נייי

נייי

בהתלבטותתתת הציעו לי בחור מממש אבל ממש כמו כפפה בבירורים הכל נראה סבבה נשמע טוב הבעיה היחידה שהוא לא מוכן לשמוע על פאה בעיקרון אני ספרדיה אבא שלי גם מתנגד לפאה ואמר שלא יקנה לי ובלה בלה אני אקנה לעצמי חח מממ הוא מתעקש על כיסוי אם זה היה לפני שנתיים היתי מסכימה היום היצר הרע מדבר לא נראלי שאהיה מסוגלת להיות בלי פאה וברור שתהיה צנועה מה עושים לוותר על ההצעה? אוווווווווו ללכת בידיעה שפרט אחדלא מתאים מראש?

קליט

New member
אם את רוצה דווקה פיאה

אז מה הטעם להפגש ? . . . דניאלוש, יש פה ענין רציני שעלייך להתבונן בו . נכון, נגיד שגם הספרדיות יכולות להקל כמו דעת מרן רבי בן ציון אבא שאול שהתיר פיאה . יש פה נקודות אחרות . בשביל מה את צריכה פיאה ? . . . בשביל החברות ? . . . בשבילך ? . . . כמדומני שמטפחת הרבה יותר נוח לאישה שמגדלת קצת שיער . (לעומת אישה אשכנזיה שיש לה קרחת) עם פיאה מרגישים ממש לא נעים, זה חם ודביק בראש . . יש את השביס כמו רשת כזה שגולש מהראש כמו שיער שזה ממש חמוד ויפה . . יש כאלה שמציצות להן שערות אז בכלל זה חמוד . אני לא יודע אם זה אופנתי היום, אולי יש דברים דומים ? . . . ופשוט אין צורך להתענות עם פיאה, וזה גם עולה הון . . בהצלחה !

שביס אני?

ממ בשביל החברות? לא לא אני הטיפוס ממ ממש לא בקטע של להתעקש אבל מציאות שנראים יותר טוב עם פאה למרות שהרוב אהיה עם כיסוי אנני בטוחה ממ ומאתיים אחוז יודעת שזה אסור לכן אמרתי היצר הרע מדבר מממ וזה שזה עולה הון יש לי כבר כסף

קליט

New member
עזבי את הטיעון של יצר הרע

שרק עושה לך הרגשה רעה . מותר לך עכשיו פיאה, אוקי ? . . . יופי . בשביל מה את צריכה פיאה ? . . . רק בשביל שתראי יותר טוב ? . . . זה בטוח שאין כיסויי ראש יפים שממש הולמים אותך ? . . . אל מי את אמורה להתחנחן ? . . . ובבית, את לא צריכה את זה ? . . . זה הרי גם ממש מכביד ומזיעים עם זה . . . תנסי לחשוב על זה ולקחת את כל הנתונים בחשבון . יתכן שתגיעי למסקנה שונה . בכל אופן, תהיי שלימה יותר עם עצמך . בהצלחה

לא הגעתי למסקנה שונה

כי אני לא מסוגלת לוותר על השיער שלי מאוד קשה לי ואם מותר לי אז אני יהנה באירועים יציאות וכו השאר מטפחות וכן המטפחת הכי יפה תהיה הולמת בחורה עם תווים של בובה לא אותי

קליט

New member
ושביס או משהו בסיגנון בא בחשבון ביום יום ?

לאו דווקה באירועים מיוחדים

קליט

New member
ואם תגיע לעבודה חרד"לית אז

גם יחייבו אותה לחבוש פיאה ? . . . או שאין מצב לחרד"ליות בעבודה שלכם מסיבות שונות ? . . .

אע???

אני עובדת רק עם חילונים ואין קשר לגזע מין או דת חח זה קשור באני לעצמי ועצמי לי

קליט

New member
תקשיבי בבקשה

אני לא יודע עד כמה את חרדית . . . הרוב הגדול של החרדים הספרדים מקפידים שאישה לא תחבוש פיאה כהכרעת מרן הרב עובדיה יוסף . שום עבודה לא ~מחייב~ חבישת פיאה (אלא א"כ את דוגמנית..אולי גם פאנית..) . מאפרת אמורה להיות יצוגית וחמודה . אולי תשאלי את "חצויה" או מישהיא מה היתרון אם תחבשי פיאה בעבודה, יתכן שהיתרון הוא לא משמעותי . תנסי להמשיך לחשוב בענין . . . בהצלחה

קליט

New member
גם אם אנחנו מסתכלים במראה -קשה לנו לקבוע

האם אנחנו נראים טוב עם משקפיים או בלי משקפיים, עם המשקפיים האלה או האלה, עם כיסוי ראש, ואיזה כיסוי ראש הולם אותך . . אז אם בא לך להשתנות ולא לחבוש פיאה חלילה אז את אמורה לעשות עבודה עצמית עם עצמך, נכון ? . . . תשאלי אנשים שיגידו לך את האמת איך את נראית עם/בלי, מה דעתם לגבי איזה כיסוי ראש יתאים למקצוע שלך, יתכן שאת נראית הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת . ויתכן שתשני את דעתך . ומה שגם חשוב ש תדעי שניסית . חשבת על זה שוב . ואת יותר שלימה עם עצמך . בהצלחה !

כולם

אומרים שיפה ותכלס אני עושה הכל יפה אז..... לא יודעת ממ היתה בימנו שיחה לפני הפגישה כי הוא ביקש פון לפני כן הסכמתי ויש על מה לדבר עם הפאה

למעלה