נימאס לי כבר...

והרי התשובה....

לחשוב על כך שאולי אני נחשפתי מהר מדי. בטחתי מהר מדי. לא הלכתי לאט לאט עקב בצד עגודל. לא נסעתי בזהירות. למדתי מתאונה כל כך כואבת. למה צריך ללמוד בדרך הקשה? איפה יש קורס לנהיגה בטוחה?

ועוד דבר חשוב!

שצריך לעבוד בכדי להשיג גבר. שזה לא מובן מאליו שהוא ירדוף אחרינו אם הוא אוהב. בדיוק כמו שאמרת - עבודה, לימודים, כל דבר אנחנו מבינות שצריך לעבוד קשה בשביל להשיג ורק במערכות יחסים אנחנו מצפים שיזרום... זה חומר למחשבה אמיתית בשבילי - זה חידוש גדול עבורי - למרות שיודעת הכל - יודעת גם כן... וכן, השגתי אותו בחזרה... מלכך מכף ידי (גובאניני? איך אני בשביל פרגיה לא מנוסה?) אבל אני לא רוצה אותו! לא בגלל שהשגתי אותו. בכלל לא. אלא בגלל שהוא לא גבר! בגלל שהוא פחדן מוג לב שברח כי פחד לדבר איתי (על עניינים אישיים שלו) ועזב אותי שבורה. עכשיו הוא מצטער ומתחנן לחזור. אבל תכונה שכזאת לא מתאימה לי באדם שאמור להיות חבר אמיתי שלי. לפחות נרגעתי שזה לא שהוא עבד עלי מההתחלה, שלא הכל היה שקר. כי המחשבה הזאת כאבה לי מדי... אבל מצא חן בעיני הרעיון - וכשניסיתי ראיתי שהוא עובד - כשרוצים להשיג גבר - כל אישה תצליח - תלוי על איזה מהלך נוסעים... ו.... גם אני אשמח לאמץ אותך!

גם לי נמאס כבר...

גרוש עם ילדה והתחלתי קשר עם רווקה בת גילי לאחר שהיא חיזרה אחריי באופן אובססיבי כשסופסוף נעניתי היא לקחה צעד אחד לאחור ועוד צעד ועוד צעד ועשתה זאת בזמן שהיינו במסעדת הצוק בהרצליה קראתי לה לא לקחת צעד אחורה כי היא תיפול. היא לא הקשיבה ו...בום. אז אני שואל,ערב נעים שכזה,על הצוק,לשם מה לקחת כמה צעדים אחורה? אז סיימתי עם היין והלכתי הביתה. לא מבין אותן?

d a n i e l s 5

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ע-נ-ק ! מי אמר שאין חוש הומור בפורום הזה...... יפה לך פבריציו.

יש דרך מנוסה להשיג גברים חזרה!

גברים אוהבים ביצ'יות! הייתי מה זה ביצ'ית - כמה שיותר ביצ'ית ככה הוא יותר חשק... כשהייתי ילדה תמימה עם דמעות בעיניים הוא זלזל... אתן יודעות איך אנחנו בהתחלה, לא שולפות ישר את הצפרניים... אולי זה קשור לזכרונות מבית אמא... עם כל הרצון לחויה מתקנת... בלה בלה בלה...

דג דה גן

New member
גברים אוהבים זה וזה וזה....

מצחיק קצת. לא בדיוק הפורום שמכיל את מיטב המוחות בנושאי זוגיות דווקה... מדברים על החבל בביתו של התלוי...לא משנה. אני שונא יתושים, חרקים שמזיקים לצמחיה ונשים ביצ'יות. עושת לי פריחה!

ילוטייל

New member
גן יפני. שקט רגוע.

מיניאטורה. ויפנית קטנה מהדסת בעדינות עם קימונו. מוזגת לך תה מקנקן חרס. ושואלת אותך: "מה אדוני-סן רוצה?" אה גנן? אוהב נכון??

למה קיצוניות...

מה כבר אין אמצע... נגיד.... מינאטורית עם קימונו וקנקן תה כשבבית, ואישה דעתנית, בשמלת ערב ועקבים...כשבחוץ, וגם ילדה נערה בערב חמים...כשמול הטלויזיה, ושפנפנה, חתלתולה, נמרה (מה שתחליט)...בחדרי חדרים, וכן גם אחת כזו שלובשת סינר כשהבית זועק. השילוב...השילוב...כפי שאמרה מראה.

למעלה