ashkenazi15
New member
נחשים בחצר
שלום לכולם, קודם כל רציתי להביע את התפעלותי מהפורום, במשך שעתיים שלמות ישבתי וקראתי וקראתי ופשוט נהניתי. מבעל חדע מועט ביותר לגבי נחשים (ידעתי שהם ארוכים למשל |
| ) אני יכול לומר שאני יודע משהו לפחות קצת יותר. ולעניין, אנחנו גרים בשרון הדרומי בבית קרקע באיזור חקלאי. לפני כיומיים יצאתי עם הכלבה לטיול וכשנדלק האור (אוטומטי בגינה) ראיתי נחש באורך כ-1.5 מטר חוצה את הדשא (מרחק של כ-3 מטר) ונכנס לשיחים. אחרי שהסדרתי את הדופק מבהלה, הלכתי לי להמשך הטיול בחשש מה. לדעתי על פי קריאת הפורום היה זה צפע או מטבעון. היו לו המעויינים על הגב אך לא זיהתי מעבר לזה הרבה. המשכנו בשגרת חיינו עד שאתמול בזמן שאני מדבר עם אישתי בטלפון אנו שומעים את החתול מילל ליד החלון ומנסה לצאת, צחקנו ואמרנו שבטח זה נחש, ולתדהמתנו אישתי צועקת לי בטלפון נחש שחור, ראיתי את חלקו האחורי. מאותו רגע והילך אנחנו בהיסטריה, אנחנו עוברים דירה עוד 3 שבועות אבל מפחדים לצאת בלילה מהבית. שנתנו קלה וכל היום רק מחפשים נחשים מהחחלונות ומנסים להיות קשובים לחתולה שהוכיחה את עצמה כמאתרת נחשים לא רעה. כמה שאלות: 1. האם צפע הוא נחש טריטוריאלי, זאת אומרת האם הוא עדין כאן או שהוא המשיך בדרכו? יש כמה חתולים וכלבים שפוקדים את הגינה שלנו כך שלא נראה לי שנעים לו כל כך. 2. האם יכול להיות שהיה זה אותו נחש רק שצבעיו שונים ביום ובלילה או אולי משתנים? 3. היו פעם חרדונים בגינה אך הם נעלמו? האם הנחש הוא הסיבה? ואם כן, אולי עכשיו שהוא סיים את כולם יעבור למקום אחר? 4. האם לוכד, יכול לעזור במקרה זה? עברו ימים מאז ראינו אותו? ובעיקר רציתי לקרוא את תגובותיכם שכן אנחנו בהיסטריה.
שלום לכולם, קודם כל רציתי להביע את התפעלותי מהפורום, במשך שעתיים שלמות ישבתי וקראתי וקראתי ופשוט נהניתי. מבעל חדע מועט ביותר לגבי נחשים (ידעתי שהם ארוכים למשל |