ניג~!!
3>>

ניג~!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif3>>../images/Emo118.gif

אז.. ^_^ מישהי היום בת 17. וול, לא בדיוק היום, מה T_T.. בכל אופן~ לספיר יש מחר יום הולדת D: ב16 ביוני - מכיוון שזה יוצא בשבת, והיא לא תוכל לראות, החלטתי להיות מקורי D: המ [Notice את השעה O-ם] בכל אופן~!! DD: סאקוצ'אן! ILY!! מזל טוב! איזה יום מיוחד זה בשבילך ^^ את גדולה מכולנו XD [החבורה.], ושולטת עלינו
!~ וול, במה אוכל לברך. שיהיה הרבה סאקורה, הרבה גאארה, וכל מה שאפשר F3 שיהיה נארוהינה, וגם שיקאטמאר [זה מתחרז מה] שכל משאלותייך תתגשמנה, ורצונותייך הכמוסים יהיו~ וכל דבר אחר שאי פעם תייחלי אליו - Will come for you! אז המ, אני חושב שחפרתי. זה מספיק. אני עדיין צריך לחשוב על מתנה.. היא תבוא מאוחר o_O You'll have to forgive me :$ 3>>>> ILY.

flint15

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo213.gif

מזל טוב שיצאו לך רק הסקרולים שאת צריכה בקווסטים לאף פעם לא יעשו לך KS ולא תתקלים בהאקרים שתיזכי לחיים ארוכים ומאושרים ממני ומכל המיולים

Charmed YC

New member
סאקו ../images/Emo210.gif../images/Emo55.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo192.gif../images/Emo54.gif

טוב, ראי, אני לא טוב בברכות אז נמ. אם לא תאהבי, תורידי ידיים [והמבין יבין] אין פתק החלפה.
אז אשתדל לא להיות בנאלי ומסכן . מזל טוב, המון אושר ועושר, עד 120 שנה ואמ, זהו? לא, אה? >_> קיי, אז מה אאחל לך?
לשנה הבאה. שתזכי לצפות בפרק הסיום של The Fat Show~
שתוסר ממך הקללה.
ונבין סוף סוף למה ציפי עושה ככה עם היד.
שתזכי לראות את הפורן שלי. [לא זה לא מה שאתם חושבים, למרות שלא הייתי מתנגד
] שיהיה עוד גאאסאקו אחד לפחות, לפני שסאסקה וסאקו מתייחדים לקראת סיום המנגה.
שיהיה לך חדר לבד :p
שחייך יהיו ורודים יותר ^0^ [סאקורה]
ולפתע שיהפכו לכתומים
[גאא]
ושנזכה לשיר עוד הרבה יחד D: אה, ומתנה? זה שאני מכיר בך זה לא מספיק? לול, אמ. אני כבר אמצא משו [F3]. trust me~ [mcr <3] אני חושב שזה יספיק, עד לפעם הבאה שיתחשק לי להיות נחמד B| See ya~ Love You 3> bb 17[?] - את סקסית. XD

Charmed YC

New member
אה, וכמובן אני מקווה ש-

נהנת לקרוא את ההודעה כמו שאני נהנתי לכתוב אותה 3> מזל טוב ^^

sapir aloud555

New member
../images/Emo23.gif!

נהנתי ועוד איך. D:! ממש אהבתי. הוריי לבדיחות אישיות! (ותביא לי כבר את הפורן -מצליפה-) אוהבת 3333333> (אתה סקסי יותר. ;-;) (ההודעות האלו גורמות לי לכתוב דברים שלא לגילי, מה זה!
)

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif מזלטוב ../images/Emo24.gif

תמיד הייתי גרועה בברכות >< עד 1534545 שנה D:

sapir aloud555

New member
לאן אתה נעלמת?

השתדל להראות יותר נוכחות, אתה חסר. (אלוהים הרג גור חתולים כרגע ;-;) תודה רבה! D:

XxXFireBoyXxX

New member
מזל טוב לאחותי :DD:D:

w00t בואו מירקוד ככה ללהלהלהלהלהלהללההללהלהללההללל ללהלהלה טוטוטווטוטוטוט להלהלהללהלהה

sapir aloud555

New member
יאקוווו. תודה~ 3>

(אני חושבת שאפסיק להציף את הפורום בתגובות, אז אגיב לכל מי שלא הספקתי להגיב: תודה רבה לכולם!
)

MoonGirl13

New member
מזל טוב ^-^ ../images/Emo65.gif

יש לי יומולדת יום אחרייך, וגם לי קוראים ספיר. xDD

למעלה