נידמה לי ש.. ה==ת==א==ה==ב==ת==י
L lost green eyes New member 18/2/06 #8 פרטים: שמה אדריאנה לימה. והיום גיליתי אותה. ואני מאוהבת.. מעניין אם היא תרצה אותי גם
L lost green eyes New member 18/2/06 #10 ../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif ככה היא תראה בליל הכלולות שלנו!!
L lost green eyes New member 18/2/06 #12 ../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הינה היא והסוס שלנו סטליון
א איזבל הורודה New member 19/2/06 #13 רק עכשיו גילית אותה? אני מאוהבת בה כבר 3 שנים היא האישה הכי מדהימה בעולם אחרי אנג'לינה המעלפת
L lost green eyes New member 19/2/06 #14 ת'אמת ש.. בעיני היא יפה יותר מאנג'לינה אפילו.. *נא לא לסקול אותי באבנים בבקשה* בונא הורדתי 70 תמונות שלה היום!! היא מטריפהההההההה
ת'אמת ש.. בעיני היא יפה יותר מאנג'לינה אפילו.. *נא לא לסקול אותי באבנים בבקשה* בונא הורדתי 70 תמונות שלה היום!! היא מטריפהההההההה
M Mana Sama New member 21/2/06 #21 *סוקלת באבנים* היא אומנם מדהימה,מסכימה איתך אבל לא מגיעה לקרסוליים של אנג'י! אנג'לינה הכי סקסית בעולם! נקודה! ><
*סוקלת באבנים* היא אומנם מדהימה,מסכימה איתך אבל לא מגיעה לקרסוליים של אנג'י! אנג'לינה הכי סקסית בעולם! נקודה! ><
L lost green eyes New member 21/2/06 #27 חח לא דעת.. אדריאנה הזו עשתה לי משהו.. אנג'י אף פעם לא התלהבתי ממנה יותר מדי חח לא דעת למה *לא לסקול אותי*
חח לא דעת.. אדריאנה הזו עשתה לי משהו.. אנג'י אף פעם לא התלהבתי ממנה יותר מדי חח לא דעת למה *לא לסקול אותי*
L lost green eyes New member 20/2/06 #18 ../images/Emo99.gifוואלה אין לי מושג.. מה כפת לי!!!! היא כל כך מושלמת והיא שליייייייייייייייייייייייי
../images/Emo99.gifוואלה אין לי מושג.. מה כפת לי!!!! היא כל כך מושלמת והיא שליייייייייייייייייייייייי
ל לחייך תמיד New member 20/2/06 #19 רוצה לריב../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif טוב טוב קחי אותה אמה'להההההההההה חחחחח מתעליךך