נימאס כבר!!!

Nathi

New member
נימאס כבר!!!

אני אישה בהריון אחרי שיחרור מחפשת בעל בחו"ל. בעיקר מעוניינת ללמוד אנגלית בגרמניה. אבל אם אפשר שיהיה מקום בטוח ולא אנטישמי. יש מצב לקבל איזה היתר עבודה למרות שאין לי אזרחות אירופאית? יש לי דרכון מרוקאני, זה עוזר?ואם אני לא יודעת גרמנית, תהיה בעיה לדעתכם? יש דרך למצוא באותו מקום שתמליצו לי עליו במבה? ובוטנים מצופים שוקולד?יש? ומהו היחס של האוכלוסיה לשחומים בעלי נמשים? פעם בשנות ה-80 ירקו לי בפנים,המצב השתנה באירופה מאז? ואם במיקרה יש לכם מתכון לשולנט אני מעוניינת. תודה על העזרה. (!)

blixgirl

New member
../images/Emo51.gifנתי

מה חדש במחוזות צרפת הערב ? מצרפת תמונה שתשעשע אותך מן הסתם ( אני תקוה) מה שלום השונרא ?

Sparker

New member
אני ממש עצבני../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

מי בא לצ'ט לשמוע למה אני עצבני??

Sparker

New member
טוב ויתרתי...

דיברתי עם עצמי בצ'ט... אורלי מלונדון באה וברחה לי... אז אני אלך לישון מוקדם... (בליקסי - אני אף פעם לא רואה אותך באיציק) אני עצבני כי אף אחד לא שם סודה במקרר ונאלצתי לשתות מים עם הסיגריה האחרונה להיום...

blixgirl

New member
אני אביא סודה../images/Emo72.gif

ביום שבת לכיכר ליד הרמזור אוקיי ? רק אל תהיי צבני... האיציק דוקא אונליין עובד כמו גדול הממ... מה שלום המחשב המחומם שלך ?

Sparker

New member
המחשב עדיין מקרטע...

אבל יש לי טריק - אני פותח אותו, משחק קצת עם המאוורר והוא חוזר להסתובב נורמלי למשך יום יומיים... ליד הרמזור אמרת?? טוב, זה אומר מחוץ לכיכר, ליד טלפיצה... וויסקי או רום? והאינויסיבל טו יוזר שלך לא ממש מאפשר לי לראות אותך...
אבל זה כבר ליום אחר.

een ogenblik

New member
אולי גם המחשב רוצה סודה?

תבדוק, כי הוא עצבני עליך כבר המון זמן, וכנראה שצטרך מעיינות סודה כדי להרגיע אותו. אני מנסה לברר מה קורה עם מסיבת יומולדת, ובליקסי מוזמנת לשתיית ויסקי או רום? זהו, אם אתה בא לבקר חברים בלובק (מLUBBEEK או שזכרוני מתעתע בי והיא דווקא מHOLSBEEK?), אני לא מבטיחה חדר לארוח. נו, אני כן מבטיחה, חדר עם מחשב שהמאוורר משמיע קולות טרקטור, אבל מתפקד כהלכה. אני גם מקבלת בירה, ואיזה נתח שוק חזיר מעושן?

Sparker

New member
לך עד חצי המלכות...

(ששש, שסיון לא תשמע...) הולסביק הוא המקום, ועם הבחורה לא דיברתי כבר חודשים... את תקבלי בירה מלגנית, שוק חזיר משובח, ורוטב לפאייה - אותה יצטרך להכין מישהו שלובש משהו בחוסר טעם מקביל למלגניו שנוסע לפריה דה אבריל בסביליה...
התקפלתי סופית... טו בי קונטיניוד...

Sparker

New member
הייתי מאוד רוצה...

אבל המחיר מטורף ואני חושב שהם אפילו לא יתנו הופעה מלאה - יש בסביבות 20 להקות לכל יום... ותודה על שהזכרת לי את הנושא הכאוב, ועוד בדיוק היום, שהיה אמור להיות הקונצרט של קנופלר...

blixgirl

New member
בבקשה יקירי../images/Emo168.gif

תמיד שמחה לעזור...מצרפת לך כמה אתרים בנושא תוכל לראות את כל הליין אפ של הלהקות לפי ימים ומחירים וכו...שנה שעברה גיסי הלך להופעות,עשו קמפינג עם אוהל ונשארו שם כל הסופ"ש הם מאוד נהנו. תבוא לבקר אם אתה מגיע
יש בייביסיטר לתינוק
?

Sparker

New member
תודה רבה!!

האמת היא שכבר הכרתי את האתרים... רק לא ידעתי שאפשר לשלם רק על יום אחד... 38 קוויד זה באמת לא נורא... אבל כמו שכבר אמרתי, אני מעדיף ללכת להופעה שלהם נטו - לבד, שיבואו רק מכורי REM... כרגע גם אין לי עם מי ללכת... אבל מי יודע... ואם אני אגיע בוו-ד-א-י שאני אבקר...

Nathi

New member
הוווו

גדולה את בליקסי!! העלת לי וואחד חיוך! חחח.. בצרפת אין חדש. החזרה לשיגרה מתישה. עצוב שהחופש נגמר. וסוף סוף ממחר אוכלים פסטה כמו שצריך, ולא מיני החיכויים הגועליים שממציאים לכבוד פסח. מי אוכל מופלטות מחר? אצלינו זה קרפים :)

een ogenblik

New member
חתול מוזר

הוא לא יודע להושיט לשון לקצה האף, ולאכול את הזבוב?

Nathi

New member
פששש

יפה יפה...מנהלת טובה את, לא כמו ספרקי שמתרבה עם קטינות
(סיוני-זה לא אישי, בלי סצנות)

למעלה