נחשו

idanyd

New member
נחשו

מי קיבל היום, במשלוח מהיר במיוחד מקנדה, את שתי העונות הראשונות של "באפי" על DVD? מי מסתובב מאז עם חיוך דבילי מרוח על הפרצוף? מי שמח שהוא לא יצטרך לחוות כאבי גמילה, אחרי שסיים לראות את העונה השביעית? Happyness is a cold puppy
.

sour spirit

New member
מזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

וסיימת לראות את עונה 7?! מזועזע שכמוני...

glory the god

New member
מה?איך סיימת

לראות את עונה 7?היא עדיין לא נגמרה בארצות הברית. פרק 17 עוד מעט מגיע! ואז יש עוד 5 פרקים עד הסוף?איך ראית? מאיפה הורדת?me want 2...

לנצח1

New member
שני דברים..

גלורי.. מצחיקולה.. :)
באמת צריך לרמוז לחברים שלי קלות שיקנו לי דברים שקשורים לבאפי(אהמ דיוידי של הסדרה....... :))

קלואי1

New member
זה היה מופנה אלי?? כי אם כן

היומולדת שלי הרבה יותר קרובה משלך!!

מינצו

New member
אוי גם לי יש !!!!

אחרי שהמצחיקול שלי הביא לי מתנה פעם קודמת שהוא טס את העונה הראשונה וחצי שניה, הפעם השארתי אותו בנתב"ג עם הוראות מפורשות- חצי שני עונה שניה- אז ביום שני אני כנראה אקבל את החצי הראשון של עונה שלוש... (הוא לא ממש מקשיב כשמדברים איתו)...

glory the god

New member
../images/Emo9.gif

חברה שלי נתנה לי מתנת באפי ליומולדת, היא קנתה שעון קיר והחליפה את המחוגים בתמונות של הקאסט של באפי ושמה בשעון תמונות שלהם עם רקע של בית קברות וצלבי זהב בצד, והיא עשתה לי שני זוגות של גרבי ספייק, חולצת באפי, וכרית שמצד אחד ספייק ושני באפי. ועוד דבר טוב שיצא מזה(חוץ מזה שקיבלתי את המתנה...i'm greedy...) היא נקשרה לדמויות בגלל שהיא אספה כל כך הרבה תמונות, ומאז היא מכורה לבאפי!(such a beautifull story
)

ת'אמת?לא ממש חשבתי בכיוון:)

אבל טוב לדעת:)ונראה לי ששבוע הבא ביום שני אני אבוא אלייך...אם את יכולה, כי אני מסיימת ב-11:30:)) ולא נראה לי שיש מבחנים...או שכן? הממ..שפסח יגיע כבר!

symptoms

New member
ממוש

שבוע הבא ביום שני לא יהיה לך כבר אינטרנט מהיר? ופרקים של באפי שיבואו איתו? נדבר כבר בבית ספר טוב?

לא נראה לי...אמא לא מוכנה להגיד לי

באיזה יום מביאים את המחשב...גרר..וגם ככה ייקח זמן עד שהכל יסתדר:) ושאני אוותר על הזדמנות לבוא אלייך?! לא נראה לי!

למעלה