נימאס לי כבר...

נימאס לי כבר...

חברה שלי גרושה עם ילדה התחילה קשר עם בחור רווק בן גילה לאחר שזה חיזר אחריה הרבה זמן...כשנענתה..ואופס..אפילו התאהבה , אז הוא פתאום התחיל לסגת..... וגם לי קרה אותו דבר בעבר... מה קורה פה? למה זה תמיד ככה...? עכשיו היא כל היום חושבת עליו...על הטעויות שעשתה....ומחפשת דרכים לנסות לגרום לו שוב לחזר.... מה אתם אומרים...? יש דרכים או שזה כבר אבוד... היא טוענת שאסור לנו לחשוף רגשות בפניהם כי אז הם פתאום נירתעים... אני כבר לא יודעת אם היא צודקת או לא.... סוד הגן הנעלם...

Rinattt

New member
כללים...

למדתי לאחרונה שהכל חרטא ברטא יש כאלו שיעבוד עליהם הכללים ויש שלא להתנהג טיבעי זה הכי הכי, לעשות אך ורק מה שמרגיש לנו
ואם זה לא זה... זה פשוט לא נועד להיות...

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

איך אני אוהבת שאתה מצדיק אותי יאללה פשוט עושה לי את זה
נחמד שחזרת [גם אם זה רק לזמן קצר]

מצחיק...

אני לאחרונה הבנתי שכשאני לא רוצה מישהו ומיתנהגת בטיבעיות אז הוא כן רוצה...ודווקא כשאני רוצה מישהו, אני פתאום לא טיבעית וכניראה מיד מזהים את זה ונירתעים... אבל זה משהו לא נישלט ...אני כאילו מיתאמצת יותר מידי ופשוט מקלקלת...

הכי קל זה

להגיד לך תתנהגי טיבעי.. הכי קשה לבצע אבל תנסי להיות כי קרוב שאפשר זוגיות גם ככה קשה אז למה להוסיף לה עוד מסיכות... או סיבות על מה להצטער/להסביר בעתיד.

רות789

New member
טועה...

לדעתי דווקא יש כללים.. איבדתי אותם...פעם היו לי..(-: אבל יש גם יש... התנהגות טיבעית ? לא בבית סיפרינו...(סליחה סיפרם...)(-:

Kטלנית

New member
123../images/Emo19.gif מלוח ../images/Emo3.gif

ברור כאילו דעעעעע' סוד הגן הנעלם... משוואה בלי נעלם תקראי לזה איך שתרצי העיקר אולי בסוף תפנימי
לכאן או לכאן שום דבר אינו מושלם

זה רק כי

זה לא היה זה. אין כמו חשיפה עד העצם של הרגשות הכי כנים הכי צפופים הכי נוגעים לא תהייה רתיעה מ שום צד שהוא כשזה יהייה הכי זה שזה רק יכול להיות!
האמיני לי.
וסוד הגן הנעלם היה יופי של ספר.

שפה יפה

New member
אני יאמר לך

את / היא / אנחנו הבנות תמיד צריכות להיות עם היד על הדופק!!! אין מה לעשות - אם אנחנו רוצות משהו צריך לעבוד בשבילו. לא יתכן שעל גבר נגיד "אם נועדנו להיות ביחד נהיה" או "אם הוא רוצה אותי הוא יחזר אחרי" ועל כל דבר אחר נעבוד כדי להשיג אותו, קרי להשיג תוצאה במבחן צריך ללמוד, קרי שהבית יהיה מסודר צריך לסדר, קרי "שהילד יגדל מחונך צריך לחנך" ועל גבר - לא - מה זאת אומרת! את רוצה אותו תעבדי להשיג אותו, תשחזרי את הדברים שהוא אהב בך, תיראי כראוי לך ולמעמדך, תהיי קצת מסתורית קצת שובבה, קצת נעלמת... וזהו. את רוצה משהו - תעבדי להשיג אותו.

וואלה...

צודקת..צריכה להפנים... הבעיה שלי היא שאני לפעמים שוכחת שמדובר בקשר חדש ,ומיתנהגת כאילו אניחנו מכירים שנים..ואז נחשפת ב 100% לא יודעת לשחק את "המישחק" בהתחלה... צריכה לעבוד על זה

שפה יפה

New member
יש לי טיפ בשבילך../images/Emo41.gif

נכון שאם חברה שלך שואלת לעיצתך את נותת לה את העיצה הכי טובה שיש, ופתאום שאת צריכה עיצה לעצמך אין לך?! ככה זה בפעם הבאה תכתבי לעצמך את הבעיה על דף, כאילו חברה שאלה אותך, ותוכלי לענות לעצמך. הכי חשוב בטיפ הזה הוא לא להתיחס לדברים שוליים שאולי יעיבו על כושר השיפוט שלך, כמו שחברתך מספרת לך, ואת לא יודעת פרטים נספחים, ספרי זאת לעצמך ונסי לא להתיחס לנספחים, אלא רק לבעיה ספציפית.

למעלה