נחש עין החתול- מידע

razyho

New member
תשובה ליונתן

אם תסתכל בעמוד זה תראה שנתתי בהחלט תשובה לרן על השאלה לגבי הזדווגויות בזמן של סערה ובימים גשומים כך שהדיבור על התחמקויות שלי ממש לא לעניין. לבחורציק יש משהו אישי נגדי למרות שלא עשיתי לו שום דבר רע. מידע על רבייה לא צריך למסור כי ממילא הכל כבר רשום אצלכם באתר ואין לי מה להוסיף על מה שכבר מופיע (אולי בגלל זה הוא התחרפן?) לגבי השורה האחרונה שלך אני לא אפסיד אבל גם לא ארוויח שום דבר מתשובות שלא נתתי !

gaichuk

New member
תגובה לרזי

קשה לי להאמין שאין לך מה להוסיף למה ש"ממילא כבר רשום אצלכם באתר". בקשר להפסד ורווח,נראה לי שאם אין רווח בטוח,אתה לא תשקיע. בכלום. אם אתה אומר משהו,תבהיר אותו,תמוך אותו או לפחות תסביר למה אתה חושב ככה. יש לי הרגשה שאתה אומר דברים לפעמים שאין לך ביסוס להם וכשאתה נשאל לגביהם אתה מתחמק ומתעלם. בשירשור הזה בלבד שאתה חושב שתרמת כ"כ הרבה יש שאלה שראית ולא ענית. לא יודע? לא רוצה לענות? משהו אישי נגד...?

alon8888

New member
סיגנון

אין לי מושג מי אתה וזה שהוכתרת כמומחה כאן באתר עם סימן אדום ,לא הופך אותך לבר סמך בנושא נחשי א"י. כמו כן מכיוון שאני מניח שאינך מכיר אותי ולא את ניסיוני והידע שלי הרי צניעות כלל לא תזיק לך!! מטרות סמויות יכולות להיות אולי לך כלוכד נחשים המרוויח מכך ולא לי שאין לי אינטרס מעבר להנאה והניסיון המצטבר לאורך שנים רבות של עיסוק בשמירת טבע , חינוך וגידול. וכמובן אם ניתן לדעתך להסיק ממה שכתבתי שאני ממליץ לגדל נחשי א"י הרי אני מבהיר שדעתי הברורה שאין לעשות זאת!!!.

naja

New member
נכון שזה לא כאב?

בתור מחנך, אני בטוח שאתה גאה בעצמך על התרומה הקטנה שלך לפורום, שעוסק בין היתר בחינוך לשמירה על הטבע, למרות שה"מטיפים" נמצאים פה לרוב בעמדת מיעוט. לא יזיק לך אם גם אתה תשתתף במאמץ החינוכי הזה, אתה בטח תצליח בו יותר מלוכד נחשים ברברי, חסר נימוס וצניעות......

alon8888

New member
מכל מלמדי השכלתי

ומוכן גם ממך. לעיתים כדאי להביט במראה ולראות את עצמך כפי שאתה ובלי לרמות את עצמך.אם הצלחת לגרום לי להגיב כך הרי כניראה שרמזיך פוגעים וכלל לא לעיניין וירחיקו מכאן אנשים אז ... לתשומת לבך הפגוע .

razyho

New member
אלו, אין לו שום סיבה להרגיש פגוע

אני זה שצריך להרגיש כך, כי הוא זה שתקף אותי בלי שום התגרות. יכול היה להתעלם מההודעה שלי אבל בחר לתקוף בלי סיבה ולכן הותקף בחזרה. נראה שהוא לא רגיל לכך

naja

New member
אלון, אם נפגעת אני מתנצל.

עברתי על השרשור ובאמת התגובות שלי כלפיך היו מעט חריפות ולא הוגנות . הכוונות שלי היו בסדר(לדעתי....), אבל דרך העברת המסר לא ואם נפגעת מכך אני מתנצל.

alon8888

New member
מקבל ומתנצל גם כן , אם פגעתי

או נשמעתי מזלזל. מניח שהמטרות שלנו זהות אז...אשמח להיות בר שיח או ויכוח בצורה חברית לשם למידה והעשרת הפורום.

Adrenaline187

New member
לקרוא את האשכול הזה....

מהתחלה ועד הסוף זה כמו לצפות ב"ג'רי ספרינגר", רק משודר בערוץ נשיונל גאוגרפיק.

למעלה