ולא הבנתי מה מצחיק... קשה למצוא...אבל יש כאלה שיש בהן גם וגם וגם והן ממש, אבל ממש יציבות, עיקביות ולא מפוצליות. כאילו מה, יש רק לכאן או לכאן...אין באמצע.
ממש לא באמצע.. אתה רוצה: ליידי בחוץ אשה עקרת בית/אמא/מנקה/מבשלת/כובסת/תולה מורידה תולה מורידה/מגהצת/מטפלת לילדים/בייבי סיטר/נהגת הסעות/ביקור רופאים עם הילדים/ואם יש גינה..אז גם גננת/ובסוף: גם זונה במיטה...ולכל זה..צריך שהיה אשיות אחת בעלת כוחות עליונים כדי שהיא תאמר לך: מותק אני ממש לא עייפה..ואין לי כאב ראש.. כדי שאתה: (לא באופן אישי) תוכל לס'תבל במבט ספורט לפצח גרעינים..לשים רגליים על השולחן ..ולשאול: יש איזה פלטת אוכל להגיש לכאן? ומה עם קפה מותק? אולי גם נעים בגב? סתם לא לקחת אותי ברצינות...חחחחחחחחחחחח (חלק מהדברים נאמרו ברצינות תהומית לאור העובדה שכבר 4 ימים נשרפות לי האוזניים מאשה נשואה בדרך החוצה)
כל התפקידים הנ"ל.. והוא בא..מתי שבא מצפה לכל הדברים כאילו זה מובן מאליו.. לא בבית ספרנו. כאן..מחשבים הכל..ויש מזונות לאשה שהיתה עקרת בית או שמרוויחה פחות מהבעל..אז...החישובים יגיעו לשולחן הדיונים..בניפרד ממזונות הילדים...
הכי גאה בהם הוא עיצוב גן "בונסאי" מדהים מדהים ,שאני שומר עד היום ב"בוק" שלי. אחת השאיפות שלי לסע ליפן לשנת לימודי עיצוב גנים. אין בעולם טכסטורה ועיצוב גנים כמו ביפן. מקסימום אהיה אהרוני של הגננים...
סביונית למה רווק ירצה לטפל בילדים של אחרת? רווקים מגיעים למקום שזק להםם רוצים תבחורה ללא כל החבילה נתקלים בחבילה בורחים. אני לו הייתי רווק הייתי רוצה להתחיל קשר עם בחורה שהדף של שננו נקי לא שאריות מקשר ישן. ואם תחשבו נכון הנשים ותקבעו גבולות ברורים איזה קשר אתן מחפשות לא תגיעו למצב הזה. בהצלחה
היתי מצפה לשלל קצת יותר משובח. שאוהבים מתאהבים בכל החבילה. ככה זה בא! מובנה. ומי אמר שהוא צריך "לטפל" בן הזוג אינו בהכרך תחליף לאב הביולוגי והוא לא צריך לטפל בכלום אם זה לא מתאים לו. מבין שלל הפרחים שקטפתי היו גם גרושות עם ילדים. (לי אין ילדים... לפחות עד כמה שידוע לי כרגע) אף פעם לא הרגשתי שזה מפריע או שאני על תקן מטפלת.
אני חבר בפורום הדייג השבת אנחנו במיפגש אדיר בצפון. אני איש חינוך ויועץ חקלאי לגבי שלל אני לו הייתי רווק לא הייתי יוצא עם גרושה וגם כיום כגרוש לא מחפש גרושות מרובות ילדים . גבולות וקוים אדומים איפה אנחנו רוצים להיות גם אם מתאהבים ומה אנו מחפשים בקשר .
באיזה כתבה ב 7 ימים. אחלה פורום. לא יודע על איזה מחקר וסטטיסטיקה אתה מסתמך שאתה מתימר לדעת מה כל אחד מחפש ואיפה הוא מציב את הקוים האדומים אני רק יכול להגיד לך שכשאני מתאהב במשהי אני לא רואה אף אחד ממטר. (חוץ מאיך היא מטפחת את הגינה או איזה עציצים יש לה בדירה.. זה הקוים האדומים שלי)