ניווט אופניים!!!

חניתס

New member
ניווט אופניים!!!

בס"ד שווה, שווה, שווה, אז אחרי שעליתי לישון בשעה 5:00 לפנות בוקר עם 3 שעות שינה התלבטתי בנוגע להשתתפותי בניווט טלפון אחד של רונן הוציא אותי מהתלבטותי וגייסתי את כל מה שיש לי כדי להשתתף ת'אמת.... בכלל לא ידעתי לקראת מה אני הולכת חשבתי מסלול, מסומן ככה יפה עם שלטים והדרכה ולי נשאר רק לרכוב!!! מה יותר פשוט מזה? אז זהו שלא כך ניגשתי לעמדת רישום, מה אבחר מסלול עממי, תחרותי קצר או תחרותי ארוך לשאלתי כמה ארוך נעניתי 13 ק"מ, אה שטויות מה זה 13 ק"מ? הלכתי על כל הקופה!!! מסלול תחרותי ארוךךךךךך ואז נחתה עלי הבומבה את מנווטת את עצמך בשטח. אני??? לבד??? כן!!! בין קלנסוואה, לשער אפריים לניצני עוז מקומות שלא הכרתי עד עתה כאן במקום הזה בדיוק באו האימונים שלי והטכניקה לכדי אימות - ארז וקובי המאמני שטח שלי אתם יכולים להיות גאים בתלמידה שלכם!! לא הכרתי את עצמי, "טרפתי" את השטח, ( איילת אני רגועה) מידי פעם התבלבלתי והוספתי לעצמי קילומטרים על גבי קילומטרים רכבתי במקומות שלא האמנתי שאי פעם ארכוב עליהם - כמו הכביש הראשי של קלנסווה והחתמתי כל נקודה ונקודה 13 מוקדים החתמתי הנקודה התשיעית כמעט נטשתי ואז פגשתי רוכב מכר והמשכנו יחד כשהגעתי לנקודה האחת עשרה לא תאמינו!!!!!! אני מכניסה את היד לכיס החולצה ו............ אין כרטיס!!! כל מה שהחתמתי עדעכשיו הי'ה לשווא?! לא ויתרתי חזרתי על עקבותיי ובאחד השבילים נח לו אחר כבוד כריטיסי האובד עם כל חתימותיו דהרתי לנקודה האחת עשרה, שתיים עשרה וקו הסיום בנקודה השלוש עשרה פעם ראשונה שהתאפשר לי להשתתף בתחרות שנערכה ביום שישי וסיימתי את כל המסלול בניווט אישי אומנם לקח לי כשעתיים וחצי אבל עשיתי זאת!!!! שבת שלום וגמר חתימה טובה לכולם!!!!

יעל :-)

New member
וואו! איזה יופי! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד! תחושת ההצלחה אחרי דבר כזה באמת צריכה להיות גדולה
את האמת, רונן סיפר לי על האירוע. איכשהו המילים "ניווט", "לבד" והערה לקחת "מצפן", גרמו לי קצת לחשוש, בעיקר בתור מתחילה. מעבר לזה גם לא היה לי איך להגיע, ונשפכתי למיטה אחרי אימון קבוצה בבוקר ועוד סידורים. ועכשיו פשוט הזכרת לי שזה התקיים, וכיף לשמוע ממך חוויות שכאלו. מחכה לעוד תמונות :) ויפה שלא התייאשת כשהכרטיס אבד.

חניתס

New member
../images/Emo24.gifתודה יעל!

בס"ד חבל שלא ידעתי על הרצון שלך להשתתף היינו מתאמות יחד מקווה באירוע הבא שיסתדר לנו תחושת ההצלחה היא גדולה במיוחד לאור העובדה שכנראה גם מגיע לי מדלי'ה או גביע עקב טעות בחלוקת הקטגוריות מצרפת למטה תמונות נוספות האמת שלרגע התיאשתי כשלא מצאתי את הכרטיס וחלפה לי מחשבה בראש ממילא אני לא אנצח, אבל מיד התעשתתי ורציתי להוכיח לעצמי שאני יכולה!!!!

מרב.

New member
איזו תושיה, לחזור לחפש את הכרטיס...

כל הכבוד, נהניתי לקרוא ומסקרן אותי לעשות פעם מסלול עם ניווט, אני כה גרועה בזה שזה חייב לבוא מתישהו...

חניתס

New member
../images/Emo24.gifתודה מירב!

בס"ד האמת שבשבריר השני'ה הראשונה חלפה לי מחשבה בראש "להרים ידיים" מה שאחרי שתי שניות הפך להחלטה נחושה לחזור לחפש ולשחזר היכן זה יכול הי'ה לצנוח לו מכיס חולצתי הי'ה שווה המאמץ!

מור שלז

New member
וואו, כל הכבוד! איזה אומץ! איזה נחישות!

ועוד לחזור על עקבותייך בשביל הכרטיס, מדהימה

חניתס

New member
../images/Emo24.gifתודה מור!

בס"ד אכן, המאמן שלי משקיע בי הוא אוהב את הנחישות שלי אעשה אימון או כל מסלול שהחלטתי בצורה המקסימלית את מזכירה לי האפיזודה שלי עם הבת הקטנה היום: היא ניגשת אליי מיבבת שהיא קיבלה מכה ברגל מהמדריגה כחלק ממהרגעהשלי אותה הראיתי לה שגם לאמא יש מכה ברגל, ולא נורא זה יעבור... אז היא עונה לי (תשימי לב טוב טוב למה שבת 5 עונה לאמא רוכבת אופניים): "כל הזמן שאת רוכבת באופניים את חוזרת עם "פעצות" (התכוונה לפצע) חחחחחחחחחחח, אכלתי אותה!!! היא רק לא לקחה בחשבון שבזמן שהפצעים מגלידים הספקתי לעשות גם רכיבות בלי להיפצע
חמודה!!

מור שלז

New member
../images/Emo6.gif אבל איזה דוגמא נפלאה את נותנת לבת שלך

של נחישות, של התמדה, כן, נופלים, ויש פצעים, אבל קמים וממשיכים. סיפור נפלא!

חניתס

New member
רונן, מדריך מועדון האופניים בלב השרון

בס"ד בשיא המרץ וההתארגנות אנרג'ייז'ר

למעלה