נטשה וג'ואי..

shira245

New member
נטשה וג'ואי..../images/Emo174.gif

שמתם לב שג'ואי ונטשה זה שני הפכים?? שהקשר של דוסון עם נטשה זה בדיוק ההפך מהקשר שלו עם ג'ואי? נטשה קלילה,שחקנית,כל המזמוזים בפומבי(ג'ואי בחיים לא היתה מתנהגת ככה), הבגדים שלה,הפרוקטיביות. וג'ואי רצינית,לומדת,שקולה,חושבת (בד"כ) לפני כל מעשה.. ההפך הגמור מנטשה!

נראה לי שזו הכוונה...../images/Emo105.gif

לשים דמות שונה כל כך מג'ואי...כדי להראות את הריחוק ביניהם...גם אדי הוא לא בדיוק העתק של דוסון,אם תשימו
. רוצים להראות שהם ממשיכים עם אנשים שונים...

Dawson girl

New member
יאפ... בטח ששמנו ../images/Emo23.gif

לדעתי זה הכי מגניב ככה, שנטשה כ''כ שונה מג'ואי. הקשר שלה ושל דוסון הרבה יותר ספונטני מזה שלו ושל ג'ואי, יותר זורם, יותר מעניין... רק עכשיו אני שמה לב באמת שאולי דוסון וג'ואי הם לא זוג כ''כ אידיאלי כמו שחשבתי... *שקט משתרר בקהל* נמש

shen2

New member
אמממ קשר אידאלי?

הקשר שלהם היה קשר של זקנים בן 80(בלי לפגושע כמובן) בחיים לא הייתי רואה את עצמי בקשר כזה-TOO MUCH TALKING! הם פשוט לא מתאימים..לא עושים טוב אחד לשני אלא רק תוקעים אחד את השני. מה שכן חסר לי החברות שלהם...

shiray

New member
ממש לא אידאלי

אני קלטתי את זה די בעונה השלישית בפרקים שבהם התחלנו להבין שפייסי אוהב את ג'ואי.... רק אז פתאום הייתה אלטרנטיבה והיא נראתה הרבה הרבה יותר נכונה! הרי ההבדל בין חברים לזוג זה הכימיה והניצוצות שעפים ולדוסון וג'ואי לא היה את זה... הם היו זוג יותר מדי מאולץ.

האמת...

העונה הזאת הולכת בכיוון ממש לא צפוי. אני ציפיתי שדוסון וג'ואי התקרבו אחד לשני לאורך העונה, כדי שבסוף הסדרה הם יהיו ביחד. בינתיים זה ממש לא ככה. פעם חשבתי שהכי טוב זה שבסוף הסדרה הם יהיו ביחד כי הם כאילו הסול מייטס וזה הכי מתאים. אבל עכשיו אני ממש לא חושבת ככה. הם ממש לא מסתדרים ביחד בתור זוג והם כל הזמן רבים. הם הרבה יותר נחמדים ביחד בתור ידידים. אני מקווה שבסוף הסדרה הם לא יהיו ביחד כי זה ממש לא מתאים...

למעלה