עוד דעה לאוסף...
הערה קטנה: טוב שלא רשמת יותר מידי אמנים אחרת להודעות כאן לא היו סוף... וגם - מה שלא הכרתי לא נכנס. נוותר על ההשפלה...... אז ת´כלס: - רדיוהד - פעם הלהקה האהובה עליי בעולם. אפילו ברחתי מהבית בגלל ההופעה שלהם בקיסריה. (סיפור ארוך שלא יעניין אתכם אז נחסוך מכם). מרגשים, מפתיעים, מדכאים וכמה שלא נכתוב תמיד יישאר עוד מה לומר. ת´אמת שאני לא מתה על אוקיי קומפיוטר. זה נכון שהוא מהמם אבל אני אישית מעדיפה את ד´ה בנד. היום? היום אין על מה לדבר בכלל. יומרנים, נפוחים, ממוחזרים, צבועים. מאז קיד איי, שקניתי במיטב כספי, והוא בכלל לא היה זול, אני לא מסוגלת להכניס אפילו את הדיסקים הקודמים שלהם לקומפקט. תום יורק מביא לי את הג´ננה.לא יודעים איך להתמודד עם כל ההערכה שנוחתת עליהם מכל הכיוונים. עד כאן רדיוהד. - פינק פלויד - נכון שכולם אוהבים לאהוב אותם. אני לא מצאתי ב"דארק סייד אוף ד´ה מון" משהו גאוני רק משעמם. סה"כ הם אחלה. עוצמתיים. - מיוז - אפיל של רדיוהד מתוחכמים כאלה. הבעיה היא, כמו שאמרתי קודם, שרדיוהד מתוחכמים גם ככה ולא צריך להוסיף על זה. מי שקרא את הביקורת של דנה כלשהי ב"וואלה" יידע על מה אני מדברת. היו אחלה והתנפחו. עמוסים מידי ויומרנים (מילה שאני ממש אוהבת לשנוא) - -נירוונה - לא צריך לכתוב. כתבו עליהם כ"כ הרבה שכבר נמאס. מספיק להקשיב. קורט קוביין - איי מיס יו דרלינג.... - אה-הא - מעניין מה היה קורה עם היו כותבים פה על להקת פופ אחרת. אני יכולה לדמיין חיצי רעל וארס נשלחים מכל מקלדת רוקית בסביבת הפורום. לא מכירה מספיק את אה-הא אבל השיר האחרון שלהם (משהו עם סאמר...) זה שיר קלאסי. לא יצא מהראש קיץ שלם. - ביורק - אף פעם לא קלטתי מה הקטע שלה. ילדה? סקסית? משוגעת? קצת תזזיתית מידי בשבילי. הרבה שואו. כישרון מתפרץ לכיוונים לא מוגדרים. בעייתית. מעצבנת. נפוחה. מדהימה. - אלאניס - קלאסית מצד אחד ולא שיגרתית מצד אחר. כמו שרוקיסטית צריכה להיות. אהובתי (אפלטוני לגמרי...) טוב. עד כאן. יאללה ביי.