נחשו מי?

coral100

New member
אני...../images/Emo66.gif

שיר שבועי של עברי:הכוס הכחולה
(בגירסה המקורית..)
שיר שבועי לא-של-עברי: אחלום לנצח/ד"ר קספר
אלבום שבועי:של קרן פלס
תמונה שבועית:--->
משהו טוב שהיה השבוע:היום..פשוט יום מושלם.... חג שמח וחופש מוצלח!

עכשיו תורי!!!

שיר שבועי של עברי: פז'ו צבאית! שיר שבועי לא-של-עברי: שלום לאמונות אלבום שבועי: מסע ומתן (מוש בן-ארי) תמונה שבועית: דווקא יש לי, אבל אין לי מושג איך מעלים חחח משהו טוב שהיה השבוע: השבוע לא היה משהו כי כל כך רציתי חופש!! וסוף סוף חופש!

Alexander weiss

New member
גמני רוצה! גמני רוצה! ../images/Emo66.gif

שיר שבועי של עברי: מממ... אני חושב שיותר טוב כלום. או אולי בתי קפה. נו יש עוד כמה. שיר שבוע לא-של-עברי: אוך מיינע גוט , יש הרבה =0. The heart asks pleasure first - Michael Nyman . הבלדה על - יזהר אשדות. איש השוקולד - יזהר אשדות. Sur le fil - Yann Tiersen. רנה - אריאל הורוביץ. Duesseldorf - Reginq Spektor. ועוד ועוד ועוד..
אלבום שבועי: - Songs - Regina Spektor , החדש של יזהר אשדות וגם המשולש של אהוד בנאי. תמונה שבועית : לא להכנס לפאניקה ----> http://img511.imageshack.us/img511/9566/dsc00509jm3.jpg משהו טוב שהיה השבוע : חופש [!!!11] והכניסה לפורום. חופש מעולה לכולם =]

חום אנושי.

שיר שבועי של עברי: "רעל" ו"לידו"
שיר שבועי לא של עברי: "אל המחט", שילה פרבר.. ובמיוחד מההופעה אתמול. וכמובן, השיר הגאוני, "לעורך התוכנית" שהשורה המהממת "אולי מחר תישרף, או תידרס, או תגלה שאשתך גבר" עשתה לי את החיים.
אה! ואם לא שילה, אז grace kelly של mika. אלבום שבועי: - תמונה שבועית: |תמונה בה אני יוצאת מהמכונית, ושילה עוברת לידי. ממש לידי.
| משהו טוב שהיה השבוע: בטח לא ניחשתם, אבל הופעה של שילה.
כולי מאוהבת בה.

dabnir15

New member
חופש נעים לכולם.

שיר שבועי של עברי: הכאב הזה שיר שבועי לא-של-עברי: אחריות- יוני בלוך אלבום שבועי: מירי מסיקה- שלום לאמונות, אריק ברמן- הראשון תמונה שבועית: - משהו טוב שהיה השבוע: שבוע טוב:]] עשיתי אודישן, שרתי מול אנשים, עברתי את האודישן, אני אשיר בטקס סיום וזה. סיימתי 12 שנות לימוד:| מפחיד. ועוד מלא דברים , אבל השבוע הזה טס, אז מי זוכר? חופש נעים וחג שמח לכולם.

נועמופ

New member
../images/Emo162.gif

שיר שבועי של עברי: האנשים החדשים שיר שבועי לא-של-עברי: גן החטאים - אביב אלבום שבועי: אין תמונה שבועית: אמ משהו טוב שהיה השבוע: שום דבר. היה שבוע די מגעיל.

shaaaaani

New member
צינון זה קקי. ../images/Emo11.gif

במיוחד שפסח מתחיל!
אמאשלו
שיר שבועי של עברי: כשהכל יעבור שיר שבועי לא-של-עברי: הממ..בשמלה אדומה
אלבום שבועי: - תמונה שבועית:
משו טוב שהיה השבוע: המ. נתניה :) היה שבוע מלא דברים אבל התאכזבתי מהכל. מצברוח לאמשו חופש בריא ומלא כינרת שיהיה לי. וגם לכם, כמובן
אמן

