נטשת אותי

נטשת אותי

נטשת אותי ותשוב לכור מחצבתך לא תביט אלי לאחור נטשת ולקחת את אהבתך ותותיר בליבי רק כפור הלכנו יחדיו שלובי זרוע טיפסנו הרים בשבילים אסורים ירדנו לואדי לשמוע תנים מתנים אהבים אך פתאום קול תשמע ותסוב לאחור ואותי תשאיר כאן לבד אתן את כל ימי המחר רק להיות אתך עוד לילה אחד.

karmy66

New member
אבל שבתי

נטשתי אותך באמצע הדרך וחזרתי כי לבי נשאר אצלך כפסע לפני שנטשה אותי נשמתי חזרתי לחפש את שאהבה נפשי והיא? חיכתה לי כחכות רחל ליעקוב כחכות המישור לעקוב כחכות הינשוף ללילה נטול כחכות התנשמת לחתול נסבתי לאחור כשכוחי חזר לגופי הלכתי לחפש את טיפות דמי הלכתי בנתיב ואין סיפרו שהיא גמעה אותן כיין והיא בכלל על תקן נזירה אסרו עליה לשתות לשוכרה

שמים1

New member
רמז ענוג ../images/Emo79.gif

השארת בגופי רמז ענוג ללילות אהבה ארוכים, באפי עולים ניחוחות תשוקתך שפתיים יוקדות , ופרחים. הלב זועק בכאב עד כמה עמוק יכול להפער כמיהות חנוקות אמיתות מפציעות ותקווה.

טאKילה

New member
כיבית את האהבה...../images/Emo79.gif

זיכרונות מתעוררים קורעים אוושת לילה רוח ים מלטפת פניי מנגבת בלאט דמעות געגוע. , חושך החליף את אור עיני שסימאת חצבתי לבך בכאב מריר ואתה בהינף הורדת מתג כיבית את האהבה שלנו.

odo13z

New member
אל....../images/Emo66.gif

אמרת לי מילות אהבה משכרות... עטפת במבטייך עד כלות ידייך המחבקות ליטפו את ליבי הייתיח איתך..מאושר מתמיד ולפתע פתאום גם אם מוסבר...ומובן כביכול.... כל שיש לך לומר....הוא "אל תפקיד בידי".... בידי מי אפקיד.... אהובתי....?

למעלה