נינג'יצו????

הלווווו... הראית בורות מסוימת ../images/Emo12.gif

אם לא הבנת את הרמה הטכנית של כמה מקרבות הקרקע. קרב שבו אורן לוין שלמד אצל הנזו גרייסי זמן רב, שהיה פעמיים שלוש מנצח זירה באוסישקין ב ,Free fight עובד מול מיקי פדרמן מאקב"ן (שהוא עכשיו רק בתחילת דרכו) ומדגים רפורטואר מרשים ושליטה בקרב. כדי להבין submission grappling צריך לעשות את זה.

600RR

New member
תקשיב מתוק

אין לי שום כוונה להתווכח איתך אלא רק להבהיר. היה שירשור שפתחתי על אולם אוסישקין. היו כאן בשירשור תמונות של המאסטרים ה"זקנים" אז אחרי שמוצה שירשור אוסישקין ודווקא למדתי ממנו רבות, כתבתי כאן בצחוק (ואני מדגיש בצחוק) למה (המאסטרים) האלה לא באים להתחרות באוסישקין ... מה קרה לך ? חתול או יאקוזנר בלע לך את ההומור ולא הוספת את זה לשירשור סיפורי הזן ? חחח ומילה של רצינות, את אורן נדמה לי שאפילו יצא לי לפגוש אצל אלון רצון ברמת השרון, חמד של בחור (אם אני לא טועה וזה אכן הוא), אומנם לא גדול בגוף אך הראה שכן גדול בטכניקה (ובמיוחד בקרקע, העבודה החביבה עליי), בכח הרצון והמוטיבצייה וכנראה בעוד פרמטרים שעדיין לא הספקתי להבחין מפאת המפגש הקצר ... עזוב גבר, קפצת בראש מהר מידי ...

Tonjin

New member
אנשים, אנשים - להרגע....

מדובר כאן באי-הבנה ענקית! תנו לי לספר לכם מה רואה משקיף מהצד ואז ספרו לי אם צדקתי או (ששוב) אני טועה: 1. את 600RR מתלוצץ (ואפילו מצליח להצחיק, אותי לפחות) 2. את נוספרטו לוקח את הבדיחה ברצינות ומסביר למה נינג'ות לא נלחמות 3. את אוֹריארד מבין את הבדיחה ומנצל את ההזמנות להראות שנינג'ות, על מזבח המדע דווקא מוכנות להלחם בתחרות ואפילו נותן קישור... 4. את 600RR שכנראה לא בדק (או לא ראה, מי יודע אולי הוא משתמש באופרה או במוזילה...
) את הקישור מבהיר שהוא צחק בהודעה הראשונה. 5. את תיישושו רואה את הכותרת "הלו.... צחקתי" ,חושב שהיא מתייחסת ליכולות לחימת הקרקע של ראש השיטה שלו בארץ ונותן ל-ל600RR ...A piece of his mind 6. את ל600RR נגרר למשחק... בכמה מקומות שגרתי בהם התחילו יריות על פחות מזה....

../images/Emo45.gif איזו אבחנה! ואני חשבתי שכולם

שתו קצת יותר מדי. או, אם תשים לב לקרב של יוסי, גם הוא וגם היריב שלו מושכים באף בצורה מוזרה...
וגם לא רשומה תוצאת הקרב בסוף להבדיל מכל שאר הקרבות
הודעה זו נכתבה מתוך רצון טוב ונסיון להומור קלוקל. נא להמנע משימוש באיומי פילים ומונוליטים למיניהם

נקניל

New member
פילים עליך שמשון

אפילו תיישים מקבלים פס למדבר תוצאת הקרב בין מיימון לשריף? נו, אם אתה היית חייב להריח את החולצה של יוסי בסייד קונטרול במשך כמה דקות תמימות גם אתה היית נחנק...

פילים? איפה?!

הפס שלי למדבר זה רק בשבוע הבא אני לא צריך קישור לקרבות, אני קורא את האתר כל יום וכל הקרבות כבר על המחשב שלי יחד עם כל סרטי ההדרכה של משפחת גרייסי וכל חתיכת וידאו מעניינת שאני שם עליה יד. אפשר לראות שהבחור למטה נחנק פשוט זה לא היה _כתוב_

הקפצה

הקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצההקפצהה

600RR

New member
../images/Emo140.gif חפיף ... לא שהתעצבנתי ...

זה פשוט קורה לאחרונה הרבה שאנשים שוכחים את ההומור מחוץ למקלדת ... אולי זה החורף ...

kagekun

New member
נינג'יצו - המשך...

כן, טנמורה פרש מזמן והוא גם טוען שלהיותו ראש של כמה שיטות שאין בבוג'ין קאן ובעצם טוען למעמד לא פחות מזה של הצומי. מנקה השתחרר מהצבא ופשוט הכין לעצמו קריירה לאחר הפרישה, מה גם שהוא עבר לארה"ב לצורך כך - קפיטליסט!!! יש עוד אחד בשם מורמצו שגם הקים שלוחה של בוג'ין קאן אבל זה שאתם לא שמעתם עליו רק משחק לזכותו. בקשר לקוג'י - סימני הידיים. זה קיים בהרבה אמנויות, לא רק לחימה גם בריקוד ומשחק, כן כן. הסימנים עובדים על ידי כך שפשוט הם עוזרים למוח לחשוב על ידי פעילות פיזית של הגוף שהמוח מקשר עם תנועה כלשהי. יש לזה הסברים פסיכולוגיים כמו גם מיסטיים ואחרים. בקיצור הם עובדים והם לא רק קשורים לנינג'יצו, פשוט כמו שכבר נאמר פה הם נראים טוב בסרטים ועזרו לפתח את הדימוי המיסתורי של הנינג'ה ולהרבה מורים למכור את מרכולתם. לגבי קרבות באוסישקין, לא נראה לי שהחברה באוסישקין יתחמקו מה-9 מ"מ שלי למרות שאני מאד מעריך אותם ואת מה שהם עושים, פשוט חברה, נינג'יצו לא באה להראות מי יותר חזק אלא מי נשאר לעמוד אחרון וכל הדרכים כשרות... (למי שלא הבין את עניין ה-9 מ"מ זה פשוט החליף את השוריקן, כוכב הנינג'ה, במאה ה-21 עופרת שעפה מהר נמצאה הרבה יותר יעילה) לגבי ידיים ריקות למה להתאמץ סתם, בשביל זה יש איגרוף תאילנדי.

למעלה