TauberiT

New member
מזג אוויר מגעיל, כ"כ מגעיל../images/Emo122.gif

שיר שבועי של עברי: אחד שיר שבועי לא-של-עברי: מתי נתנשק- אביתר בנאי, עד אליך- סינרגיה אלבום שבועי: סינרגיה- מרגיש אחר תמונה שבועית: אז בסוף סיימתי עם הפרוייקט הזה. דמאט, אני לא מתה על גבס. :] משהו טוב שהיה השבוע: היום, אתמול ושלשום.
[
] סופשבוע נעים, חג שמח, מזל טוב לכל הי"בניקים למיניהם, ופשוט חופש מגניב.
נ.ב. איזה חרא מזג אוויר, הוא פשוט עומד ולא זז. והוא מגעיל. וחם. ואם כבר יש רוח אז היא חמה כזה שגורמת לצמרמורות ועקצוצים. ופשוט- איכ.

סוף סוף סופש...

שיר שבועי של עברי: יותר טוב כלום מכמעט שיר שבועי לא-של-עברי: כשתבוא האהבה אלבום שבועי: אין משהו ספציפי.. תמונה שבועית:אני והמקינטוש בחדר עריכה משהו טוב שהיה השבוע: הבגרות של הסרט עברה סוף סוף.. והבוחנת שהיא גם המפמרית הארצית והאחראית על פסטיבל קולנוע בדימונה (שהשנה הביאה את עברי להופיע בו) התחילה באמצע הבגרות לדבר איתנו על עברי שיש לציין שהוא המלך לפי טענתה היא סיפרה שהיא והבת שלה ממש אוהבות אותו ושבזכות הבת שלה היא הביאה אותו השנה (שרון את יכולה להעיד שהיה לי ממש כיף שמה) והיא התחילה לדבר איתנו על עברי והשירים שלו באמצע הבגרות.. והכל התחיל מזה שהיא ראתה בסרט פוסטר שלו.. היה כיף וזה היה ממש הקלה בגלל שהיינו ראשונים והיינו ממש בלחץ אז לדבר עליו שחרר אותנו

עוד חמישה ימים~ ../images/Emo99.gif

ויש ספונסרים DD:
שיר שבועי של עברי: "זכיתי לאהוב". [מוזר לי שזה השיר השבועי
]
שיר שבועי לא-של-עברי: סעידה סולטנה
[הדבר הכי הזוי בעולם D:] וכל הדיסק החדש של טוקיו
.
אלבום שבועי: Zimmer 483
יו נראלי זה כבר שבוע שני
תמונה שבועית: אללה גלופה של קפוצ'ונים. |כפרעלרוני
| C2C יהיה C ^^
משהו טוב שהיה השבוע: החופש@@#$#%$
, הגשת עבודה בספרות, להיות בצופים, שמצאנו ספונסר
ו.. סיור פשצ"ים
גלידה זה טעים אחושרמודה

מזתומרת גנבי גלופות? :O

|ותתעלמי מזה שהחליפו לנו ת'גלופה :\| שלו הרבה יפה! ננה בננה!

MaaYanGa

New member
"החוק היבש לא נרטב אף פעם

אפילו לא מדמעה של ילדה" שיר שבועי של עברי: פנסים שיר שבועי לא-של-עברי: מכה אפורה, כל החבר'ה, פצעים ונשיקות/מוניקה סקס, ממשיכים לרוץ/סינרגיה, את לא כמו כולם/משינה, מישהו גדול/שי גבסו, בשדה ירוק/דני סנדרסון ורונית שחר. אלבום שבועי: פצעים ונשיקות/מוניקה תמונה שבועית: בדיליי מטורף אבל היה הכי כיף בעולם
משהו טוב שהיה השבוע: הוא התחיל להתייחס יותר
חג שמח

אניייייי :)

שיר שבועי של עברי: ספרד!!! שיר שבועי לא-של-עברי: אביב גפן ובלקפילד- pain אלבום שבועי:נמממ תמונה שבועית:אין משהו טוב שהיה השבוע:התחיל החופשששש!!!!1

למעלה