נייי

השאלה

מסתכמת במה העיקרון שלך....(לא של אבא שלך) אם זה עקרוני אצלך..אז על עקרונות(עקרונות מהותיים) לא מתפשרים. אבל אם את יודעת שבסוף תלכי עם פאה..אז הכל בסדר..אז גם הפרט הזה מתאים.. בהצלחה!

אבא שלי לא שיקול פה

זה היה עקרוני עד שבעבר התארסתיי התחלתי למדוד מטפחות וגיליתי שאני לא יכולה לחיו עם זה לא הכי מחמיא , היום מאמינה שאהיה עם פאה

תקשיבי לי משהו

אני אמנם נגד פאה, אבל בוודאי לא אפסול בחורה שהולכת עם פאה. כי יש פוסקים שמתירים. ואף אחד לא ישחק אותה צדיק גדול - אם יש פוסקים שמתירים - אז אפשר לסמוך על זה. הרי כולנו נכשלים בלשון הרע - שזה אסור לכל הדעות... וכמו שאוהבים לשיר: "לשון הרע דבר נורא, יותר גרוע מחצאית קצרה". לגבי הבחור. חבל לותר. תלכי. תדברו על זה. אולי תמצאו פשרה. פאה וכובע. פאה רק באירועים וכו'. או שתבטחי כיסוי מלא, ובסוף תמצאו את דרך האמצע, כמו כל דבר בזוגיות - מתפשרים בסוף בשביל אהבה וזוגיות

זלא עקרוני לשים פאה

העיקרון הוא ההפך ומה שכתבת למטה זה מאוד םתח לי את הראש לגבי פאה כי סה"כ כולנו יהודים ושומרים אז למה לאחד מותר ולשני לא? לא אכפת לי לי מותר!

שםאנילא

New member
כי להם הרב שלהם מתיר...אם יש לך שמוכן לקחת על

עצמו את ההיתר בשבילך אז סבבה ואני לא מדבר על רב שנשלף מהרחוב אלא פוסק שמוסמך... יאללה לכי על חבדניק וזהו...

אגב,

זלא חכם להגיד שזה בא מהיצר הרע!ושזה אסור בתכלית... תבררי לפני שאת מדברת!ואל תזלזלי ברבנים אחרים שחושבים שזה מהודר אף יותר ממטפחת[שגולשת]

למעלה