ניבה!

actress

New member
אם את לא רוצה אני יכולה להעביר את

השרביט למישהו אחר... אל תדאגי לא יתעצבנו וגם אם כאן אז..? יש לך גיבוי

ביום ההולדת של סופי, היא תקרא את כל

ההושעות שלכם...ואיך? אני מיד אגיד לכם. אבל קודם כל - מיכל - אני ממש מצטערת אבל אני לא משרשרת כי אני רוצה שכולם יראו את ההודעה הזאת קודם, אני ממש מצטערת אם זה עשה בלאגן אבל באמת שהפעם הייתי חייבת וזה לא נקרא לזלזל, סליחה. ככה, קראתי הודעות שאתם רוצים לעשות משהו מיוחד ביומולדת של סופי נכון? קראתי תגובות שאתם לא חושבים שהיא תקרא את ההודעות שלכם...אזזזז...אני חושבת שזה יהיה אפשרי בזכותי. אני בקשר קרוב וטוב בימים האלה עם סופי (ואני לא מפסיקה להאמין!) וסופי למעשה אמרה לי שיהיה לה בקרוב מחשב נייד והיא תוכל להכנס לאינטרנט וכאלה דברים, ככה שהיא תוכל גם סוף סוך לראות את הפורום המהולל שלנו! אני מקווה שנוכל לשים אותה באורחת פה, נראה... בכל מקרה, בגלל שאני חברה פה בפורום ובמקביל גם בקשר קרוב עם סופי אני חושבת שאני אוכל לשאול אותה בקשר לזה ונראה שיהיה בסדר. כל הודעה שלכם היא תקרא, אני מבטיחה!! זו הבטחה! תגובות... נ.ב. - מיכל סורי!!

אממ...לא יודעת בדיוק מתי אבל היא

אומרת לי שחברה שלה כעקרון צריכה לחזור מחו"ל והיא תביא לה מחשב נייד מהדיוטי פרי..אז אני לא יודעת כמה זמן זה יקח, אבל עד היומולדת שלה אני מאמינה שכבר יהיה לה.

יו איזה מגניב........

עד היום לא יצא לי לדבר עם מפורסם באינטרנט.......(כולם הבטיחו לי שאמיר יגיע יום אחד ויגיב לי על ההודעות אבל הוא אף פעם לא בא...) כשסופי תגיע,נראה לי אני אציף אותה בשאלות מרוב התרגשות......

pompii

New member
אוי....

אני רואה כבר איך מפציצים בהודעות... מיכל- תתכונני

עדי18

New member
זה יכול להיות מגניב לאללה!!!

אני דווקא כן דיברתי עם מפורסמים באינטרנט.... דיברתי עם יהודה לוי(בצ´אט שהיה אז בוואללה) וגם עם מתי אטלס באותו צ´אט רק ביום אחר....הוא כזה שאל אותי "עדי18 מה הולך פה?!" או משהו כזה...חחח פעם הייתי גם בצ´אט עם הלהקה האהובה עלי(הנסון-ולא, לא לצחוק עלי בבקשה!) אבל רק הייתי בצ´אט לא בדיוק דיברתי, רק ראיתי מה כותבים שם... בעצם הייתי כמה פעמים בצ´אט איתם...אבל לא ממש יצא לי לדבר איתם.... אה וגם הייתי אז בצ´אט בוואללה עם סופי....ואוו.....

actress

New member
לגבי השרשור שלך את עושה את זה בקביע

ות וכל פעם אומרת סליחה וזה ממש ממש מעצבן!!!!!!! אז מספיק אם זה כבר תלמדי לשרשר נמאס לי להזכיר כל פעם!!!!! לגבי האירוח עם סופי היא מיוצגת ע"י לבנה חכים + סוכנות יולי ואנחנו גם מנסים להביא אותה לאירוח פה זה היה בסודי סודות אבל עובדים על זה פה, וניבה מספיק כל פעם להגיד את הטקסט הקבוע~~~~ גם ככה רואים את ההודעות שלך!!

למעלה