ניבה!

SofyTofy

New member
ניבה!

אוקיי.. או שיש לי בעיה במסרים (לא נראה לי כי אני מתכתבת עם הרבה) או שלך יש בעיה במסרים, או שסתם את לא עונה לי ואין לי מושג למה (עידכון-השלמנו). עכשיו, רציתי להגיד לך, שכדי למחוק אותי מהאיגנור ליסט שלך את לא צריכה את המספר שלי או משהו כזה.. את לוחצת על- Main ואז על Security & Privacy. אז על Ignore list ואז את מחפשת את הכינוי שלי לוחצת עליו ולוחצת על הכפתור (למטה מימין)- Remove from Ignore List. זה הכל! מחכה לך! תתעלמי מעומר, זה ששלח לך הודעה בשמי. ובבקשה, אל תשרשרו את זה לשום מקום כדי שניבה תשים לב להודעה.

ואללה!!! פשששש...

הרשמת אותי...אני לא ידעתי שככה עושים, איך ידעת את זה, את מי שאלת? אני שוברת את הראש בלמצא איך אני מגיעה לאיגנור ליסט הזה...

SofyTofy

New member
לא שאלתי אף אחד...

אני נחשבת "גאונת המחשבים" של הכיתה... I guess.... יש לי את האיי סי קיו כבר הרבה זמן שלמדתי להכיר אותו (?!?). טוב.. ניבה... בבקשה, תורידי אותי משם ותשלחי לי הודעה....

actress

New member
../images/Emo6.gifאני שוברת את הראש אם זה בדיחה

או סתם כי לא הבנתי כלום אבל אני פה צוחקת
לא מלעג פשוט אתן חמודות ומקסימות ומה שסופי עושה לכן.

pompii

New member
../images/Emo13.gifאני בהתחלה חשבתי..

שsofy tofy עוזרת לניבה לשים אותה באיגנור ליסט וניבה מודה לה על זה

SofyTofy

New member
חח... למה לא...

ולמיכל המנהלת... אנחנו חמודות... ואנחנו מודעות לעובדה... מצער, לא? (
).. בכל מקרה.. זה הכל היה בהומור כמובן (אני לא סנובית או משהו... אל תקרא לי סנובית כי אני לא...-שרית חדד). טוב.. יש לי הצעה מ-ד-ה-י-מ-ה למנהלת הפורום... בטח כבר נשבר לך הראש מרוב סופי.... אבל יום ההולדת של סופי מתקרב... וחשבתי לעשות ספיישל יומולדת לסופי בפורום... נוכל לכתוב לה ברכות... אומנם היא לא תקרא את זה, אבל שווה לכתוב ואנשים יוכלו להגיב... נוכל להוסיף תמונות מיוחדות שלה... דברים שאנחנו צילמנו וכו´.... בקיצור.. אני מאוד מאוד מאוד בעד.. מה דעתכם? עוד מעט יומולדת לסופי! סופי שלי בת 27! נ.ב. מחר סופי מתחילה להנחות בערוץ הילדים אז... תסתכלו מחר על השידור!

שחררר

New member
רעיון נחמד.....

אז בואו נעשה את זה גם ביומולדת של דניאלה וירצר...ב20.10. בעצם אפשר לעשות את זה ביומולדת של כל שחקן מהסדרה, אם אתם רוצים

לי לא נראה הרעיון הזה...

בשביל מה לעשות ספיישל סופי?חוץ מזה שבאמת לא נראה לי שהיא תקרא את זה....

SofyTofy

New member
אז מה?

יהיה כיף.. נוכל להגיב, לשים תמונות... כל מיני שטויות שקשורים לסופי המתוקונת!!!!

טוב איך שאתם רוצים.....

בכל מקרה,יש המון זמן עד אז,אז למה להחליט מעכשיו?

SofyTofy

New member
אני רואה שאת אונליין...

בואי לצ´אט של הפורום... אני מחכה לך שם................. נוכל לשוחח... להכיר קצת יותר!

SofyTofy

New member
בעצם אל תבואי....

הצ´אט עושה לי בעיות... את מוזמנת לשלוח לי מסרים....

בבקשה לצ´אט הישן כי לחדש אני

לא מצליחה להיכנס.(תחליפי את ה-WWW ב-MSN)כל מי שכאן לבוא!!!!!

עדי18

New member
דווקא רעיון נחמד...אפשר לעשות את

זה בימי ההולדת גם של שאר השחקנים

actress

New member
תעשו אבל שיהיה משורשר כמובן(אורנית)

פרטים נוספים אצלה
ואפשר לכל כוכב מלחיי האהבה סופי היא לא הגורו היחידי שם.

actress

New member
כלומר השרביט עובר אלייך ../images/Emo47.gifמלכת

השרשורים של הפורום. כי ראיתי שאמרת פה לשרשר אז מה דעתך להגיד לכל 1 שלא משרשר לשרשר תאמיני לי זה תואר נכסף

יש,אני מלכה!!!!!!!!!!!!!

אבל אז כולם יתעצבנו עליי לא?טוב,אין בעיה,אני אעשה את זה.

למעלה