ניסויים בבעלי חיים

שריר

New member
איך הגעת למסקנה שאתה מזיק לפורום

אתה לא מזיק בכלל ואין לי בעיה עם איך שאתה כותב פשוט אתה כותב בסגנון של אנשים מהפורום של דרך הלוחמים ואין בזה רע פשוט זה סגנון כתיבה מיוחד שלהם

עז

New member
טוב שמישהו חושב כך

היה לי הרושם שיש איזו שהיא יריבות או רגשי נחיתות בין שני הפורומים האמורים. אם לא הבנתי נכון אז אני מתנצל. ובכל זאת הייתי מעוניין לדעת מה זה "סגנון כתיבה של דרך הלוחמים".

אלון ב

New member
סליחה, אני אסביר

מצטער שלא הבנת אותי נכון, הכל היה כמובן בחוש הומוריסטי ובלי שום כוונות רעות, על כך מעיד גם הפרצוף המחייך בתחתית ההודעה שלי ובירכת הברוך הבא לפורום ! הזכרתי את פורום הלוחמים כי סיגנון הכתיבה שלך דמה מאד למרבית ההודעות בפורום דרך הלוחמים שהן כמעט תמיד באורך הגלות ( ממוצע של שעתיים קריאה לכל הודעה ) ובממוצע 6-5 מילים בכל שורה ( כן הם אוהבים ללחוץ הרבה על ENTER או שהם לא שמים לב ) כמו כן המון מילים בהודעות שלהם קשורים לרגשות כמו חיבה וחיוכים אינסופיים ו"אוהב אותך !!" ו"מתוקים !" ו"קבלי חיבוק ממני !" וכהנה וכהנה ... טוב הבנת. אל תיקח כל דבר כל כל כך ברצינות, בצחוק ! שוב, בפעם השניה - ברוך בואך לפורום ! ( דרך אגב אם לא הבנת, אני לא מנהל את הפורום הזה, זה גיא - Variety ) סולח לי ?
ביייייי אלון

עז

New member
אני סולח, כי למעשה לא כעסתי אליך

לפחות לא אליך באופן פרטי, אלא על עצם סיווג של אנשים לקבוצות. כמו כן לא כתבתי פעם אחד בהודעה שלי "אוהב אותך !!" ו"מתוקים !" ו"קבלי חיבוק ממני !" וכהנה וכהנה ... זה בכלל לא סגנון הכתיבה שלי וגם לא צורת החיים שלי. צחוקים אני מאוד נהנה עם החברים שלי, ואתם לא חברים שלי (אל תעלבו, אבל אני רציני, חברים סופרים עם ידיים של יד אחת) כאן ראיתי הזדמנות להעביר את הידע/עמדה שלי לקבוצת אנשים שאני בכלל לא מכיר אבל לפי מה שקראתי בפורום חשבתי שיהיה לכם עיניין בהרחבת הידע. אגב, אני שם מוגעה חדשה עם ההגדרה של אנרכיה באנציקלופדיה.

למעלה