ניני

KiShKooSh

New member
בטח השם משפחה שלו...

נגיד בן בן דוד, אז כולם קוראים לו בן בן או שזה סתם כינוי יש כינויים שממש תופסים כמו אנשים שקוראים להם בשם משפחה או כינוי שכולם קוראים לך ככה

orush15y

New member
לא חובה...

אם הוא קיבל את שם המשפחה של האבא.. אז זה לא יהיה כמו שם המשפחה של דגנית...

Super Chuly

New member
נכון, אבל...

תחשבו על הפעם האחרונה שדיברתם עם מישהו על בן בן... אם הייתם קוראים לו "בן", מי שדיברתם איתו היה מבין על מה מדובר בלי שתסבירו לו? אני משערת שלו, כנ"ל לניני ולדדי, זה רק מראה לכם איך שם, עד כמה מוזר שהוא, יכול לתפוס, במיוחד כשהוא מתאים לאיפיון של הדמות. ליהי :)

Titush Black

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

מה זה חשוב
השם תפס, וזהו.

השם לקוח מקצרים../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

ציטוט:"אני שומעת מה שאתה אומר וזה נשמע לי כמו אוי אוי אוי אוי ניני ..........................."

הילה05

New member
לדעתי אם היו קוראים לו יוני

זה היה מחשיד. כי יוני זה כינוי / קיצור / שם חיבה ליונתן ועמוס לא רצה שיהיה קשר ושיעלו על זה אז הוא החליט שיקראו לו ניני שכמו שאתם רואים זה שם שמפתיע ומוזר וממש לא דומה לשם יונתן.

orush15y

New member
אבל זה לא נראה מוזר ש..

שגם לעמוס יש תאומים, וכאילו גם ל"אח/ות" שלו יש תאומים? ושיש להם שמות כל כל דומים? איה-מאיה ניני-יונתן

נעמקה19

New member
נכון

אני אחרי איזה חודש, היתי עולה על זה, אם הייתי אבנר. הוא ממש דפוק... גם לילי גרה איתם, גם הם גרים בבית של מאיה ויונתן, וגם יש להם גלי למדא כמו של מאיה ויונתן, וגם עוד אבנר יודע על הטורבו טיים של עמוס! בכלל זה ממש לא הגיוני שהוא עוד לא עלה על זה. חוצמזה, אמנם בן בן זה מוזר...אבל דגנית המציאה את השם. אז הוא קדוש!
ועוד משהו. פעם חשבתי...נכון אף פעם דדי לא שאל את דגנית איך בן בן הגיע לעולם? כאילו...לא הגיוני שבאה חסידה לדגנית ואמרה לה "אהלן, דגנית דרור, רציתי תינוק?" עם מי היא עשתה את בן בן? זה נראה לי הולך להיות סיפור מרכזי בהמשך. זה באמת מעניין...
ועוד משהו. אולי קראו לו בן בן בגלל שדגנית ובעלה לשעבר רבו מלאא ואז במשרד הפנים שאלואיך קוראים לתינוק ודגנית אמרה "בן!" ואז בעלה אמר "בן!" ואז רשמו "בן בן!" חהחה סתם סתם בצחוק
בי, :) נעם.

Tu Lus

New member
אמרו משהו על בעלה די ממזמן

חחח אני גם קוראת לידיד שלי בן בן עוד מלפני השמיניה זה חמוד כזה נ.ב הוספתי משפטים לשירשור "משפטים שלא תשמעו מדמויות" . תקפצו לראות

Titush Black

New member
אמרו משהו על בעלה

ב30 הפרקים הראשונים.... כשבןבן אמר לאמא שלו ששהוא לא מצליח בטמטומטיקה והיא שכרה לו את רוברטו למורה פרטי, אז רוברטו שאל אותו על אבא שלו והוא אמר משהוא על זה שאבא שלו עזב או משהו כזה...

morani8

New member
תאומים זה משהו שעובר במשפחה

ואולי השמות דומים אבל בטוח גם אצלכם במשפחה יש כמה עם שמות דומים. וברור שאף בן אדם הגיוני לא יחשוב על הרעיון שיש מכונה שמשנה את הגיל של אנשים.

למען האמת זה ממש לא מוזר. ללדת

תאומים זה גנטי, כלומר אם אתה תאום אז יש סיכוי גדול שיהיו לך ילדים תאומים... לפעמים זה מדלג דור אבל ככה זה..

למעלה