נימני אתה פה?
נ נימנ2י New member 27/12/04 #2 כן עכשיו הגעתי והלואי אברדין יהיהX כי היה לי באנקר בהתחלה וכולם אחרו לי זה מסוכן אז הורדתי אותו לכפול X1 עכשיו אני מעדיף X חחחחחחחחחח
כן עכשיו הגעתי והלואי אברדין יהיהX כי היה לי באנקר בהתחלה וכולם אחרו לי זה מסוכן אז הורדתי אותו לכפול X1 עכשיו אני מעדיף X חחחחחחחחחח
ב באר שבעי 16 New member 27/12/04 #3 חחח בהצלחה....(כנס בבקשה) נימני תן לי איזה טור טוב ככה עם יחס 40 בערך... של יום שלישי ורביעי... אני רוצה למלאות עם חבר שיטה...(3/4) תודה גבר...
חחח בהצלחה....(כנס בבקשה) נימני תן לי איזה טור טוב ככה עם יחס 40 בערך... של יום שלישי ורביעי... אני רוצה למלאות עם חבר שיטה...(3/4) תודה גבר...
נ נימנ2י New member 27/12/04 #4 אוקיי אבל יותר מאוחר כי אני עדיין בעבודה ולא ראיתי תכנייה דבר איתי בערב פה......
א אבנרל New member 27/12/04 #9 תן לי עצות אחי לאן בי איי...כנס.. אני יודע שאתה לא מבין כל כך גדול באן ביי איי... אבל אני מסתמך על הקליעה שלך לפני יומיים בבריאנט..אנדר...לייקרס.. מה היום מזליסט...?
תן לי עצות אחי לאן בי איי...כנס.. אני יודע שאתה לא מבין כל כך גדול באן ביי איי... אבל אני מסתמך על הקליעה שלך לפני יומיים בבריאנט..אנדר...לייקרס.. מה היום מזליסט...?