ספרקי זה אומר שנתי ואני דודות
N Nathi New member 23/4/03 #15 טוב אז את תהי הדודה המפנקת והנדיבה פוצ'י מוצ'י, כי לי אין סבלנות לתינוקות של אחרים...
N Nathi New member 23/4/03 #16 מה שהשעה עושה לבן אדם או לחתול... טוב זהו נישברתי. האמת היא שזה החתול שלי. עבדתי עליכם שזה החתול ההוא הענק בזמנו. אז שיקרתי אני מודה. זו תמונה שצולמה באינפרא אדום כשכולם הלכו לישון. סדר היקום מתהפך בחשיכה. חמוד לא?(אוהב LIGHT כמוני). (התמונה בשראת funkbass)
מה שהשעה עושה לבן אדם או לחתול... טוב זהו נישברתי. האמת היא שזה החתול שלי. עבדתי עליכם שזה החתול ההוא הענק בזמנו. אז שיקרתי אני מודה. זו תמונה שצולמה באינפרא אדום כשכולם הלכו לישון. סדר היקום מתהפך בחשיכה. חמוד לא?(אוהב LIGHT כמוני). (התמונה בשראת funkbass)
N Nathi New member 23/4/03 #20 האמת היא שהחסרתי גם לעצמי, חחח... תגידו,משטרה צבאית חטפה את תומר למחנה 80?מה נהיה?
E een ogenblik New member 23/4/03 #22 הוא נסע לפריז. הוא חזר מפריז ומאז נעלמו עקבותיו. יש לי הרגשה שאולי הוא ביקר בצ'אט, אבל האנשים נמצאים בצ'אט כאשר אני מקדישה זמן איכות לאיש שלי, ואז אף אחד לא נמצא בצ'אט כשאני מנסה.
הוא נסע לפריז. הוא חזר מפריז ומאז נעלמו עקבותיו. יש לי הרגשה שאולי הוא ביקר בצ'אט, אבל האנשים נמצאים בצ'אט כאשר אני מקדישה זמן איכות לאיש שלי, ואז אף אחד לא נמצא בצ'אט כשאני מנסה.
ס סנדייז New member 23/4/03 #29 תומר הודיע שהוא טס לישראל לביקור לא? עוגן,מהן השעות שלך לביקוריך בצ'אט?