרים. בלאק סאבאת´- בשתי מילים- אוזי רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה הא- who the fuck?! ביורק- לא יודעת, דעה לא מגובשת. לא מהאהובות עליי זה בטוח, יש לה מין קטע חולני כזה שקצת קשה לי לסבול ואיכשהו עוד לא הצלחתי להבין מילה אחת ממה שהיא אומרת בשירים שלה. אלאניס- חמודה בהחלט, ויודעת לשיר. אהבתי.

למעלה