ניג~!!
3>>

sapir aloud555

New member
רציני? |;

יש לי כפילה אי שם! האא! מזל טוב גם לך, ספיר! תאומים Ftw (ואו זה ממש ממש הזוי. o___O)

sapir aloud555

New member
Omg!

את רוב התגובה קיבלת במייפל (אירוני), אז -
תודה על הברכה, מוכשר אחד. (לא צריך מתנה כל עוד אתה כאן) $: ILYT <3333333

miss_t

New member
מזל טוב ספיר../images/Emo70.gif ../images/Emo194.gif../images/Emo65.gif

שכל משאלותייך וחלומותייך יתגשמו
עד מאה כעשרים
תעשי חיים!

ווינגז

New member
ספיר, וול

אז דבר ראשון - מזל טוב! את לא זקנה רשמית עדיין, וזו בהחלט סיבה למסיבה! דבר שני - טוב, מזל טוב, התבגרת בשנה והופ הופ טרללה, כמו שאמרים אצלינו. נכון שאנחנו לא מכירות יותר מידי זמן~ (למעשה, אני יודעת בדיוק כמה זמן, אבל זה לא -רק- כי אני פסיכית), אבל בתקופה הקצרה יחסית שאני מדברת איתך, גיליתי שאת בנאדם נפלא שאפשר לצחוק איתו ברגע אחד (מה? פאאגמת?) ולדבר איתו ברצינות ברגע אחר (
), ויודע להגיד את הדברים הנכונים בזמן הנכון (ברצינות ש|סקיטש| עכשיו). בכל אופן, המון שנים של אעכ"י, פמ"ס וגם גאאסקו להמונים. תמשיכי להמציא תיאוריות מטורפות (טוב, היא לא כ"כ מטורפת, אני מודה) ולשכנע אנשים תמימים להאמין בהן [אהההה!], וגם... אמ, בואי נרגום את שיפודן באבנים, הפרקים האלו מעצבנים אותי! עוד הרבה שנים של, אמ... משהו מעולה כזה לבחירתך. 3> יעל ופאאגמת.

sapir aloud555

New member
DDD:

תודה רבה. אני ממש צוחקת. xD פאאגמת גם מודה לך, ויאי, אפילו מצאת תמונה מתאימה. תודהתודהתודה 333>>>!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifקצת באיחור..XD

מזלטוב..@#$@#%$@#^$@%$ עד 100 כ20 שלעולם לא תמותי במייפל ותזכי להגיע לגדולות..P: ואםפ כבר אהבה לנארוטו.. שתצליחי לעשות דמות קוספליי במייפל ולחפש אותה לדמותך האהובה, והכי חשוב -שאנאים יזההו אותך..XD יומולדת שמח וסליחה שזה באיחור..XD

למעלה