אבל אנחנו נעצור בעדם, אנחנו נכוון את כל השעונים על ארבע, ואז לא תהיה להם ברירה אלא לשתות תה לנצח!
ו ויימס New member 29/1/05 #26 אבל אנחנו נעצור בעדם, אנחנו נכוון את כל השעונים על ארבע, ואז לא תהיה להם ברירה אלא לשתות תה לנצח!
A Athaclena New member 26/1/05 #22 לא, לא ציינת פה. רק אני שברתי את הראש בנסיון נואש להחליט אם זה נורא יעצבן אותך שאני אגיד לכולם פה בלי לבקש רשות. ולא ענית על השאלה! התמונה של שנינו - כן או לא? ומזל טוב, אפילו שכבר אמרתי לך. מחכה להזמנה (ומה אתה רוצה למתנה?)
לא, לא ציינת פה. רק אני שברתי את הראש בנסיון נואש להחליט אם זה נורא יעצבן אותך שאני אגיד לכולם פה בלי לבקש רשות. ולא ענית על השאלה! התמונה של שנינו - כן או לא? ומזל טוב, אפילו שכבר אמרתי לך. מחכה להזמנה (ומה אתה רוצה למתנה?)
פ פנחסון New member 26/1/05 #23 no, I look terrible in that picture whats your budget or should I just double the price of each portion and send you the bill?
no, I look terrible in that picture whats your budget or should I just double the price of each portion and send you the bill?
ו ויימס New member 29/1/05 #25 אוף, למה לטרוח...? הוא בכל מקרה לא יראה את זה. מזל טוב. (מרגישה לא בנוח לדבר עם עצמה) אז... מה המצב?