נחשו מי?

Yaarit4

New member
שבת שלום:]

שיר שבועי של עברי:עברי לידר-אגדות שיר שבועי לא-של-עברי:יוני בלוך-אחריות אלבום שבועי:יוני בלוך תמונה שבועית: משהו טוב שהיה השבוע:

Roy191

New member
אני!!!!!

שיר שבועי של עברי:לא היה השבוע עברי שיר שבועי לא-של-עברי:garden of love-aqualung, לאורך הים- עופרה חזה אלבום שבועי:memory men תמונה שבועית:אוף נו, יש לי כמה תמונות מהשבוע האחרון אבל הם על הפלאפון ואני לא בבית בשביל להעביר אותם ואני ממש רוצה
משהו טוב שהיה השבוע:כל השבוע היה שבוע שטח כזה נטול טכנולוגיה וקשר עם העולם החיצון..אבל ממש נהנתי בשלישי רביעי.. רוב הזמן בכל אופן, ואתמול (אפילו נחשב היום..) מסע של 10 ק"מ עם יותר מידי משקל על הגב.. קשה אבל ממש כיף.. שבוע טוב

ירדן88

New member
../images/Emo157.gif

שיר שבועי של עברי:The man i love
שיר שבועי לא-של-עברי:רק בשביל לקבל חיבוק חמי ואיגי
וכמה של מסיקה.
אלבום שבועי:שלום לאמונות
תמונה שבועית:-
משהו טוב שהיה השבוע:הכול.היה שבוע מעולה!! חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

danar14

New member
Me too!../images/Emo66.gif

שיר שבועי של עברי: הכוס הכחולה שיר שבועי לא של עברי: Baby got back של Sir mix a lot אלבום שבועי: מלטף ומשקר (נו מה לעשות, פשוט אוהב אותו...) תמונה שבועית: אין לי כוח להעלות תמונה משו טוב: אמממ... פגשתי מישו ממש חמוד במועדון משו לא טוב: רק הביצפר שלנו ממשיך ללמוד בראשון!
חג שמייח לכווווולם!!!

שקדוש101

New member
לא רק שלכם...

אנחנו לומדים עד יום שלישי...=( (אבל אני לא באה כי אני הולכת לטיול אז מה זה משנה?? חיחי

:)

שיר שבועי של עברי: איש יקר. שיר שבועי לא-של-עברי: מעיל אחד בגשם- שבי בר. אלבום שבועי: של טורי איימוס. משהו טוב שהיה השבוע: שהוא עבר מהר. סוף שבוע נעים לכולנו:)

Covers girl

New member
יומיים יותר מדי.

שיר שבועי של עברי: Song To A SIren
שיר שבועי לא-של-עברי: The Fray- How To Save A Life, פעם ראשונה שזה אותו שיר שבועיים ברציפות. O: צריך לחגוג את זה. P: אלבום שבועי: - תמונה שבועית: עוד אחת מהטרילוגיה מהים. משהו טוב שהיה השבוע: הממ... הרבה טוב לא היה ממש, אני נאחזת בעיקר באתמול, שהיה הדבר הכי טוב השבוע. אפילו החזרה כבר לא האירה את מה שהייתה צריכה. אבל נו, עוד יומיים אתגר, והולך להיות מושלם, ואפילו לא נצטרך לאכול מצות!!!!111 DD:
חופש נעים ובטוח.

יאללה.

שיר שבועי של עברי: החברים הישנים שלי. שיר שבועי לא-של-עברי: Incubus - Dig, Alanis Morissette - Ironic, Jet - Look What You've Done, ברי סחרוף - ניצוצות, ירמי קפלן - אני אשתנה. אלבום שבועי: כל מיני. תמונה שבועית: אין. משהו טוב שהיה השבוע:
כל מיני. שבוע טוב D: חופש נעים וזה
.

מורביט

New member
שבוע טובב../images/Emo13.gif

שיר שבועי של עברי: הכאב הזה.. שוב. שיר שבועי לא-של-עברי: שבתות וחגים אלבום שבועי: סינגריה נראה לי.. יש הרבה תמונה שבועית: פלורה המורה הקודמת ללשון בארץ נהדרת
הימנית.. משהו טוב שהיה השבוע: חופשש פסחח!!

liron010

New member
../images/Emo9.gif

סיכום שבועי. D= שיר שבועי של עברי: "צוכה בוחקת" שיר שבועי לא-של-עברי: "צועקים על אהבה" - סינרגיה אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע:יאאי, חתונה של בןדוד, היום היתה שבת חתן.. ואללה עוד חמישה ימים ים L ים חג שמח וחופש מוצלח! - לכולם

YuL a

New member
אניאניאני.

שיר שבועי של עברי: אף אחד משנינו שיר שבועי לא-של-עברי: קנאה/אביב גפן אלבום שבועי: הראל סקעת/הראל סקעת תמונה שבועית:-- משהו טוב שהיה השבוע: יצאנו לחופש[: סוףסוף.

למעלה