ניחוח איש

שמים1

New member
ניחוח איש ../images/Emo79.gif

והיה בך ניחוח שמש ואור עלי סתיו צבעונים וחלום מתוק. היה בך רחש גלים נשברים אל חוף רוח המסלסלת קולות של ערגה נושאת כמיהותיי על גבי ענן אפור. היו צלילים שניגנתי חרש פורטת על גופך בשפתיים רפות והיו את עינך שהביטו בי אמש במבט חודר רכות , מפתות .

עינייך מביטות בי

שמיים יקרה. אני לא מצליח להכנס עם השם אביאורי1 ולכן אני כותב לך עם הכינוי הקודם שלי.(איש אוהב). אני מוכן לגלות את כל הקלפים. תודה שהיית אתנו אתמול. עינייך מביטות בי, גולשות עלי כבושם משכר וערב צובע מילים הנתלות על הכתלים כתערובה נפרשת. עינייך מביטות בעיני, ומבעד לדוק המבט נימים רועדות מתנגנות בשיר הומה. אולי אינך יודעת מה פשר יש לשרעפים החבויים בי, אך הם כרסיסי ערפילים יצוקים בדממה עוטרים אותי במבט הנפער מתוכך. ועינייך עודן מביטות בי.

שמים1

New member
עיניך מביטות בי

ראיתי סערת תכלת בעיניך מילים הגולשות אל שעת דימדומים ולרגע היה נדמה לי כי הן מחוללות אל כתלי לבבות פורשות קו רקיע ההולם את אור עיניך. הסתדרו המילים בשורה לוכדות ערפילים החבויים מתוכך נפרשו לראשי כהילה מוארת המפזרת רסיסי אור נוצצים ככוכבים. עיניך מביטות בי עיניי לוכדות ירח מכסיף אורו נשבר אל תוך ליבי לוכד מבטך. ועודך מביט בי. איש אוהב יקר , היה לי העונג ליהיות אתמול איתכם ולראות כיצד מילים לובשות פנים ורגש , להכיר את האנשים מעבר למילים את היוצרים הנפלאים שאתם .

מה שיש לי לאמר

מה שיש לי לאמר שהנה לפתע את מצוייה במסך, והמגע בקלידים גולש אלייך כתשוקות פולשות בעיצומו של לילה. מה ש/יש לי לאמר, שדמותך נרקעת בי ואני נרצע במזוזה לאמור עבד אני לעולם. ימים רבים הלכתי בדרך, ותמרורי סוף הדרך הולכים וניטעים בשוליים, אך מה שיש לי לאמר הוא, שהחן והחסד הנסוכים על פנייך לוחשים לי כי עזותי במותני ויכול אני להוסיף וללכת.

שמים1

New member
כמו יין מתוק ../images/Emo79.gif

צליל שימך מרגיש לי כשמים תכולים נושאים צליל וזמר. מגע קלידים גולש אליך בכסיפה בפי טעם מתוק כמו טעם יין המזמין לללגום עוד ועוד. רציתי לאמר לך שדמותך צובעת את ימי בקו ענוג של חמדה, ותמרורי החיים מורים לי ירוק להמשיך ולצעוד אל עולם המילים בו החן והחסד נסוכים לוחשים לי להרעיד לך מילים ולהגישם על מפתן מבטך לפתוח צוהר אל עולם קסום ולחולל לך אהבה .

מילה לוטפת מילה

מילה לוטפת מילה, צליל מתנגן עם צליל וכמו הים שמבקיע את גליו אל החוף, אני נושא אלייך אדווה רוחשת וחש אותך מתכנסת אלי כסוד הנטמן במצולות נפש. הרהורים אינם נותנים לדממה להעפיל אל מעלה געגועים אשר רוגשים. הם נוטלים את המילים המבקשות לגעת ומעלים אותן על במה לוכדת. ושביבי האהבה המתפקחים מן המילים, מבקישים לחתום בנשיקה רגע אחד של מבט שנרעד כמיתר בהגידו שיר.

deerman

New member
ניחוח אשה../images/Emo79.gif

כפרח מבליח ניחוחו ושדה בר פראי שנתן ריחו ריח מלוח של גלים נוטפי קצף וריח פרדסים בלילה מואר לבנה. גופך מדיף ריח של אהבה מתקתק שכזה ומשפתייך ועד פתח האהבה. שערך הזהוב,הרטוב,והרך מפיק ניחוח שאין לו רע ואח. וכשאת פוסעת על חוף פראי שובל ניחוחך כולו באפי וגם אם תעלמי בין דקלי החוף הלבן והרך אדע למוצאך לפי ניחוחך שהותרת בליבי. כמיהתי לריחך משועבדת כיסופיי לגופך לעולם קיימת געגועיי למגע ולמרקם עורך הריחני כמו כרוח הנושבת באפי ומחלחלקת אל תוך נשמתי...אהובתי.

זה שם....

בשקע הצוואר טמון ראשך בתןך העמק שדבר לא נוגע בו מלבד שערי שם פיך לוקק אותי ושפתיך מנשקות בעדינות את פיסות עורי הבתוליות מעבירות בי צמרמורת עוצמת עיני מתמכרת לתחושה שם... במורד גבעת אהבתי מרחרח לאיטך אל הקניון הקסום שם אפך וטועם את טיפות הגשם המתוקות שלי ביום חם ובוער ומרווה את צמאונך וממלא את אונך בי, אהובי

למעלה