נחשו

טוב, זזתי למיטה!(ממש עייפה)

אם כבר פיתחת את הפילם מהגדנ"ע אז תביאי לי מחר, טוב? יאללה, לילה טוב בובה!:)

B a n j o

New member
ולמי

ביום שישי תהיה כבר העונה השלישית? *שיעול* דון *שיעול*... ובדרך גם עונה 1 של אנג'ל וביוני עונה 4 של באפי...
סתם, מזל טוב! הגיע הזמן ! שלא תבכה על האוסף הקטן יותר !

idanyd

New member
ומי

לא יכול להתגבר על העובדה ש"הדון" מביא לו את העונה השלישית?
. ולכל התוהים - http://www.amazon.ca. כרגע זו החנות הכי זולה לעונות האלה. אבל אם אתם מזמינים, תבקשו משלוח מזורז (Expedited), אחרת זה יגיע אחרי חודשיים.

B a n j o

New member
חודשיים ?

אתה אופטימי...... אני מחכה עדיין לדוני דארקו.... (שמת לב על כמה "דון" מדובר כבר?
) ועם משלוח מזורז, עדיף מDDD, כי מכס תשלם בכל מיקרה

קלואי1

New member
בנג'ו למה אתה לא באיי סי קיו?

משעמם בבוקר! אין אנשים לדבר איתם..

B a n j o

New member
התעוררתי

רק ב- 13:30... (משמרת לילה...) ואז הרכבתי את הצורב חדש, וראיתי עוד פרק של אנג'ל ואני תיכף יוצא לעבודה שוב...

ד י י ז י

New member
need help.

אני מזמינה את עונה 4 מהאינטרנט (god bless birthdays!) מאיפה הכי זול ובטוח? כי אמרו שלעונות האלה הכי טוב להזמין מאמזון.. זה כולל גם את 4?

idanyd

New member
כנסי ל-

http://www.dvdpricesearch.com. זה מנוע חיפוש לסרטי DVD. כל החנויות שם בטוחות. צריך רק לבדוק אם הן שולחות לארץ. אבל, עונה 4 עוד לא יצאה ב-DVD בארה"ב. היא ב-Pre Order. אם לחוץ לך לקבל אותה, גשי ל-http://www.fbo.com.au, זו חנות אוסטרלית ששם היא נמכרת. המחיר הוא קצת בעייתי, אבל זה מה שמשלמים חסרי הסבלנות. אם אנחנו כבר מדברים על DVD וחנויות, כנסי לפורום סרטי DVD. פורום טוב, אנשים טובים, סרטים טובים. צריך משהו מעבר לזה?

ד י י ז י

New member
ממש תודה רבה! אבל...

תמיד יש אבל. אני לא לחוצה דווקא על די וי די, יכול להיות גם וידאו. מה שגם יותר זול, אז עדיף לי את זה.. יש לך גם מושג בקשר לזה?

B a n j o

New member
הנה הגעתי

עשיתי מחקר שוק כבר והכי זול יהיה להזמין מ-DDD (יוצא יותר זול כי דרך אמאזון תצטרכי לשלם מכס. תסמכי עליי, בדקתי...
) בכל אופן, העונה יוצאת רק ביוני אבל אם תעשי עכשיו הזמנה מוקדמת אני חושב שתשלמי פחות כמה דולרים. זה אתר בטוח, שולח לישראל ותוך שבועיים (אם לא יגנבו בדואר
) החבילה אצלך, ועדיך להשקיע בDVD לדעתי. אם את לחוצה, אז באמת תקני דרך FBO כמו שעידן 2 אמר אבל שם המחיר יקר פי 2 וגם הם לוקחים דמי משלוח על כל דיסק ככה שאת משלמת משלוח כפול 6 פעמים
(פעם לכל דיסק).

WillowFreak

New member
שאלה...

זה אתר בטוח ב-ט-ו-ח?? כי אני די חוששת מכל האתרים האלו... הזמנת ממנו פעם?

idanyd

New member
אל תדאגי,

זה אתר בטוח. לי עוד לא יצא להזמין ממנו, כי אני רק בתחילת האוסף שלי, אבל אני מכיר מספיק אנשים שהזמינו ממנו, והוא אתר אמין. חוצמזה, אם יש בעיות במשלוח (שלרוב נובעות דווקא מהדואר הישראלי) הם נותנים החזר כספי מלא, כך שאין איתם בעיות.

B a n j o

New member
האתר

ממש בטוח, כמעט את כל הסרטים שלי הזמנתי דרכם. הסרטים מגיעים בד"כ תוך שבועיים במשלוח רגיל. והוא גם הכי זול מאלו שבדקתי, לא כולל אמאזון קנדה אבל שם זה רק אם יש לך סבלנות של יען לחכות למשלוח....

B a n j o

New member
בגלל

שדרך אמאזון הם רושמים על החבילה בדיוק כמה את משלמת כולל המשלוח וזה יוצא יותר מ- 50$, בסכום כזה (50$) בארץ לוקחים ממך מכס שהוא בערך עוד 50 שקל. דרך האתר שנתתי DDD אז הם רושמים על החבילה את המחיר לא כולל משלוח ואז זה המכס כשבודק רואה שזה עולה פחות מ- 50 $ ואז לא לוקחים ממך תשלום. המשלוח דרך DDD הוא בערך 8.95 דולר. תבדקו באתר. ואני אנצל את ההזדמנות הזו כדי לומר לכל מי שמתעניין לבוא לבקר אותי ואת עידן2 בפורום סרטי DVD

ייאי *הולכת לשכנע את אבא להזמין

דרך DDD*... אפילו שלפי מה שבדקתי טכנית המחיר של אמזוןיותר זול אבל אם מוסיפים לזה 50 שקל מכס אז זה כבר סיפור אחר...

B a n j o

New member
מגניב !!!

ואני לא בטח שזה 50 שקל מכס, נדמה לי שכן, אבל זה יוצא משהו כמו 20% ממחיר כל החבילה. עשיתי טעות והזמנתי את העונה השנייה מאמאזון ואני אאלץ לשלם עליה מכס אבל את עונה 4 אני כבר אזמין מDDD תהני !

למעלה