ניו יורק

micpri

New member
ניו יורק

חזרנו משבועיים בארה"ב מתוכם שבוע בקניון הגדול בעולם (אולי אחרי בנגקוק) - ניו יורק. איך אסכם זאת כאישה מלאה? חוויה! קודם כל הלכתי ברחוב והרגשתי רזה, יפה ונחשקת (אני נעה בין מידה 42-6, תלוי ביצרן) וזה הודות לעובדה שכמות המלאים/ות שם היא רבה מאוד לעומת רחובות ארצנו. דבר שני, בחנויות - חגיגה למידות הגדולות. בכל חנות, גם בחנויות הגדולות כמו וול מרט, טרגט ודומיהם שקיימות מחוץ לניו יורק, יש מחלקה למידות גדולות. שם הייתי בכלל מאושרת, כי מסתבר שהמידות שלי נחשבות בארה"ב למידות רגילות, ולכן הצלחתי למצוא את אותם בגדים שיש גם במידה 34. בחנויות בניו יורק, כמובן ברשתות (H&M, OLD NAVY) אבל גם בחנויות הפשוטות ברחובות כמעט ולא היתה חנות שלא היו בה מידות גדולות במחלקה ייעודית - ובגדים אופנתיים בהחלט! אנחנו קנינו בגדים רבים בחנות שנקראת CONWAY שהיא בעצם סוג של חנו עודפים זולה, שבה הבגדים באיכות לא טובה, אבל המבחר גדול והמחירים אפסיים. קניתי 7 שמלות! פשוט לא האמנתי! אני שבארץ פרט לשמלה אחת שמצאתי לפני 3 שנים, לא הצלחתי לקנות שמלה, הגעתי למצב שבכל חנות שאליה נכנסתי היה לי מבחר לא קטן של שמלות למדוד. בקיצור - חוויה מומלצת ולו רק בשביל חיזוק הביטחון העצמי - איך גם אדם מלא/ שמן נחשב כייישות אפנתית ולא כחוצן... דרך אגב, גם לבעלי מצאנו חולצות טריקו נחמדות לערבים ב-16-20 ש"ח. כל הזמן הוא ציין איך על חולצות קצרות לבנות שקנינו ב14 ש"ח לשלוש חולצות של FREUT OF THE LOOM (אם ככה כותבים...) רצו מאיתנו בארץ בחנות מידות גדולות לגברים 80 ש"ח לחולצה! בקיצור - מומלץ, מומלץ, מומלץ!

החורזת**

New member
בקשר לרשת Conway

ברצוני להעיר שזה לא נכון שהבגדים לא באיכות טובה. בכל ביקור אני קונה שם בעיקר לאחיינים ויש בגדים שעברו כבר מאחיינית לאחיינית במשך ארבעה דורות ועדיין נראים נפלא אחרי אין ספור כביסות במכונה.המחירים הנמוכים הם בעיקר כי הרשת אינה מוכרת מותגים ולכן פחות נחשבת ומושכת קונים בעיקר מקרב המהגרים והישראלים שבאים לחפש מציאות.

רתם11

New member
איזה כייף לשמוע ../images/Emo13.gif

תתחדשי על הקניות! אני זוכרת שכשהייתי בניו יורק לפני 7 שנים, הייתי בערך במידות שאת מתארת, וקניתי בערך באותן חנויות.. היום אני במידה גדולה בהרבה, אבל כשאני בקנדה אני מאוד נהנית מהחנויות ומהמידות, ובעיקר מהיחס הנפלא שיש למלאות. ממש כמו שציינת. שנזכה לשופינג עסיסי בקרוב....

mitzi20

New member
זה פשוט תענוג אני יודעת על מה מדובר

לפני כשנתיים הייתי בטיול גדול בארה"ב חזרתי עם שלל מדהים... תחתונים וחזיות סקסיים, ג'קטים, שמלות סקסיות קצרות וחושפניות..בקיצור הכל מהכל...נסעתי עם מזוודה חצי ריקה וחזרתי עם מזוודה ועוד תיק.... ועזבו את זה - יש את העיניין של היחס...אני מידה 50 וקיבלתי כלכך הרבה מחמאות, בנים התחילו איתי בכמויות..ושהולכים ברחוב יש הרגשה של אחת מקהל ולא חריגה...אין מבטים בוחנים וחוקרים ומזלזלים.. גם בקנדה זה ככה (אבל פחות) ובכלל למידות ה"ביניים" שם (ביניים אצלם לא כמו אצלינו..עד 46-48) אין צורך ללכת לחנות למידות גדולות (או למחלקת המידות הגדולות) כי מידה 46 שם נחשבת למידה רגילה... אני מידה 50 ובחנויות של המידות הגדולות הייתי המידה הכי קטנה כמעט קיצור- אני מתה כבר לחזור לשם:)

geta

New member
דווקא אני מוצאת גם בארץ.....

