נימאס לי מכולכם!!!

נימאס לי מכולכם!!!

כן, כן... אני עשיתי כל מה שיכולתי בישביל החולצת פורום המז$)%_(#)נת הזו, ישבתי שעות כדי לצייר את זה, כדי לשפץ, כדי להדביק שמות מודפסים וכל החרא הזה ומה אתם? זורקים לי זין בפרצוף! אחרי שבדיוק 30 אנשים אמרו לי שהם רוצים חולצה ושהם שולחים כסף היתברר שכולם פה חרטטנים שמדברים ולא עושים כי אני בדואר קיבלתי כסף רק מיעל (המלאכית מהגהנום) ושירי (שירושקין), ונימאס לי לחכות כבר!!! אז מי שמיתכוון לעשות מה שהוא הבטיח ולישלוח כסף שיזיז ת'צמו 2 מטר ויישלח כבר, אני לא יכחה פה שנים וזה לא פייר למעטים שכן היו בסדר. ואני רוצה להודעה הזו תגובות מכוווולם! אם אתם רוצים לוותר על החולצה אז בבקשה... אבל בואו נחליט משהו! נועה.

בונא ממש לא הגיוני ששלי עדיין לא

הגיע!!!! ואיי אני שלחתי מלפני שבוע ויותר!!!!!!!!!! ואת ממש צודקת שאת מתעצבנת גם אני הייתי מתעצבנת!!!

זה באמת לא בסדר...

אז אני מציעה דבר כזה.... נשים את החולצה בהקפאה לכמה זמן (חחח...לא נשמע משהו), עד שיצטבר מספר מסויים של אנשים שאיתו אפשר להוציא חולצה.. חבל על הקטע הזה, כי זה ממש נחמד, ואם אנשים מתחייבים ואומרים שהם מעונינים בחולצה, אז בדבר המינימלי שהם יכולים לעשות זה לשלוח, או להגיד שהם מוותרים, כדי לא להחזיק את העניין הזה באוויר. בואו נחליט עכשיו אם ממשיכים או לא, כי זה יגרר עוד מספיק זמן ככה..וחבל. אני בעד החולצה... נ.ב- נועה, יהיה טוב...

למעלה