ניני

Tu Lus

New member
ניני

מה זה השם הזה שיונתן המסכן קיבל? מילא מיה שהפכה לאיה אבל ניני? מה זה??? באמת מסכן לכלבה של השכנה שלי אני לפעמים קוראת ניניניניני.... או נושנוש... משהו... זה מוזר

Secret17

New member
לדעתי השם משקף מאוד את הדמות

השם "ניני" מתאים מאוד לדמות חלשה, רגישה וילדותית כמוהו. תחשבו היו קוראים לו "יוני". לא מתאים!

Tu Lus

New member
אבל זה לא שם../images/Emo70.gif

זה כמה אותיות שחיברוווווווו מה עמוס חשב לעצמו שנתן לו ת'שם הזהההההההה?

Titush Black

New member
גם דדי זה לא ממש שם

ואני לא רואה אף אחד מתלונן על זה. חוץ מזה היום כל צירופי מילים ואותיות יכולות לההפך לשם. אני בתוכה שיונתן היה לו שמות חיבה. יכול להיות שהשם עלה משם חיבה שהיה לו. בכל מקרה אני חושבת ש"ניני" זה דווקא כן שם, ושם שמשקף את הדמות, כמו שכבר אמרו. איה לא מסכנה
נכון, יש לה שם שהוא באמת שם, אבל תחשוב על זה שאם משהו נופל על מישהו והוא צועק "איה", היא עוד יכולה לבוא...
הקיצר, עמוס.. לא ממש טוב בשמות... |ניניאיהדדי|

Titush Black

New member
האמת...

לא נשמע לי שדדי זה מין קיצור של עודד, זה לא מסתדר לי... בכגל מקרה עמוס חלש בשמות... הוא התחתן עם מישהיא שלימים תיקרא חברת נייר טואלט על שמה: ילד את יונתן ואת מאיה, לימים ניני ואיה החליף את שמו מעמוס לדדי (לא שעמוס נשמע יותר טוב) וכמובן גילינו את שמה המלא של לילי- ליליאן... משפחה מוזרה

Titush Black

New member
אני יודעת

אבל, זה לא שם
בכל מקרה, תתארי לך במקום לצעוק לניני ניני היו צועקים יוני. חוצמזה יוני ודורי? כמה שמות חנונים יכולים להיות בתוכנית אחת (אני לא אומרת שדורי זה בהכרח שם חנוני פשוט יחסית לדמות...) בכל מקרה אני חושבת שאף אחד לא אכפת לו מהשמות כי כביכול הם הגיעו מאמריקה.

orush15y

New member
גם בן בן זה לא שם שרואים כל יום!!

למה בן בן ולא רק בן? מה הקטע עם שמות כפולים??

למעלה