אני גם כן מלאה קצת מידה 44-46 ובכל זאת אני קונה תמיד ברשתתות הרגילות של גולף,קסטרו,זארה ,מנגו,פול אנד בר,רנואר,תמנון,טופשופ..אז נכון שבארץ מידות של 42-46 תמיד נגמרות מהר יותר אבל זה אל שלא מייצרים מייצרים פשוט צריך לחפש טוב,....אז נכון שלחנויות כמו פאיוטה וגריפ שמייצרות בגדים לבנות בתת משקל אני לא אכנס אבל לקאסטרו או לגולף אני בהחלט כן אכנס ............בארה'ב זה גם יותר קל כי יש להם יותר כסף אז הם מייצרים מלאי יותר גדול של דגם מסויים בכל מידה כחה זה כשיש כסף,ושמתי לב שזה גם כחה באירופה,לא רק בארה''ב....למשל כשהייתי בפולין במסע פולין אז כשהסתובבנו בקניון היהשם גם לי קופר ,נכנסתי לראות ,בארץ הקו של הנשים בלי קופר הוא ממידה 24 עד מידה 30 מקסימום,ובפולין הופתעתי לגלות שהקו של הנשים מגיע עד מידה 38........

micpri

New member
זאת הבעייה , בעיני, שצריך לחפש טוב...

הכי כייף זה להגיע לחנות ויש מבחר ענקי שמתאים למידותי, ולא שאני צריכה לפשפש ולחפש ובסוף להתפשר על משהו מהדגמים הקיימים. אני מחכה ליום שאוכל להכנס כאן לחנויות וכל הקולוקציה תהיה במידות שלי כדאי שאוכל למדוד אותה. כשהיום הזה יגיע אפסול בגדים רק לאור השאלה, האם הם מתאימים במאה אחוז לטעמי או לא. היום לצערי, יש לי גם שיקולים נלווים כמו: האם אמצא משהו אחר טוב יותר בחנות אחרת? לא תמיד אני משוכנעת בכך. בקשר לרנואר וקסטרו - מכנסיים וחולצות אני מוצאת שם, אבל שמלות פשוט לא הצלחתי למצוא בארץ (מותניים צרות, טוסיק ענק, בטן בינונית - כנראה לא שמעו ברשתות הישראליות על השילוב הזה...) מה שכן חייבת לסיים במילה טובה - לרשתות בישראל יש איזו שהוא סטייל אלגנטי שלא תמיד אני מוצאת בסיורי הקניות של בחו"ל.

geta

New member
תשמעי, בעיקרון....

תשמעי בעיקרון בהרבה מקרים הרבה נשים גם נשים רזות יחסית צריכות לחפש טוב בישביל למצוא משהו שהן אוהבות,אני מכירה המון נשים רזות שחורשות את כל הקניון כדי למצוא את מה שהן מחפשות,זה גם עניין של טעם אישי וגם העניין של המקום של החנות,כי יש חנויות של רשתות מסויימות שמייצרות מכל מידה מעט דגמים,ומן הסתם המידות היותר גדולות נגמרות יותר מהר,למשל בקאסטרו בקניון בחדרה שהוא קניון בכלל לא משהו יש יחסית מעט סטים מכל דגם,ובגלל זה כשמגיע דגם חדש אחרי שבוע בערך נשאר ממנו רק במידות 36-40,שלא לדבר על זה שכשאת מגיעה לשם בסוף עונה אין בכלל מה לדבר על מידות מעל 40 ,יש שם ממש פריטים בודדים בודדים במידה 44-46.....אבל לעומת זאת בקאסטרו בתל אביב ובקאסטרו בהרצליה למשל תמיד יש המוןןן מבחר ואת תמיד תמיד מוצאת כל מה שאת מחפשת במידה שלך.....גם החנויות שלהם הרבה יותר גדולות מהחנויות בקניון בחדרה....

DREAM111

New member
נוי-יורק עושה חשק וואלה שקוראים

דברים שכאלה זה מעורר חשק כל פעם להתחיל לחסוך כדי לראות את זה בעיניים. תתחדשי על הבגדים את מוזמנת להעלות תמונות.

טרפלס

New member
אפשר לבקש כתובות?

כיף לשמוע, במיוחד משום שבקיץ אני מתכננת טיול לצפון אמריקה.... תוכלי בבקשה להכווין לחנויות ספציפיות עליהן את ממליצה? אשמח להמלצות לקניות בגדים ובגדים תחתונים בניויורק- קליפורניה ונקובר ואדמונטון..... תודה מראש :)

micpri

New member
בטח!

conway - 35 על ברודווי old navy - ב 35/4 בין ברודווי לחמישית (אם אני לא טועה), 18 על השישית. h&m - יש בחמישית, ליד רוקפלר סנטר, ב35 בין ברודווי לחמישית ויש להם עוד סניפים. אני גם אהבתי את פיונה בייסמנט (אני חושבת שזה השם...) ב-22 על התשיעית. יש שם עודפים מהשנים הקודמות של כל מיני מעצבים. מחוץ לניו יורק יש את marshall ואת tjmaxx שגם להם עודפים רבים ממעצבים. אלו חנויות שצריך להקדיש שם כמה שעות לנבירה ומדידה, אבל - יש מציאות שוות, ויש מידות גדולות (לדעתי היו שמלות במידות 54-56. על מכנסיים/ חולצות לא כל כך הסתכלתי!) גם נעליים שווה לבדוק בחנויות האלה! מעבר לזה, לפחות ניו יורק היא פשוט קניון - הסתובבנו ברחובות ונכנסנו גם לחנויות פשוטות ועממיות בהן המחירים זולים, ובהחלט יש מציאות! המלצה שלי - לבדוק באינטרנט את הכתובות המדוייקות לפני שמגיעים לסניפים שפוגשים בדרך (קצת כפייתי, אבל עושה טוב למכורי קניות...)

למעלה