ניווט אופניים!!!

חניתס

New member
עם ראש המועצה עמיר ריטוב!

בס"ד שהשתתף בניווט באופן פעיל ומלא וקיבל אופניים בחסות אופני מיגל (רונן תכתוב את המפרט והדגם-שכחתי)

חניתס

New member
מיגל רויטמן,נותן החסות לאופניים של ראש המועצה

בס"ד הפתיע אותנו בנוכחותו שאפו מיגל!!

חניתס

New member
חלק מקהל הנוכחים!

בס"ד יש לציין שהיתה נוכחות מכל חלקי הארץ

חניתס

New member
המדליות והגביעים!!!

בס"ד יתכן ואני חלק מרגע הסטורי היתה להם טעות בחלוקת הקטגוריות והענין כרגע בבדיקה במסלול התחרותי הקצר הם חילקו את הגביעים והמדליות לקטגוריות: קטגורית נערים עד גיל 16, קטגורית נשים וקטגורית גברים. ובמסלול התחרותי הארוך היתה אך ורק קטגורית גברים. הם לא ציפו כנראה שמישהי "משוגעת" לאופניים, תלך על המסלול הארוך ואני בין היחידות או אפילו היחידה בקטגורית הנשים במסלול הארוך אז עכשיו אני מחכה לראות אם מגיע לי מדלי'ה או גביע........חחחחחחחח!!

חניתס

New member
אחת ממפות הניווט

בס"ד יצירת מפות הניווט הם החלק הקשה של האירוע ואכן עמדו בו בכבוד נכס צאן ברזל לרוכבי לב השרון בפרט ולרוכבי אופניים בכלל מומלץ לשמור מפות אילו לשימושים נוספים ברכיבות

חניתס

New member
פודיום נערים עד גיל 16

בס"ד מקום שלישי לקחת חניך של רונן ומקום ראשון אחד ממודיעין לא זוכרת שמות

חניתס

New member
פודיום גברים!!

בס"ד מקום ראשון לקח אחד ממודיעין שהוא האבא של הנער שלקח מקום ראשון בקטגורי'ה שלו פודיום הנשים הי'ה כמעט ריק, הן הלכו לבשל לשבת זהו ניווט ראשון מסדרת ניווטים ותחרויות אופניים שנכונו לרוכבים במועצה של לב השרון להתראות בשבילים!! ואל תשכחו לישון עוד שעה
הלילה, בשתיים מתחלפת השעה ליל מנוחה!

מרב.

New member
להיפך חגית, היום מותר ללכת לישון

מאוחר, היום מרוויחים שעה
(כאילו שאני צריכה לגיטימציה ללכת לישון מאוחר
)

מרב.

New member
זה עוד מילא,

אצלי בימים של החלפת השעון זה בד"כ: "אה, זה לא באמת 3 לפנ"ב, בעצם זה רק 2:00
"

חניתס

New member
../images/Emo6.gif איך את מזכירה לי את עצמי!

בס"ד אני משאירה שעון אחד בשעת הקיץ כדי להעריך כל רגע....

חניתס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בס"ד לא לכל הקיץ רק לתקופה מועטה של הסתגלות כשבוע שבועיים..... חחחחחחחחח

איזה אירוע מקסים. יופי של דיווח. את מדהימה../images/Emo70.gif

איזה יופי של התמודדות ונחישות. שמחה שסיפרת לנו. אני אוהבת מאד מפות וניווטים. לפעמים אני מגלה שאני לא רעה בזה ולפעמים, מאבדת את הצפון... אולי שווה לבוא פעם לנסות. אם לא הכל בימי שישי

למעלה