נחשו מי?

פנחסון

New member
נחשו מי?

א. לא קרא שום ספר של פראצ'ט מתחילת שנת הלימודים? ב. יש לו מבחן מחר בדיני חוזים? נא תשומת ליבכם, כי הצהרה זו, על חוסר קריאת כל ספר של פראצ'ט מתחילת שנת הלימודים נובעת מחוסר קריאה כללי של כל ספר אשר אינו שייך לתחום הלימודים, ולא משינוי העדפות ספרותיות. זהו, קפצתי להגיד שלום :)

פנחסון

New member
משהו לגבי צ'ט, מזגן, שוקולד מריר...

ומגבת... למה לעזאזל מגבת? מאיפה היא הגיעה בכלל?

Rincewind

New member
האם כבר התדיינו בנושא...

איזה מין שם זה פנחס לבריטי? איך קוראים את זה במבטא בריטי בכלל? למה לא קוראים לך פיליפ?

Athaclena

New member
נשאלה שאלה דומה

הנה. זה תלוי בהגדרה לבריטי בעיקר. ובריטים לא מצליחים להגות את השם הזה - הם לא מסוגלים להגיד ח'. לי יש בעיה דומה...

שכה אני אחיה, בכבודו ובעצמו!

אני רק שמעתי עליך בסיפורי אגדות! אני תומך בדעותיך, טרי פראצ'ט לקרוא באנגלית!!! למרות שאני מצרי ולא בריטי... נעים להכיר

פנחסון

New member
אם אתה מאמין בלקרוא רק באנגלית,

אזי אתה בריטי. הכחשות לא יעזרו.

אני מצרי!

אומנם מצרי שיודע אנגלית... (שיעול מל... טוב, נו, אתם יודעים כבר מה פה) אבל מצרי!

וגם...

הו, שתוק כבר! יא בריטי!

Athaclena

New member
וזה מה שקורה לך בחיים?

טוב, british understatment מתאים לך. דרך אגב, אני שוקלת לסרוק את התמונה ההיא מהבר/בת מצוה (שתינו עם ארנב ודובי) ולשים פה בפורום. מה דעתך? שלום, ותודה על הדגים. אני מקוה שלהתראות ולא שלום, אבל שיהיה. עוד לא באת לבקר! אני ברוגז. ותמסור ד"ש לאמא, אבא, קרן וזאתי (ואל תהרוג אותי בבקשה)

מזל"ט../images/Emo70.gif

אבל אני יודע מהי תוכניתך הסודית... להביא לעולם דור חדש של בריטים ולהשתלט על העולם עם אוחזי והשניצל!!! אבל עדיין לא תוכל לעמוד בפני חזית המצרים המאוחדת! כי עוד לא הצגנו בפני העולם את הנשק הסודי שלנו... מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא!!!...
: מה הנשק הסודי שלנו?
: לא יודע, נמציא כבר בדרך...

פנחסון

New member
האמת שאני חושד שארוסתי היא נשקכם

הסודי, אבל מאחר והיא לא קוראת פראצ'ט, אפילו לא בעברית, הייתי משתמש בה בתבונה ובחסכנות.

למעלה