ניסוח מחדש

ניסוח מחדש

the percetntage of those second generation members who live the kibbutzh and join other forms of living is low 1. few second generation members leave the kibuttuz to join other forms of living 2. members of the second generation consist of a low percentage of those who leave the kibbutz טוב, אני מבין למה 1 נכון, אבל למה 2 לא יכול להיות נכון? ועוד אחת קצרה: a black hole is essentially a singular point in space-time התשובה היא: a black hole is a point in space time, which has unique properties זה לא הוספת מידע? לא נאמר במשפט המקורי שום דבר על תכונות מיוחדות לו..

תשובות:

שאלה 1: במשפט המקורי נאמר: those second generation members who live the kibbutzh כלומר: חברי הדור השני עזבו את הקיבוץ לטובת צורות חיים אחרות, ובתשובה 2: members of the second generation consist of a low percentage of those who leave the kibbutz כלומר: חברי הדור השני עושים משהו לאלו שעזבו את הקיבוף, ולא עזבו בעצמם. שאלה 2: המילה singular במשפט המקורי פירושה ייחודיות, והיא מתייחסת לתכונה ספציפית ייחודית לחור שחור, או במילים אחרות - unique properties בהצלחה!

Kayben

New member
זה אכן היה משפט מסריח

אני מתכוון לזה עם הנקודה הסינגולרית... הרי לכל הדיוט ברורים מושגי בסיס אלו באסטרופיזיקה ובחורים שחורים. בכל מקרה, זה לא הוספת מידע, כי אכן לנקודה סינגולרית בחלל יש תכונות מיוחדות. טריק זול.

Kayben

New member
וגם אני טעיתי בשאלת קיבוץ.

טריקים זולים - זה מה שיש לי להגיד על המשפטים האלה.

למעלה